Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Spaceout
Контакти:

Re: Обединение!

Мнениеот Spaceout » 22 авг 2011 21:09

alexveselinov написа:След вчерашната втора за сезона измъчена победа с 1:0, този път срещу Монтана от третия кръг на „А” група, и поредния слаб мач на Левски мениджърът Георги Иванов-Гонзо направи нова голяма грешка. Изпълняващият едновременно функциите старши-треньор и спортен директор си позволи да нападне "синята" публика в Сектор „А”, която публично поиска оставката му. Това се случи след 80 минути слаб футбол на стадион „Георги Аспарухов” срещу тим от втората половина на таблицата. „Истинските фенове трябваше да подкрепят Левски в трудния момент. Всъщност те го сториха. Тези от Сектор „Б” ни подкрепяха, но тези от Сектор „А” - разбирачите, не го сториха”, изригна Иванов.

Тук обаче Гонзо бърка. Именно тези, наречени от него "разбирачи", са хората, които го боготворяха, когато носеше множество титли и победни голове със синята фланелка. Това са хората, които обичат Левски не по-малко от него. Тези фенове, по-стари и по-млади от него, които в добро и лошо, в топло и студено, са на стадиона, за да видят своите любимци - треньор и играчи. Затова те винаги имат право. Да, те имат право да скандират каквото искат и мислят. Феновете са за това - да казват, да подкрепят и да скандират, както и да споделят каквото им тежи, свързано с любимия отбор. Те живеят с него ежедневно и за много от тях Левски е повече от голямата любов в живота.

А на тях, както и на него им тежи, че Левски играе слабо и за пореден път в своята история отпадна от по-слаб от него тим в евротурнирите и сега те са обект на подигравки от техните „приятели” от Сектор „Г”. Феновете си плащат за билети и абонаментни карти, за да ходят на стадиона. А тези от Сектор "А" винаги се бръкват най-дълбоко в джобовете си.

Някои футболисти обичат да казват: „Тези само псуват, по-добре да не идват. Отборът се подкрепя 90 минути от истинския фен, въпреки резултата и показаното на терена”. Да, в това има известна доза истина. Както е истина и това, че едно е паднеш, след като си играл добре или си нямал шанс, а може би и не ти е било ден или си бил надигран от по-добър противник, но все пак показваш, че знаеш какво искаш и можеш. Друго е обаче да играеш слабо и безидейно във всеки мач. Това не се харесва на ръководството, на треньорите, на играчите, но също така и на феновете.

Тези последните са най-важното нещо във футбола. След Търнава господин Иванов сам каза, че затова Левски е най-големият клуб в България, защото има най-много и верни фенове. Те винаги са до отбора и Левски е велик, благодарение на тях. Не можеш да си гранд или велик клуб, ако имаш 500-1000 привърженици.

"Сините" фенове, които боготворяха сегашния мениджър като футболист, страдат, че Левски не изглежда така, както им се иска. На 35-годишния пловдивчанин също му е не по-малко тежко, тъй като работи на "Герена" от сутрин до вечер. Сутрин той пристига пръв и цял ден се опитва да намери изход от проблемите, а вечер си тръгва последен. Въпреки това Гонзо няма право да си изпуска нервите и първо да обявява медиите за виновни, а след това да се нахвърля върху феновете, които искат неговата оставка.

Фенът има едно желание - любимият му отбор да побеждава, а тези на Левски винаги са били с претенциите това да се случва, играейки добре. Гонзо трябва да разбере, че те недоволстват, защото отборът не се представя на ниво вече в пети пореден мач и не дава признаци на подобрение.

Бих си позволил да кажа на Георги Иванов: "Гонзо, "сините" фенове те обичат. Направил си много за клуба, той ти е дал много, но за много по-малко хора на твоя пост са били гонени от "Герена". Продължавай да си вършиш работата, в която вярваш и направи така, че играчите ти да играят, както могат и както ти искаш и ще видиш, че хората няма да скандират за твоята оставка. В противен случай не очаквай аплодисменти и бъдеще на този пост в клуба. Също така е факт, че до голяма степен феновете от Сектор "А" са израснали в Сектор "Б", който вчера те подкрепи. Рано или късно с годините хората от "Б" Сектор отиват и сядат в Сектор "А", но тези от Сектор "А" никога не ходят в агитката".

