Черноморец - Локо Пд - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

1878
Контакти:

Re: Черноморец - Локо Пд - 2:0 FT

Мнениеот 1878 » 22 авг 2011 14:03

Много добър мач за гледане ( на стадиона ) се получи. През първото полувреме "Локо" ни изтърва и в първите 30-мин ни превъзхождаха. На полувремето Херо си оправи грешката и през второто полувреме акулите стояха много по-грамотно. Браво на отбора за раздаването на терена . С подобен ентусиазъм и тактическа грамотност акулите ще хапят лошо .
ВЕЧЕ СИ ЛИЧИ , ЧЕ ИМАМЕ ТРЕНЬОР.
Стана приятна съботна августувска вечер.

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 22 авг 2011 22:05

Искам си Акаунта написа:Стана хубав мач , открит с много положения . Спечели отбора който имаше повече късмет . Съвсем спокойно резултата можеше да е и в полза на Локо Пловдив . Това което се набива в очи е , че в отсъствието на Кишишев отбора играе по-добре . Херо определено надхитри македонския си колега . Положителното е , че вече се забелязва отборен дух ... нещо което липсваше от 2008-а година насам . НО отбора продължава да има прекалено много брак в подаванията . По постове :
Колев - 8 : Спаси 2 чисти гола , като цяло сигурен , без фатални грешки . Можеше да се намеси по-добре при гредите за Локо , но въпреки това беше най-добрия на терена .
Бонев - 7 : справи се със задачите си в отбрана , но дългите години прекарани като централен защитник му пречат да участва по-добре във фаза атака .
Дянков - 6 : без фрапантни грешки , но много често беше надиграван от Де Карвальо
Николов - 6 : казаното за Дянков се отнася и за него . Като цяло не успяха да се справят с нападателя на Локо .
Фо Поре - 4 : Втори пореден мач , всеки който играе в неговата зона го развинтва тотално . Върха на гаврата беше когато и защитника на Локо ( Родригес ако не се лъжа) заигра като крило .
Цонков - 8 : свърши много черна работа с средата на терена . Заедно с Балджийски обезличиха средната линия на Локо .
Балджийски - 8 : играча който навярно навъртя най-голям километраж на терена . Свърши много работа и в атака и в защита .
Жужу - 8 : Вкара 2 гола ... колкото красиви , толкова и случайни . Избухваше на моменти , но в дълги периоди се криеше . Когато играеше отдясно , почти не помагаше на Фо Поре в защита . Прекалено много се увлича в индивидуални изяви . Оценката му е не толкова за головете , а за това , че сам си ги изработи .
Асис - 7 : Добър дебют . Определено може би е най-качествения играч в отбора . Но явно не е добре функционално .Свърши въздуха още в края на първото полувреме .
Христов - 6 : остана изолиран от играта на отбора , но личеше , че играе с хъс .
Андонов - 4 : незнам измежду него и Фо Поре , кой беше по слаб ... За пореден мач абсолютна дупка . Два сватбарски шута , изпуснат гол и поне 4 опропастени голови атаки за отбора . Егоизма му вече започва сериозно да вреди на отбора . Типичен пример за "дървения материал" домъкнат от Балъков . Все още има време Херо да се отърве от него .
Паланков - 5 : друг екземпляр от дървената колекция . Трябва да му се признае , че игра с желание , но потенциала му е нисък . Сгреши почти всички подавания на повече от 2-3 метра от себе си .
Дяков - 6 : включи се много добре , но му липсва игрова практика за да е по-полезен .
Крумов игра прекалено малко за да бъде оценяван .
Херо - 8 . Все още не може да напипа оптималния състав

Я, кой писал оценки на Митко! :?
- силна оценка на Бонев?
- слаба на французина?
- два случайни гола (от 2 опита)?

Ти май наистина коментираш мачовете, без да ги гледаш дори по телевизията. Простено ти е - доста повече е пътят до Несебър, отколкото до Д. Езерово. :oops:

Потребителски аватар
Капитана
Контакти:

Мнениеот Капитана » 22 авг 2011 22:22

Интересен и двуостър мач. Добър изход за нашите момчета, но трябва да се обърне внимание на опасностите пред Колев, които се създадоха. Колев беше блестящ и затвърди мнението ми от предсезонната подготовка, че е изключително мотивиран. В този мач не ми хареса движението без топка на Андонов и няма да се учудя, ако срещу Берое се появи като резерва на Ака например. Мнението ми за Хамрун съм го писал още след контролата със Созопол и се надявам Митко да успее да удържи дисциплината, иначе само да е здрав.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 22 авг 2011 22:36

Капитана написа:Интересен и двуостър мач. Добър изход за нашите момчета, но трябва да се обърне внимание на опасностите пред Колев, които се създадоха. Колев беше блестящ и затвърди мнението ми от предсезонната подготовка, че е изключително мотивиран. В този мач не ми хареса движението без топка на Андонов и няма да се учудя, ако срещу Берое се появи като резерва на Ака например. Мнението ми за Хамрун съм го писал още след контролата със Созопол и се надявам Митко да успее да удържи дисциплината, иначе само да е здрав.

