Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

левскар07
Контакти:

Re: Запис на мача на Левски срещу Монтана ?

Мнениеот левскар07 » 22 авг 2011 00:39

Каквото още трябва да се случва, Гонзо за да си подаде оставка, да се случва още сега.
Пак пиша, колкото по-рано го направи, толкова по-добре за него. Ще го намразят и най-много обичалите го до вчера. Един от най-обичаните футболисти на Левски, ща стане най-омразния човек в Левски.
Бягай, Гонзо, бягай. Днес беше рано, утре ще е късно.
Тази нощ!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)

Мнениеот eelche » 22 авг 2011 00:42

Гонзо бил наредил да се затвори сектор В,за да не скандират "ОСТАВКА" зад гърба му...

ТОВА АКО Е ВЯРНО,ПРОСТО.... :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
evgenimilenov
Контакти:

Re: Запис на мача на Левски срещу Монтана ?

Мнениеот evgenimilenov » 22 авг 2011 00:43

опс
Последна промяна от evgenimilenov на 22 авг 2011 00:51, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 22 авг 2011 00:48

Анализ на мача:
По-добре "грозна" победа отколкото "красива" загуба!Или "боево" реми!
Анализ на треньора:
1.Иванов и Грийн НЕ СА титулярната двойка защитници!
2.Йовов и Огнянов НЕ СА титулярните дефанзивни!
3.Башлиев НЕ Е титулярния десен бек!
4.Гонзо НЕ Е виновен за 1,2 и 3!
Няма отбор в света с 25 РАВНОСТОЙНИ играча!

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 22 авг 2011 09:29

blue avalanche написа:Анализ на мача:
По-добре "грозна" победа отколкото "красива" загуба!Или "боево" реми!
Анализ на треньора:
1.Иванов и Грийн НЕ СА титулярната двойка защитници!
2.Йовов и Огнянов НЕ СА титулярните дефанзивни!
3.Башлиев НЕ Е титулярния десен бек!
4.Гонзо НЕ Е виновен за 1,2 и 3!
Няма отбор в света с 25 РАВНОСТОЙНИ играча!

ОТВРАТИТЕЛНО изглеждащ отбор!
ЕТО ЗА ТОВА Е ВИНОВЕН Гонзо!!!

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 22 авг 2011 09:39

Много измъчена победа в много слаб мач.Причини могат да се намерят всякакви.Треньорът/директор заяви част от тях с които лично аз съм съгласен,те породиха
няколко мисли мен и въпроси които бих задал на него.
-липсата на няколко човека повлияла на играта-напълно вярно,но това нямаше да стане ако г-н Иванов за пореден път не беше заложил на любимото си преквалифициране.Йовов и Огнянов дефанзивни халфове,Грийн защитник,тук спокойно може да се добави и Цветков национал
-няма отбор с напълно равностойни играчи,никой отбор не е застрахован от контузии и наказания-вярно е,но защо отново играчи се търсеха според визитката,а не от това дали отборът ще има нужда от играчи на съответният пост.Да е чуди човек защо отборът няма още един централен нападател,също как е провеждана подготовката при толкова контузии от началото.
-имало много нови,трябвало им време-също вярно.Защо се прави селекция 3 години с по 7 нови.Кой има вина,че не се работи без никакъв план в Левски и ясна визия за развитието му,а с успехи тук и сега,пък след това и потоп?Какво прави в отбора Старокин,а и Башлиев?Защо в контролите не се намери оптималният стартов състав?
Защо при наличието на Милиев,Грийн игра защитник,както и защо при две от трите смени се пуснаха дефанзивни играчи на местото на офанзивни?
п.с. Поклон пред сектор А,другият мач и той ще бъде затворен,ще работи само ложата,но там ще са само Батков и Баждеков,на повечето ветерани са им отнети ВИП пропуските защото си позволяват да критикуват ръководството.

Потребителски аватар
medenka
Контакти:

Мнениеот medenka » 22 авг 2011 09:58

След сериозното мнение преди моето, да опитам нещо по така ... разведряващо.

СТРАНИЦА ИЗ ДНЕВНИКА НА ЕДНА ЖЕНА:

Събота вечер. Мъжът ми се държи странно. Уговорихме се да се срещнем в кафето до магазина на чашка кафе. Цял ден ходих по магазините с приятелки, мислех че ми е ядосан защото мъничко закъснях. Той дори не го изкоментира. Разговорът не вървеш...е , той мълчеше през цялото време.

Предложих му да се приберем на по-тихо местенце, за да поговорим спокойно. Той се съгласи, но продължи да мълчи. Попитах го какво го безпокои, а той отговори че всичко е наред. Попитах дали вината е в мен, затова че е мълчалив. Каза че всичко е ок и не си струва да се безпокоя. По пътя към къщи му казах, че го обичам, той се усмихна и продължи да шофира.

Не мога да разбера поведението му и не знам защо не ми отговори. Вкъщи не ме напускаше усещането, че мъжът ми е много объркан. Седеше неподвижно втренчен в телевизора, чувствах го отдалечен. Накрая реших да си лягам да спя.

След десет минути, той дойде и изненадващо - отговори на ласките ми, правихме секс, но все още го чувствах странно отдръпнат. Реших че това вече е прекалено и че трябва непременно да го обсъдим, но забелязах че той вече е заспал. Плачейки, заспах и аз.

Убедена съм, че си има друга ! Моят живот е катастрофа.....

СTРАНИЦА ОТ ДНЕВНИКА НА МЪЖА :

Събота вечер. Днес Левски загуби отново, но за сметка на това с жената здраво се изчукахме.
;)

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 22 авг 2011 10:25

Най-голямата глупост на Гонзо е свързана със селекцията и привлечените играчи. От там идват всичките проблеми. Вижте какво се случва. Контузва се Милиев, връщаме Грийн защитник, вместо Грийн, връщаме Христо Йовов дефанзивен халф. Арс се контузва, дърпаме Иван Цветков нападател. В крайна сметка Левски играе без халфове, без нападатели и без читави защитници :) :) :) Просто да не повярва човек, как Гонзо сътвори толкова глупости.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

shammi
Контакти:

Мнениеот shammi » 22 авг 2011 10:27

Това беше най - грозната победа на Левски, не помня друга подобна. В интерес на истината Стефан Грозданов беше подредил отбора много добре, човека си беше направил сметката и успя да обърка нашите красавци. За Левски единствено мога да кажа "трагичен" - това не е футбол, това е безобразно и хаотично тичане по терена и за разнообразие някой пас.... Грозна гледка
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Върни се в “Архив”