Вчера Сектор "Б" подкрепи отбора, но преди мача извади голям плакат с надпис "Уважавайте фланелката" към играчите и това не е случайно. Те не искаха оставката на Гонзо, но демонстративно обърнаха гръб на своите любимци след мача, въпреки победата. Това също не е случайно.
sportal.bg

Гозно много сгреши вчера като нападна феновете от сектор А и нямаше право да го прави,но това че излезна и се извини не че го прави по малко виновен но поне чест му направи че го каза.Но мисъта ми беше да го оставим него и отбора още малко време и тогава ако не се променят нещата да почнат с оставки и обиди

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 22 авг 2011 21:10

Ще ти кажа сега моето мнение, без да се засягаш. Гонзо като номер 9 срещу цска е ок, но е с 8-ми клас. За футболист, сърцат и раздаващ се съм го признал. Голям е. Сега по темата. Откакто Гонзалес е като Директор в Левски , ние не дръпнахме напред, а дадохме назад. Ратко Достанич или кратко останич, Джанини - който от бояджия в един съседен на мен град в момента дойде и стана треньор в ЛЕВСКИ и на последно място Гонзо. Кратко Останич - един уволнен (меко казано) от Славия, човек който всеки полусезон сменя отбор - Гонзо го назначава за треньор - резултата го видяхме. Джанини - човек уволняван от Локо Сф, Черно Море, Ботев Пд забележи когато е бил той треньор на тези отбори докъде ги докарва!!! Пак назначен от Гонзо. Накрая Той. ГОНЗО. Футболистът ГОНЗО като наш ИДОЛ шапка му свалям, НО човека Гонзо с 8-ми клас, който реално погледнато освен в ЛЕВСКИ другаде не е успял, няма на каква основа да стъпи като треньор. Беше ясно, че няма да успее. Кой научи Гонзо на треньорската професия? На стаж ли отиде? (като мъри в Барса), в Европа училище ли завърши, или е в НСА инж. Иванов? Погледни реално. Евала на хората в България. че проявиха 3 години търпение и те го направиха заради ГОНЗО - ИДОЛА НА СЕКТОР Б, само че вече няма за къде 4-та година. Това е моята гледна точка. Надявам се не съм те засегнал

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Тодор Батков+Георги Иванов= ВНЛ

Мнениеот modor » 22 авг 2011 21:13

hrclspr12 написа:
modor написа:ИзображениеИзображениеИзображениеИзображениеНяма такова заглавие!

Ами какво друго да си помисли човек за ТБ и ГИ. Не е нормално толкова голям кредит на доверие да се има към човек, който води уверено отбора към провали.

Двамата са си вързали гащите яко.
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
аби
Контакти:

Мнениеот аби » 22 авг 2011 21:16

Stailio написа:Ще ти кажа сега моето мнение, без да се засягаш. Гонзо като номер 9 срещу цска е ок, но е с 8-ми клас. За футболист, сърцат и раздаващ се съм го признал. Голям е. Сега по темата. Откакто Гонзалес е като Директор в Левски , ние не дръпнахме напред, а дадохме назад. Ратко Достанич или кратко останич, Джанини - който от бояджия в един съседен на мен град в момента дойде и стана треньор в ЛЕВСКИ и на последно място Гонзо. Кратко Останич - един уволнен (меко казано) от Славия, човек който всеки полусезон сменя отбор - Гонзо го назначава за треньор - резултата го видяхме. Джанини - човек уволняван от Локо Сф, Черно Море, Ботев Пд забележи когато е бил той треньор на тези отбори докъде ги докарва!!! Пак назначен от Гонзо. Накрая Той. ГОНЗО. Футболистът ГОНЗО като наш ИДОЛ шапка му свалям, НО човека Гонзо с 8-ми клас, който реално погледнато освен в ЛЕВСКИ другаде не е успял, няма на каква основа да стъпи като треньор. Беше ясно, че няма да успее. Кой научи Гонзо на треньорската професия? На стаж ли отиде? (като мъри в Барса), в Европа училище ли завърши, или е в НСА инж. Иванов? Погледни реално. Евала на хората в България. че проявиха 3 години търпение и те го направиха заради ГОНЗО - ИДОЛА НА СЕКТОР Б, само че вече няма за къде 4-та година. Това е моята гледна точка. Надявам се не съм те засегнал

+1

Spaceout
Контакти:

Мнениеот Spaceout » 22 авг 2011 21:21

Не не си ме засегнал защото всеки си има своя гледна точна и твоята е такава.Но за мен това което става и се слу4и снощи няма как да ни помогне да излезнем от кризата пък и още повече се издразних на тези който се молят Левски да загуби.Ако си от даден отобор независимо Левски Цска или ако щеш Малеш Микрево трявбва да го подкепяш и да не се молиш да загуби за да се махне тренера.Тука в форума има хиляди писатели но колко от тях ходят по мачове и колко от тях са близо до отбора?а винаги са прави ?Смешно е !

santi_santi
Контакти:

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот santi_santi » 22 авг 2011 21:30

Имам чувството,че Батков и Гонзо не са мъже а са меки китки то бива бива любов ама чак толкова ......Направо думи нямам да я опиша :!:

Е ще страдаме още няколко месеца,трябва да приемем факта,че 4-та година поред ще е нулева,и да се надяваме да направим нещо в турнира за купата на България.

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 22 авг 2011 21:31

Аз вярвам в Гонзо, че ще успее!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

Потребителски аватар
Valdes
Контакти:

Мнениеот Valdes » 22 авг 2011 21:33

Blue_Girl написа:Аз вярвам в Гонзо, че ще успее!
8-)

И на мен ми се иска да му вярвам, но с вчерашната ни ТРАГИКОМИЧНА игра не ми се вярва!!!

Потребителски аватар
Stailio
Контакти:

Мнениеот Stailio » 22 авг 2011 21:38

Spaceout написа:Не не си ме засегнал защото всеки си има своя гледна точна и твоята е такава.Но за мен това което става и се слу4и снощи няма как да ни помогне да излезнем от кризата пък и още повече се издразних на тези който се молят Левски да загуби.Ако си от даден отобор независимо Левски Цска или ако щеш Малеш Микрево трявбва да го подкепяш и да не се молиш да загуби за да се махне тренера.Тука в форума има хиляди писатели но колко от тях ходят по мачове и колко от тях са близо до отбора?а винаги са прави ?Смешно е !

Аз не искам Левски да губи заради треньора, отбора или даден футболист или не знам си там какво още. Никога не съм искал, няма и да поискам. Въпроса тук е друг. Нещата са вследствие от уменията и професионализма на Гонзо. Няма умения като треньор, затова сме на този хал.

P.S.

за да видиш че съм обективен, мога да ти кажа, че по времето на Гонзо Левски привлече наистина доста качествени футболисти. Тук отварям една скоба обаче - колко от тези качествени футболисти ги е довел Гозно и колко не.

biofreeze
Контакти:

Мнениеот biofreeze » 22 авг 2011 21:44

След мачовете с Бате и Жилина,пак имаше големи капацитети,които псуваха Гонзо.Тогава,той,както днес излезна и помоли за доверие,и публиката да стои зад отбора... половин година по-късно на Герена се пееше:"кога на Гонзо паднете.." Спрете да умувате,ами ходете на стадиона,да дерете гърла! Обичайте отбора,подкрепяйте го!
Сега знам,че болшинството ще ми се нахвърли.Хора,сега отбора може да е слаб,но след време пак ще мачкаме,защото ние сме Левски,Левски от София!

П.С. До човека по-горе,който твърди,че Гонзо му е идол,а след това го нарича "Гонзалио" .. само да ти кажа,че е смешно(без да се засягаш)

Върни се в “Левски”