Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Иванов-фен тема
Георги,не е срамно да си признаеш,че не ставаш за треньор!Срамно ще е оставането ти за още няколко мача ,защото после и господ няма да може да ни измъкне за години напред!!!
Гонзо ми направи много лошо впечатление на пресконференцията след мача......Арогантно поведение, прост изказ, неколкократно повторение на 2 прости изречения и нагъл поглед....
Чашата му преливала била вече)))))))) Моето търпение също е на изчерпване - никаква тактика, никаква подредба, никакъв замисъл, но думи бол....оправдания още повече....
Кофтиииииии, кофти
Чашата му преливала била вече)))))))) Моето търпение също е на изчерпване - никаква тактика, никаква подредба, никакъв замисъл, но думи бол....оправдания още повече....
Кофтиииииии, кофти
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
Загубата от "Спартак" (Търнава) бе тежка и болезнена за "Левски". След нея обаче дойде нова - от "Черно море". Тя бе звучен шамар за всички на "Герена", но и удобен момент за тези, които явно не искат "сините" да летят. "Направихме доста хора щастливи", казаха си в отбора след отпадането от "Спартак" и излязоха прави. В последните дни клубът бе залят от критики и едва ли не отписан. Как се работи в такава обстановка и как ще успее "Левски" да се изправи на крака? Отговори на тези въпроси даде мениджърът на тима Георги Иванов. Човекът, който понесе най-големия удар, но той едва ли ще го събори.
- Г-н Иванов, каква е моментната ситуация в "Левски", много хора казват, че сега сте в криза?
- Ситуацията в клуба е нормална, логично е след загубата от "Черно море" да има напрежение в отбора, но от това състояние се излиза с добра игра и победи.
- Направихте ли си изводите от мача с Черно море?
- Да, направихме ги. Показахме грешките на отбора, опитваме се да обясним на футболистите, че сезонът тепърва започва. Трябва още много неща да подобряваме и да работим, за да не допускаме подобни грешки и такава игра в следващите мачове.
- На какво отдавате грешките, за които говорите?
- Имаме много нови и млади хора, които бързо трябва да се адаптират и да намерят нужния синхрон в играта си. Те идват от различни отбори, в които изискванията са били други и им трябва време да свикнат с нашия стил на игра.
- Доколко ви тежи, че продадохте трима ключови футболисти?
- Не е нужно да казвам, че Гара Дембеле, Веселин Минев и Жоазиньо бяха важна част от нашия отбор, но футболът е и бизнес, а и ние нямахме морално право да спираме тези играчи. Дори за Минев направихме компромис да го пуснем за минимална сума, за да може да премине в друг отбор за много по-добро заплащане. Каквото и да си говорим, те ще ни липсват, но ние имаме нови футболисти, които се надяваме да ги заместят достойно.
- От тези, които привлякохте, кой може да се превърне във ваш трансферен удар, както стана с Гара Дембеле?
- Никой не очакваше от Дембеле да бъде това, което стана в "Левски". Взехме много млади играчи, които имат бъдеще и се надявам някой от тях дори да задмине успехите и класата, която имаше Гара.
- Прави впечатление, че въпреки многото успешни трансфери, които направихте, хора, които бяха свързани с клуба, сега ви критикуват по медиите?
- Защото вече не работят в клуба. Но те не си и задават въпроса защо вече не работят в Левски.
- Но въпреки това Даниел Боримиров и Емил Велев не спират с критиките?
- Вие какво искате от един тарикат на дребно който идваше 30 минути преди тренировката и 30 минути след това си беше вкъщи. Не ме изненада и провалът му в "Славия"! А за другия това, което съм казвал и преди, е, че беше само наблюдател в "Левски", без да може да вземе никакво решение, а когато трябваше да работи в зимния трансферен прозорец, отиде два месеца на почивка на някакви острови. Затова и логично беше неговото уволнение. Но те и двамата си знаят много добре какво представляват!
- Съжалявате ли, че се върнахте в "Левски" именно по тяхна молба?
- Когато става въпрос за "Левски", не мога да съжалявам за нищо.
- Значи не съжалявате, че станахте спортен директор и се нагърбихте с тази тежка отговорност?
- Както казах, не съжалявам за нищо. Свикнал съм да поемам отговорност, всичко, което съм направил или което го правя, го правя за доброто на "Левски". Сега ситуацията е тежка след загубите в Търнава и от "Черно море" и се опитвам да бъда опора и да давам спокойствие на тези млади играчи, които много хора нападат. Но тук си личат мъжете. Също така тези, които искат да помагат на "Левски", както и другите, които се опитват да вредят след тези загуби. Сигурен съм, че тези, които обичат "Левски", са много повече от тези, които искат да вредят.
