Rivaldo10 написа:След много късмет ще успеем да спечелим... точката - 1:1!
Като гледам снимката на за подпис и много ме хваща яд как добре тръгнахме 15 хил на първия мач и то с някакви Спартак и после....
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rivaldo10 написа:След много късмет ще успеем да спечелим... точката - 1:1!
Gonzi_407 написа:Rivaldo10 написа:След много късмет ще успеем да спечелим... точката - 1:1!
Като гледам снимката на за подпис и много ме хваща яд как добре тръгнахме 15 хил на първия мач и то с някакви Спартак и после....
Blue_Lion написа:Мача ще е труден за нас, като ние самите ще си го направим такъв...особено ако КметецО и хМариан играятНяма да се очудя ако Ботев ни вземат точки..
tevez написа:Отново мъка.
1:0
Rivaldo10 написа:Gonzi_407 написа:Rivaldo10 написа:След много късмет ще успеем да спечелим... точката - 1:1!
[offtopic]Снимката е от злополучното 1:3 с червените, но тя е доказателство, че винаги сме подкрепяли отбора, дори и в трудни моменти. Нали помниш, че при 1:3 едни други се изнизаха тихомълком, оставяйки лозунг "нашата вярност е нашата чест' и една камара нахвърляни шалчета.[/offtopic]
Teo написа:2:0 или 3:0 за Левски, не подлежи на изненада
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта