TB1957 написа:моля ви, нека дадем нужното уважение и доверие на г-н Батков и Гонзо, те са нашите идоли и гаранти за по-добри времена
Подкрепям!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
TB1957 написа:моля ви, нека дадем нужното уважение и доверие на г-н Батков и Гонзо, те са нашите идоли и гаранти за по-добри времена
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
ehh написа:Смешки на килограм. Същите тези отворковци, които се правят на интересни и искат "Тара" да се махне, първи ще почнат да плюят отбора, когато заради липса на спонсор, ще затъне в класирането и ще види евротурнири през крив макарон.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!
Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!
bigbonusprize написа:Адекватно изказване на Тодор ... колкото и да ми е трудно да повярвам. Малко кредит на доверие трябва. Нов треньор нищо не може да направи точно сега.
milen.hristov написа:bigbonusprize написа:Адекватно изказване на Тодор ... колкото и да ми е трудно да повярвам. Малко кредит на доверие трябва. Нов треньор нищо не може да направи точно сега.
Кога е подходящо време за смяна на треньор и директор
а)на полусезона
б)преди сезона
в)след като перманетно жъне провал след провал,сезони наред без да има ясна престава развитието на отбора
г)когато феновете му пискат оставката
д)никога,Гонзо до живот в Левски,той е божество и не греши
milen.hristov написа:bigbonusprize написа:Адекватно изказване на Тодор ... колкото и да ми е трудно да повярвам. Малко кредит на доверие трябва. Нов треньор нищо не може да направи точно сега.
Кога е подходящо време за смяна на треньор и директор
а)на полусезона
б)преди сезона
в)след като перманетно жъне провал след провал,сезони наред без да има ясна престава развитието на отбора
г)когато феновете му пискат оставката
д)никога,Гонзо до живот в Левски,той е божество и не греши
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта