Душманите на българския футбол са мафията , БФС и Лефски .
Затвор за мафията , закриване на БФС и Лефски и нещата ще потръгнат!
Душманите на българския футбол
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Душманите на българския футбол
Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...
- bai Momchil
- Контакти:
Captain Stottlemeyer написа:Не знам авторът на статията на колко ракии е бил, когато е написал това, но би било прекрасно авторчето на темата да помисли малко, преди да го цитира.Ето истинските класирания:
Той гледа ЕКТ коефициента на България само за тази година, което е некоректно, но пък ако се запази тенденцията отиваме точно там.
bai Momchil написа:Captain Stottlemeyer написа:Не знам авторът на статията на колко ракии е бил, когато е написал това, но би било прекрасно авторчето на темата да помисли малко, преди да го цитира.Ето истинските класирания:
Той гледа ЕКТ коефициента на България само за тази година, което е некоректно, но пък ако се запази тенденцията отиваме точно там.
Тази гопдина БГ има коефицент 1,3 а Лихтенщайн - 2! Другите изброени явно също са направили повече тази година - за това говори! Ако запазим това "ниво" още 4-5 години и няма да сме 20 и някой а ще делим последните места с Люксембург и Лихтенщайн примерно за това става въпрос!

- bigbonusprize
- Контакти:
powerkroky написа:Душманите на българския футбол са мафията , БФС и Лефски .
Затвор за мафията , закриване на БФС и Лефски и нещата ще потръгнат!
powerporky,
ти не трябва ли да изхвърляш казаните, а не да пишеш из форумите? Гърнето без надница ще те остави...
Колкото по темата, БФС е тотално неадекватно. Сбирщина на престъпници взела да ни оправя футбола. Отделно президентите се имат за спортни директори и анализират играта на отбора, дават интервюта и тн. Посещаемостта отново е на необичайните ниски нива. Шампиона играе пред 300 човека мач. Нормални ли са тези факти? Перуци да си ходи в УЕФА да става съдийски шеф. Лошото е, че не виждам спасителят на бг футбола....
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
- Captain Stottlemeyer
runnersa написа:bai Momchil написа:Captain Stottlemeyer написа:Не знам авторът на статията на колко ракии е бил, когато е написал това, но би било прекрасно авторчето на темата да помисли малко, преди да го цитира.Ето истинските класирания:
Тази гопдина БГ има коефицент 1,3 а Лихтенщайн - 2! Другите изброени явно също са направили повече тази година - за това говори! Ако запазим това "ниво" още 4-5 години и няма да сме 20 и някой а ще делим последните места с Люксембург и Лихтенщайн примерно за това става въпрос!
Ако...

"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
bigbonusprize написа:
Колкото по темата, БФС е тотално неадекватно. Сбирщина на престъпници взела да ни оправя футбола. Отделно президентите се имат за спортни директори и анализират играта на отбора, дават интервюта и тн. Посещаемостта отново е на необичайните ниски нива. Шампиона играе пред 300 човека мач. Нормални ли са тези факти? Перуци да си ходи в УЕФА да става съдийски шеф. Лошото е, че не виждам спасителят на бг футбола....

Човекът обаче е зает! Всички него чакат! Да се помолим и да се надяваме:
Бати Бойко, спасителю, след магистрала "Тракия", митниците, "Петрол", ела да оправиш и футбола ни! Изгради бели стадиони, създай футболисти, треньори, съдии, ръководители и моля те, о божи наместнико, стани капитан на националната ни гарнитура, за да се класираме на Световното. Амин!

Той е!!!

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...