ЛЕВСКИ - Ботев Враца 3:0

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SILVER_BULLET^
Контакти:

Re: ЛЕВСКИ - Ботев Враца

Мнениеот SILVER_BULLET^ » 22 авг 2011 05:34

big4eto написа:
зеления написа:
Синият Болярин написа:Момчета, бях на стадиона и по едно време също си изтървах нервите, но в крайна сметка 3 точки са си 3 точки. Вижда се, че не се представяме добре, но пък не е като сезона с Достанич. Сега просто сме на приливи и отливи. С Мюлдер, Милиев и Гаджев отборът ще изглежда по-добре. Много е важно да излезем срещу Литекс с 3 поредни победи. Мисля, че колкото и измъчени да са ще създадат настроение на подем и тогава има голям шанс да бием и Литекс. А една победа над Литекс ще върне настроението в отбора.

Ама ти сериозно ли смяташ Литекс тази година за някаква сила? Ако ще се борите с тях значи, че ще се борите за 3-5 място.

Не бе те Литекс са никакви,просто е блъф за тях,нищо че са шампиони 2 поредни години ;) Всички се плашат от бирое ама те пък падат нарочно независимо че са най-добрите в Бг.Очакваме сега силно да започнат с победите след 22-ят кръг и да станат шампиони :roll:

първо:Литекс и в предишните 2 шампионата започваха по абсолютно същия начин-колебливо, губеха точки във втория кръг срещу слаби отбори, но после набираха скорост.И второ:явно не си гледал домакинските им мачове срещу Висла и Динамо Киев.С играта която показаха в тия мачове, те могат спокойно пак да спечелят титлата ;)

SILVER_BULLET^
Контакти:

Мнениеот SILVER_BULLET^ » 22 авг 2011 05:34

big4eto написа:
зеления написа:
Синият Болярин написа:Момчета, бях на стадиона и по едно време също си изтървах нервите, но в крайна сметка 3 точки са си 3 точки. Вижда се, че не се представяме добре, но пък не е като сезона с Достанич. Сега просто сме на приливи и отливи. С Мюлдер, Милиев и Гаджев отборът ще изглежда по-добре. Много е важно да излезем срещу Литекс с 3 поредни победи. Мисля, че колкото и измъчени да са ще създадат настроение на подем и тогава има голям шанс да бием и Литекс. А една победа над Литекс ще върне настроението в отбора.

Ама ти сериозно ли смяташ Литекс тази година за някаква сила? Ако ще се борите с тях значи, че ще се борите за 3-5 място.

Не бе те Литекс са никакви,просто е блъф за тях,нищо че са шампиони 2 поредни години ;) Всички се плашат от бирое ама те пък падат нарочно независимо че са най-добрите в Бг.Очакваме сега силно да започнат с победите след 22-ят кръг и да станат шампиони :roll:

първо:Литекс и в предишните 2 шампионата започваха по абсолютно същия начин-колебливо, губеха точки във втория кръг срещу слаби отбори, но после набираха скорост.И второ:явно не си гледал домакинските им мачове срещу Висла и Динамо Киев.С играта която показаха в тия мачове, те могат спокойно пак да спечелят титлата ;)

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 22 авг 2011 09:10

Много мъка, пазене на резултата 1 дочен удар и бием 1:0! Враца са се затворили, липсват 2-3 момчета, има много млади?!?!?!?!? :oops: , вече и сектор Б не разбират от футбол, сега само аз разбирам, от следващия мач затварям стадиона, който не ме харесва няма право да гледа Левски... общо взето това очаквам!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 22 авг 2011 09:13

зеления написа:....П.П. Приятел, аз не съм бероец, а фен на най стария български клуб - Черно море.[/color]

Нито сте най-старият футболен клуб, нито сте най-старият туристически клуб. ;) "Тича", чийто наследници претендирате да сте, е основан през март 1913 г. под името "Галата" като ученическо туристическо дружество. :lol: :lol: :lol:
П.П. По темата за мача: Бием врачани с 2 гола разлика! :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 22 авг 2011 09:54

Spaceout написа:
gentlemanxxx написа:Как може да пазиш резултата срещу Монтана цяло едно полувреме...................... Това е нечувано...И Сливен да играеха нямаше да направят подобно нещо...
П.С. иначе по темата изчакай поне да наближи мача...дотогава може да го отложат.....[/quote ти явно не разбираш нищо от футбол и само такива смешници като теб викат оставка.По добре без такива като вас на стадиона само нагнетяващи обстановката.Иначе по темата очаквам по резултатна победа за Левски,

