Манчестър Юнайтед сключи исторически спонсорски договор
Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Манчестър Юнайтед сключи исторически спонсорски договор
Не знам как и с какво си се реализирал в Швейцария, но явно тази България много те дразни нещо, спокойно винаги можеш да смениш името си на Вилхелм и не се занимаваш с тази "страна дето още има хора дет си бършат гъзЪ с вестници", много ми е любопитно дали имаш семейство и приятели тук!? 
Тодор Батков-вън от Левски,ако обичате Левски,не посещавайте сайта на ГОНГ и не пишете във форума,така ставате спонсори на недоразумения като Вальо Грънчаров.
Oт доста време насам в Борисовата градина всъщност нищо не се променя, просто много пъти вече изравят и погребват един и същ мъртвец...
Taz написа:Не знам как и с какво си се реализирал в Швейцария, но явно тази България много те дразни нещо, спокойно винаги можеш да смениш името си на Вилхелм и не се занимаваш с тази "страна дето още има хора дет си бършат гъзЪ с вестници", много ми е любопитно дали имаш семейство и приятели тук!?
Не бе брат ти си тотален глупак чесно и спирам да се занимавам с теб хахаха а анене определено си уникум
Ква Швейцария,ква България сам си опонираш през две изречения

Нямам какво повече да ти кажа и без това не си в състояние да го разбереш.
Ами, ако просто за момент си го представим, че клубовете не се водеха АД, нямаше да има кой да ги купи.И да ги прави ходещи циркове....
Че, те Барса какво са?Пак ги държат не знам си колко човека, ама били фенове, те н абанките слабо им пука кой какъв е, ако си представим, че тоя отбор не беше спечелил 100 купи с тия покупки, сега щяха да са Qatar Airways Barcelona.
Като толкова искате игра за хората - гледайте "Б","В" група в България, или "ЖМ" на Англия, или на Глен Ходъл академията.
Не ми вадете цените за билетите на милите англичани, нищо ненормално не виждам аз в билет 35 паунда(средна цена) на Олд Трафорд ми звучи доста добре, ако не ти изнася - купи си карта.Не отиваш да гледаш Монтана - Блайт Спартанс! Не отиваш на Герена/БА/Лаута, отиваш на модернизиран до безкрай стадион!Че те билетите на Мейдън бяха по-скъпи от това бре(в Англия, равняваха се на 2 мача)!
Ако ли пък не ви изнася всичко това - ставайте милиардери и почвайте да купувате отбори и да ги връщате към корените им!
Само мрънкяне до безкрай!Това така, онова иначе, и как пък все тия видеота за футбола за бедните хорица, все е пуснато от някаква "групировка" смотаняци, дето се мотат по мачове САМО за да се надрусат и сбият, е и евентуално да се напият.Келеши неосъществени!
Че, те Барса какво са?Пак ги държат не знам си колко човека, ама били фенове, те н абанките слабо им пука кой какъв е, ако си представим, че тоя отбор не беше спечелил 100 купи с тия покупки, сега щяха да са Qatar Airways Barcelona.
Като толкова искате игра за хората - гледайте "Б","В" група в България, или "ЖМ" на Англия, или на Глен Ходъл академията.
Не ми вадете цените за билетите на милите англичани, нищо ненормално не виждам аз в билет 35 паунда(средна цена) на Олд Трафорд ми звучи доста добре, ако не ти изнася - купи си карта.Не отиваш да гледаш Монтана - Блайт Спартанс! Не отиваш на Герена/БА/Лаута, отиваш на модернизиран до безкрай стадион!Че те билетите на Мейдън бяха по-скъпи от това бре(в Англия, равняваха се на 2 мача)!
Ако ли пък не ви изнася всичко това - ставайте милиардери и почвайте да купувате отбори и да ги връщате към корените им!
Само мрънкяне до безкрай!Това така, онова иначе, и как пък все тия видеота за футбола за бедните хорица, все е пуснато от някаква "групировка" смотаняци, дето се мотат по мачове САМО за да се надрусат и сбият, е и евентуално да се напият.Келеши неосъществени!
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
Vojdek написа:Ами, ако просто за момент си го представим, че клубовете не се водеха АД, нямаше да има кой да ги купи.И да ги прави ходещи циркове....
Ако ли пък не ви изнася всичко това - ставайте милиардери и почвайте да купувате отбори и да ги връщате към корените им!![]()
+11111