Да. Хамрун прилича на келешче, а явно си има и самочувствие това момче. Някой път си трябва, но дано е умерено това му самочувство за да му върши работа. В мачът срещу Локо Пд беше феноменален. Дай - боже и занапред.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
r.h.
Контакти:

Мнениеот r.h. » 23 авг 2011 01:28

Извинявам се за офтопика, но и при вас ли този кръг имаше забрана за внасяне на фотоапарати на стадиона? Във Враца в събота това се случи за първи път.
Да не е някоя нова приумица на Вальо Михов, който май не получи правата само за въздуха по стадионите в А и Б група. :)
Отбор единствен, Ботев се нарича! На град закътан в Гордия Балкан...

▒▓█▀▄▀▄ Б О Т Е В Изображение В Р А Ц А ▀▄▀▄█▓▒

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 23 авг 2011 10:51

r.h. написа:Извинявам се за офтопика, но и при вас ли този кръг имаше забрана за внасяне на фотоапарати на стадиона? Във Враца в събота това се случи за първи път.
Да не е някоя нова приумица на Вальо Михов, който май не получи правата само за въздуха по стадионите в А и Б група. :)

Не видях подобно нещо, хората си снимаха на воля :)
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Мнениеот Converse » 23 авг 2011 12:11

r.h. написа:Извинявам се за офтопика, но и при вас ли този кръг имаше забрана за внасяне на фотоапарати на стадиона? Във Враца в събота това се случи за първи път.

Лично аз снимах с фотоапарат със светкавицата, правих клипове и никой нищо не ми каза ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 23 авг 2011 12:13

Не. Аз не видях да имаше подобна забрана. Несериозно е. Виж обаче за фото на пресаташета е възможно. Помня, че имаше подобна забрана в Италия преди 5-6 години, но важеше само за 3-4 кръга, когато един от спонсорите на първенството не беше договорил отношенията си с медиите за ТВ и радио - излъчванията на мачовете. Мисля, че в полседствие се оказа, че е било само на личностна основа между Берлускони ( собственик тогава на РАИ и кандидат премиер на Италия) и някой си друг. Нищо ново под слънцето..Ама там поне знаят за какво се борят де, докато ние тук творим само абсурди и небивалици :)
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 24 авг 2011 20:41

Капитана написа:Я, кой писал оценки на Митко! :?
- силна оценка на Бонев?
- слаба на французина?
- два случайни гола (от 2 опита)?

Ти май наистина коментираш мачовете, без да ги гледаш дори по телевизията. Простено ти е - доста повече е пътят до Несебър, отколкото до Д. Езерово. :oops:

Казано под секрет ... дори не знам къде се намира стадиона в Долно Езерово ;)
И точно защото съм гледал мача по телевизията съм дал подобни оценки . какво не ти хареса в играта на Бонев ? Направил е фатална грешка ... или зоната му е била разграден двор . Да няма особен принос във фаза атака , но за един централен защитник е разбираемо ( нищо , че играе в зоната на десния бек )
С какво толкова е впечатлил Фо Поре ... спечелил почти всички единоборства с Лазаров . Ами браво . Сърцат и борбен - отново адмирации . Ама същия този Лазаров на 2 пъти изскочи на голови позиции именно от неговата зона . 90 % от опасностите пред Колев също дойдоха от зоната на французина .
Головете - ами да , случайни са . Първия удар мина през двама играча на Локо , а при втория дори самия Жужу сигурно е бил изненадан къде отиде топката . Пусни си повторение на гола ... от едната камера се вижда много ясно , че в последния момент топката му избяга . Погледни му и позицията на тялото . Ако някога си играл футбол , разбираш какво имам предвид . И пак казвам всичко останало Жужу го изигра перфектно. И опитите бяха повечко от 2 ;) Поне на телевизора така се видя :lol:
А пък ти може да питаш "Митко" , следващия път когато седнете на маса , коя е основната причина Фо Поре да е титуляр ;)

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 25 авг 2011 18:11

Бъркаш ни с Капитана!

Върни се в “Черноморец”