АЕ млкни уе. Вчера закакво ЦСКА пазиха резултата цело 2ро полувреме и само Спас Делев в атака беше ,а играха срещу КАЛИАКРА.Вие сте ебаси малаумниците.Вие не сте фенове на Левски.Като искате айде в форумите на Арсенал отивайте,защото Венгер е там повече от 10 години и си е сработил отбора . Какви са тия глупости къде пишете и вчера и днеска.Даже по-време на мача се скарах с едни от форума на Левски-Монтана.
Ще го напиша за последен път и дано го прочетете.ТОВА СА СРЕДНИ ОТБОРИ-като такива предимно играят на контри и защитата им е сгъстена.НАВСЯКЪДЕ Е ТАКА.Миналия кръг на англииската висша лига да не би на Юнайтед да им беше лесно да победят Уест-Бромич Албион?(2-1)Или пък Ливърпул да не би да успяха да бият Съндърланд?(1-1)
Само Левски!
You'll never walk alone!

Потребителски аватар
Hakercheto
Контакти:

Мнениеот Hakercheto » 22 авг 2011 10:02

zlatan написа:dobre бе и аз гледах мача Мариян беше най добрия футбоист в мача ,аре стига че сме ЗЛЕ -ЗЛЕ СМЕ ама да кажеш че Мариян ако не играел сме щели да бием е грехота.
Мариян трябва да е титуляр,до него Влади-ако е решил вече да играе.Мариян днес игра навсякъде-АЗ ГЛЕДАХ МАЧА ЗА ТЕБ НЕ ЗНАМ.

Вчера повреме на мача в форума на Левски-Монтана не се спреха да го псуват.Огнянов ми хареса и на мен как играе-пусна някой добри извеждащи пасове,изнася и запазва топката,в мача имаше поне 5 добри пробива докато играеше опорен халф.Гаджев и Огнянов и на мен ми се струва по-добър избор.
Само Левски!
You'll never walk alone!

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 22 авг 2011 10:40

Hakercheto написа:
zlatan написа:dobre бе и аз гледах мача Мариян беше най добрия футбоист в мача ,аре стига че сме ЗЛЕ -ЗЛЕ СМЕ ама да кажеш че Мариян ако не играел сме щели да бием е грехота.
Мариян трябва да е титуляр,до него Влади-ако е решил вече да играе.Мариян днес игра навсякъде-АЗ ГЛЕДАХ МАЧА ЗА ТЕБ НЕ ЗНАМ.

Вчера повреме на мача в форума на Левски-Монтана не се спреха да го псуват.Огнянов ми хареса и на мен как играе-пусна някой добри извеждащи пасове,изнася и запазва топката,в мача имаше поне 5 добри пробива докато играеше опорен халф.Гаджев и Огнянов и на мен ми се струва по-добър избор.

Абсолютно!!! В Огнянов има още хляб, за жалост не го пускат често ама и да го пускат като няма кой да ги подреди кел файда...

Е с Ботев Враца ако не ни дадат дузпа не знам с кого ;)
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 22 авг 2011 11:12

Добре де, ако Огнянов беше толкова добър футболист, трябваше да го е показал за тези 10 години, които играе при нас. Цигането не е лош играч, сигурно има и хляб в него. Проблемът е, че неговата класа не отговоря на Левски. Той вечно ще си бъде резерва.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Потребителски аватар
Синият Болярин
Контакти:

Мнениеот Синият Болярин » 22 авг 2011 11:41

зеления написа:

Те и миналата година не бяха някаква супер сила, но с действията на правилните хора по точното време станаха шампиони. Литекс има потенциалът да бие всеки един отбор в "А" група, а другото в случая няма значение. Сегашната криза е главно психологическа и това се принася в играта, така че може да се преодолее само с победи, а не с тренировки и посочване на грешките. В момента всички очакват Левски да се срине и всеки мач е на първо място потенциална грешна стъпка, а не потенциална победа. При една серия от победи нещата в 11тия кръг ще изглеждат съвсем различни.

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 22 авг 2011 11:48

След много късмет ще успеем да спечелим... точката - 1:1! :|
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”