- Г-н Иванов, каква е моментната ситуация в "Левски", много хора казват, че сега сте в криза?
- Ситуацията в клуба е нормална, логично е след загубата от "Черно море" да има напрежение в отбора, но от това състояние се излиза с добра игра и победи.
- Направихте ли си изводите от мача с Черно море?
- Да, направихме ги. Показахме грешките на отбора, опитваме се да обясним на футболистите, че сезонът тепърва започва. Трябва още много неща да подобряваме и да работим, за да не допускаме подобни грешки и такава игра в следващите мачове.
- На какво отдавате грешките, за които говорите?
- Имаме много нови и млади хора, които бързо трябва да се адаптират и да намерят нужния синхрон в играта си. Те идват от различни отбори, в които изискванията са били други и им трябва време да свикнат с нашия стил на игра.
- Доколко ви тежи, че продадохте трима ключови футболисти?
- Не е нужно да казвам, че Гара Дембеле, Веселин Минев и Жоазиньо бяха важна част от нашия отбор, но футболът е и бизнес, а и ние нямахме морално право да спираме тези играчи. Дори за Минев направихме компромис да го пуснем за минимална сума, за да може да премине в друг отбор за много по-добро заплащане. Каквото и да си говорим, те ще ни липсват, но ние имаме нови футболисти, които се надяваме да ги заместят достойно.
- От тези, които привлякохте, кой може да се превърне във ваш трансферен удар, както стана с Гара Дембеле?
- Никой не очакваше от Дембеле да бъде това, което стана в "Левски". Взехме много млади играчи, които имат бъдеще и се надявам някой от тях дори да задмине успехите и класата, която имаше Гара.
- Прави впечатление, че въпреки многото успешни трансфери, които направихте, хора, които бяха свързани с клуба, сега ви критикуват по медиите?
- Защото вече не работят в клуба. Но те не си и задават въпроса защо вече не работят в Левски.
- Но въпреки това Даниел Боримиров и Емил Велев не спират с критиките?
- Вие какво искате от един тарикат на дребно който идваше 30 минути преди тренировката и 30 минути след това си беше вкъщи. Не ме изненада и провалът му в "Славия"! А за другия това, което съм казвал и преди, е, че беше само наблюдател в "Левски", без да може да вземе никакво решение, а когато трябваше да работи в зимния трансферен прозорец, отиде два месеца на почивка на някакви острови. Затова и логично беше неговото уволнение. Но те и двамата си знаят много добре какво представляват!
- Съжалявате ли, че се върнахте в "Левски" именно по тяхна молба?
- Значи не съжалявате, че станахте спортен директор и се нагърбихте с тази тежка отговорност?
- Както казах, не съжалявам за нищо. Свикнал съм да поемам отговорност, всичко, което съм направил или което го правя, го правя за доброто на "Левски". Сега ситуацията е тежка след загубите в Търнава и от "Черно море" и се опитвам да бъда опора и да давам спокойствие на тези млади играчи, които много хора нападат. Но тук си личат мъжете. Също така тези, които искат да помагат на "Левски", както и другите, които се опитват да вредят след тези загуби. Сигурен съм, че тези, които обичат "Левски", са много повече от тези, които искат да вредят.
Уволнения в Левски
Така преди да започна да пиша искам да кажа, че не съм кой знае какъв фен както на Левски, така и на БГ-футбола, но искам да задам един въпрос на върлите сини запалянковци:
1-ро: Защо искате да се уволни Гонзо? Всеки треньор изисква време, дайте му ПОНЕ един полусезон и тогава му искайте оставката. За мене той не е лош треньор, а и навремето е бил добър със синята фланелка...
2-ро: Защо беше уволнен Ясен Петров? Незнам дали сте му искали оставката, ама за мене той беше супер треньор... Нима Левски е толкова капризен за смотано първенство като нашето и на всяке цена обсолютно всеки сезон трябва да е шампион???
1-ро: Защо искате да се уволни Гонзо? Всеки треньор изисква време, дайте му ПОНЕ един полусезон и тогава му искайте оставката. За мене той не е лош треньор, а и навремето е бил добър със синята фланелка...
2-ро: Защо беше уволнен Ясен Петров? Незнам дали сте му искали оставката, ама за мене той беше супер треньор... Нима Левски е толкова капризен за смотано първенство като нашето и на всяке цена обсолютно всеки сезон трябва да е шампион???
- modor
- Контакти:
Re: Уволнения в Левски
1-во:На нас феновете ни писна с тая суша.Левски не е опитно зайче за новоизлюпили се треньори
2-ро:Ясен,беше просто една незначителна пионка

2-ро:Ясен,беше просто една незначителна пионка

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
1. Гонзо вече е трета година в Левски. В първата едва се класирахме в евротурнирите. Втората беше много успешна в евротурнирите, благодарение на добрата селекция. Това обаче не беше селекцията на Гонзо. Той първо искаше Мартин Камбуров, Бандаловски и Борносузов и след като те отказаха дойдоха Дембеле, Мюлдер и Грийн, благодарение, на които направихме супермачове в Европа.
2. Уволнението на Ясен бе най-голямата глупост на Гонзо. То и назначаването му беше глупост, тъй като се оказа, че Ясен е взет само заради лиценза.
Единственото, което признавам на Гонзо е, че привлича добри футболисти от България - Тодор Христов, Райков, Иван Цветков, Иво Иванов, ДАниел Димов. Проблемът е, че не знае как да ги тренира.
Няма отбор в света, който да има в състава си ЕДИН ЧИСТ НАПАДАТЕЛ. В момента Левски разполага само с Арс. Това е смешно.
2. Уволнението на Ясен бе най-голямата глупост на Гонзо. То и назначаването му беше глупост, тъй като се оказа, че Ясен е взет само заради лиценза.
Единственото, което признавам на Гонзо е, че привлича добри футболисти от България - Тодор Христов, Райков, Иван Цветков, Иво Иванов, ДАниел Димов. Проблемът е, че не знае как да ги тренира.
Няма отбор в света, който да има в състава си ЕДИН ЧИСТ НАПАДАТЕЛ. В момента Левски разполага само с Арс. Това е смешно.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание
Дъвкано та предъвкано!
1. Защото Левски не играе
2. Яско беше пионка и обра негативите.
И спрете да намесвате футболиста с треньора гонзо!
1. Защото Левски не играе
2. Яско беше пионка и обра негативите.
И спрете да намесвате футболиста с треньора гонзо!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!
ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!
до автора на темата:
не си фен на Левски,не си фен на БГ-футбола ами защо тогава правиш теми за БГ-футбола а не за някакво Калчо.Висша лига,Премиера,Бундесига.
Колкото до Левски-незнам защо ти отговарям,нооооооо
Гонзо от три години е в Левски за тези години ние нямаме собствен стил,остави титли и купи майната му ние нямаме начин на игра,стил ние нищо нямаме.
Ясен-бе използван от Гонзо иначе е кадърен човек.
Отличен коментар на Додо-браво братле има усет към играчите но ги съсипва защото не знае как да ги тренира.
не си фен на Левски,не си фен на БГ-футбола ами защо тогава правиш теми за БГ-футбола а не за някакво Калчо.Висша лига,Премиера,Бундесига.
Колкото до Левски-незнам защо ти отговарям,нооооооо
Гонзо от три години е в Левски за тези години ние нямаме собствен стил,остави титли и купи майната му ние нямаме начин на игра,стил ние нищо нямаме.
Ясен-бе използван от Гонзо иначе е кадърен човек.
Отличен коментар на Додо-браво братле има усет към играчите но ги съсипва защото не знае как да ги тренира.
LEVSKI_FOREVER
tevez написа:- Съжалявате ли, че се върнахте в "Левски" именно по тяхна молба?
Хах това истинско интервю ли е??? Направо онемях((((
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....
- bigbonusprize
- Контакти:
Много тъпо изказване на Гонзо. Абе Гонзо, сектор А е три пъти по-пълен от Б. Със сигурност може да изказва мнение и ти, вместо да нареждаш кой разбирач кой не, трябва да си налегнеш парцалките и да оправиш игровия облик на отбора. Започваш да ставаш прост колкото мустака, а това не е добре за теб...
Колкото по темата за смяна, сега въобще не е момента! Ето програмата ни. Чак след дербито евентуално, ако разбира се продължим да сме толкова трагични... Аз лично бих му дал един полусезон кредит на доверие.
Левски - Ботев (Враца)
Миньор (Перник) - Левски
Левски - Литекс
Лудогорец - Левски
Левски - Локомотив (София)
Черноморец - Левски
Левски - Калиакра
ЦСКА - Левски
Левски - Локомотив (Пловдив)
Берое - Левски
Левски - Видима-Раковски
Светкавица - Левски
Колкото по темата за смяна, сега въобще не е момента! Ето програмата ни. Чак след дербито евентуално, ако разбира се продължим да сме толкова трагични... Аз лично бих му дал един полусезон кредит на доверие.
Левски - Ботев (Враца)
Миньор (Перник) - Левски
Левски - Литекс
Лудогорец - Левски
Левски - Локомотив (София)
Черноморец - Левски
Левски - Калиакра
ЦСКА - Левски
Левски - Локомотив (Пловдив)
Берое - Левски
Левски - Видима-Раковски
Светкавица - Левски
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!