Обединение с кого?
С хора,които се държат неадекватно,заради алкохол и наркотици и които изгониха нормалните фенове от сектора?Доста от тях са от криминалният контингент.
Обединение около кого?
Около Иванов,който освен да се държи като селски ерген на мегдана след половин кило ракия,да се перчи и пуйчи,да крещи,псува и гледа страшно нищо друго не е научил .
НЕ,благодаря.
Едно време нямаше такива простотии фенклубове,фракции,,но ходехме и подкрепяхме отбора,и единственият проблем,беше след мач,когато конната милиция,по заповед биеше НЕ защото правехме зулуми,а защото беше забранено да се движат големи групи хора заедно.
Едно време треньорите имаха стаж,образование,опит,и АКЪЛ!
Хайде стига с този смешен плач по един доказан некадърник.Да си ходи в ... столипиново.Там няма РАЗБИРАЧИ.А само НЕМУ подобни...
И стига сте навирали головете му срещу цска...Първенството не е само от тези мачове.Има и евротурнири също...Някой да се сеща друго значимо да е направил ?!
Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- фифи перото
Re: Обединение!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Re: Георги Иванов-фен тема
Blue_Girl написа:Rivaldo10 написа:Blue_Girl написа:Оригинала го няма и не приемам твоята гледна точка!
Изгледах 5 мача и Левски беше трагичен във всички, колко още трябва да изгледам?
После да не си искаш Гонзо обратно?

фифи перото написа:Обединение с кого?
С хора,които се държат неадекватно,заради алкохол и наркотици и които изгониха нормалните фенове от сектора?Доста от тях са от криминалният контингент.
Обединение около кого?
Около Иванов,който освен да се държи като селски ерген на мегдана след половин кило ракия,да се перчи и пуйчи,да крещи,псува и гледа страшно нищо друго не е научил .
НЕ,благодаря.
Едно време нямаше такива простотии фенклубове,фракции,,но ходехме и подкрепяхме отбора,и единственият проблем,беше след мач,когато конната милиция,по заповед биеше НЕ защото правехме зулуми,а защото беше забранено да се движат големи групи хора заедно.
Едно време треньорите имаха стаж,образование,опит,и АКЪЛ!
Хайде стига с този смешен плач по един доказан некадърник.Да си ходи в ... столипиново.Там няма РАЗБИРАЧИ.А само НЕМУ подобни...
И стига сте навирали головете му срещу цска...Първенството не е само от тези мачове.Има и евротурнири също...Някой да се сеща друго значимо да е направил ?!
+1914 от един "разбирач" от сектор А.
Един отбор с история от два месеца , с нула титли и нула купи , неправомерно ползва емблемата и стадиона на друг отбор , чийто фенове с готовност гласуваха за евтаназията му .
Подочух,че Гонзо е вкарал над 2 мил. евра в отбора и Батков просто няма как да го изгони така лесно
Аз не съм от големите рабзирачи,но все пак ще се намеся в коментарите.Видимо е отвсякъде,че нивото на Българските одбори е престъпно слабо,особено тази година.Но да се върна по темата според мен ГОНЗО неможе да бъде никакъв треньор не, че го харесвах кой знае колко и като футболист,но поне успя да вкара около 10 важни гола за Левски през многото сезони прекарани в отбора и ако има поне малко доблест хубаво е по възможно най-бързия начин да напусне отбора и да иде в някой отбор от 5-дивизия да поиграва за кеф .
Да Гонзо е слаб треньор,
НО
Сухия направи добри мачове миналата година и спаси отбор от изпадане
Овчата глава го прави два пъти
Илян Илиев прави чедеса в отбор без пари
НО
Това НО дали стават за отбор като Левски започвам да се съмнявам, не че не стискам палци берое да загуби пак и по Български, Илян да отиде на борсата.
Батков няма пари ако изгони Гонзо няма кой да назначи и ще гледаме Сухия командван от Батков
Незнам подобре Гонзо и 25 000 да ревят на стадиона и тогава вярвам че и сакат ще мачка наред.
Но пък се и се радвам
Пламен Илиев /нашия Икер/
Райков
Башалиев
+
Грийн
Гаджев
Рисп
Цветков
Калво
незнам някой от вас дали помни 1989-1990
Шпайдела
Йотов
Донков
Груев
Здравков
Попов
тогава и Ботев ни би на Герена НО имаше ПУБЛИКА която подкрепихме отбора
НО
Сухия направи добри мачове миналата година и спаси отбор от изпадане
Овчата глава го прави два пъти
Илян Илиев прави чедеса в отбор без пари
НО
Това НО дали стават за отбор като Левски започвам да се съмнявам, не че не стискам палци берое да загуби пак и по Български, Илян да отиде на борсата.
Батков няма пари ако изгони Гонзо няма кой да назначи и ще гледаме Сухия командван от Батков
Незнам подобре Гонзо и 25 000 да ревят на стадиона и тогава вярвам че и сакат ще мачка наред.
Но пък се и се радвам
Пламен Илиев /нашия Икер/
Райков
Башалиев
+
Грийн
Гаджев
Рисп
Цветков
Калво
незнам някой от вас дали помни 1989-1990
Шпайдела
Йотов
Донков
Груев
Здравков
Попов
тогава и Ботев ни би на Герена НО имаше ПУБЛИКА която подкрепихме отбора
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1

