Монтана - ЦСКА - 0:5 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Монтана - ЦСКА - 27.08 / 18:00
3-0 за ЦСКА ... 2 гола на Платини и 1 на Янис 
catch me ... if you can !
Минимална победа ни е достатъчна-0-1 за ЦСКА,като очаквам повече от резервите да вземат участие.Искам все повече да гледам Петър Стоянов,Станислав Костаов и Саша Живец 

- Red Warrior
- Контакти:
Ще ги размажем! Гледах ги срещу Подуяне и след като не можаха да измъкнат поне равен на този син отбор, не знам как ще вземат нещо от ЦСКА, въпреки, че мача е в Монтана.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост
- bekono
- Контакти:
Бием с минималното 1-0 
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Ще си вземем мача, просто сме по класния отбор и въпреки умора от мача със Стяуа ще победим .
А това, че Делев няма да го има е + за нас , той определено не е във форма и ще стоим по добре без него !
А това, че Делев няма да го има е + за нас , той определено не е във форма и ще стоим по добре без него !
[wrapimg=]http://img.imghosting.biz/251/b65659a3f92478e6adca70b977ab7063.jpg[/wrapimg]
- Red_Girl
- Контакти:
Победа и пак победа, ние пееем само за победа!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

- benquick
- Контакти:
Joni_ написа:Ще си вземем мача, просто сме по класния отбор и въпреки умора от мача със Стяуа ще победим .
Съгласен
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
- benquick
- Контакти:
Re: Монтана - ЦСКА
Valdes написа:shumnaliq написа:0:1 с гол от дуспа
дузпа се пише с З ! научете се веднъж за винаги! дуЗпа !!!![]()
![]()
![]()
Има си хас,Вие да не знаете как се пише!
Да не забравяме,че прозвището ви е ФК ДУЗПА
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
Всичко зависи от мача със Стяуа.Ако играем добре и победим дори и да не се класираме стимула срещу Монтана ще е голям.Спас там няма да липсва,след мача с Беларус просто не е същият и мисля,че Живец няма да се представи по зле.А Платини,Нелсън и Зику ще играят.Ако не са те -имаме Костов и Карачанака.Така,че според мен,ако не се разлигавят както в мачовете досега(продължавам да твърдя,че сме с класи над съперниците си и те започваха да игряат при решени мачове с преднина от два гола за нас и мърдосване по терена) няма да е проблем да вземем трите точки,но без голяма разлика...
Защо пише,че мача е в събота?Та в четвъртък играем срещу Стяуа.Предполагам,че мача трябва да се измести за неделя иначе би било поредната простотия на ръководеното от Перуката БФС.