Стига с тези нулеви години, всичко е ок, нека подкрепим президента и треньора, стига сте грачили против тях

- milen.hristov
- Контакти:
TB1957 написа:Стига с тези нулеви години, всичко е ок, нека подкрепим президента и треньора, стига сте грачили против тях
Тия явно не се шегуваш-Тошко Батков мл.?
фифи перото написа:
Все пак Гонзо е на трето място по голове за Левски в евротурнирите след Панов и Миланов , играли в най успешния период на клуба в Европа ( на единия аяксите му счупиха крака при втората им визита в София , на другия БКП/БСП му прекратиха кариерата).Факт - Гонзо има повече голове в Европа отколкото Наско (макар трудно да се сравняват нещата)...Мъри го държеше на пейката в Шампионската лига , защото изповядваше "правилния футбол".
И накрая - последната титла я дължим колкото на Кокала , толкова и на Гонзо ( Г.Иванов жертва кариера и здраве , за да я имаме тази титла!)

спрете да намесвате футболиста и ръководителя Гонзо.
Как смеят някои да говорят за футболиста-моля ви не го правете-той беше и ще бъде ЛЕГЕНДА.
За директора Гонзо как да се обединя в нещо което няма да е така кого ще лъжа освен себе си.
Не ме е яд че се държи така с феновете яд ме е че го прави с футболистите и половината от тях вече не му вярват-холандците,Гаджев,Тасевски има и още.За обединение казах преди две седмици -силите ми свършиха аз искам отбора да побеждава,но казах загубите вече не ме болят-има за кого да ме боли.
Цели три години прошка,вяра,любов и накрая какво срам,защо-защото не знае как СЕ РАБОТИ С ХОРА.
Как смеят някои да говорят за футболиста-моля ви не го правете-той беше и ще бъде ЛЕГЕНДА.
За директора Гонзо как да се обединя в нещо което няма да е така кого ще лъжа освен себе си.
Не ме е яд че се държи така с феновете яд ме е че го прави с футболистите и половината от тях вече не му вярват-холандците,Гаджев,Тасевски има и още.За обединение казах преди две седмици -силите ми свършиха аз искам отбора да побеждава,но казах загубите вече не ме болят-има за кого да ме боли.
Цели три години прошка,вяра,любов и накрая какво срам,защо-защото не знае как СЕ РАБОТИ С ХОРА.
LEVSKI_FOREVER