Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Искам да се похваля, платих си акаунта в Liverpooltv
Вече мога да гледам всичко когато си поискам.

wolf написа:Искам да се похваля, платих си акаунта в LiverpooltvВече мога да гледам всичко когато си поискам.
Поздравления.

Gil-galad написа:Има и слух, че нова оферта на Удинезе за Мейрелеш е била отхвърлена, и че скоро че очаква Мейрелеш и Ливърпул да започнат преговори за нов договор на португалеца
Между другото преговори имаше още в началото на лятото,но тогава пропаднаха нещата.
styopa написа:wolf написа:Искам да се похваля, платих си акаунта в LiverpooltvВече мога да гледам всичко когато си поискам.
Поздравления.Gil-galad написа:Има и слух, че нова оферта на Удинезе за Мейрелеш е била отхвърлена, и че скоро че очаква Мейрелеш и Ливърпул да започнат преговори за нов договор на португалеца
Между другото преговори имаше още в началото на лятото,но тогава пропаднаха нещата.
Да и тогава офертата на Удинезе беше отхвърлена, а явно предвид неизбежната продажба на Акуилани, Мейрелеш ще остане

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Ами да,едва ли ще бъде продаден.Нищо чудно с парите от Акуилани + Н'Гог и в най-скоро време да пристигне Кейхил.На мен така ми изглежда най-логично като развитие на трансферите.
styopa написа:Ами да,едва ли ще бъде продаден.Нищо чудно с парите от Акуилани + Н'Гог и в най-скоро време да пристигне Кейхил.На мен така ми изглежда най-логично като развитие на трансферите.
Кейхил днес се справи доста добре срещу Сити честно казано

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
- Контакти:
wolf написа:Искам да се похваля, платих си акаунта в LiverpooltvВече мога да гледам всичко когато си поискам.
Поздравления и от мен

Alonso_Massa написа:Абе раберете, че само с британци няма да стане работата. Когато първенството се е печелило с британци е било съвсем друга картинка. Според мен 3-4-5 британци в отбора са достатъчни плюс 2-3 резерви.
Е добре ве, писна ми само да мрънкате. Е то Британците били дървета, не знам си още к'во, ама ни трябват латиноси, ама нищо че след година и половина ще ни се из*серат пак на главите.
Ееееееее, аман, писна ми все някой да мрънка и да ни кара да разберем, че само с Британци нямало да стане. Еми ок, ама вместо да го обясняваш на нас и все да хленчиш, вземи се обади на Далглиш и му го кажи или стани мениджър на Ливърпул.
- tedicha123
- Контакти:
Той Керъл и по 5 гола да вкарва на мач пак ще има недоволни и ще искат ЛАТИНОС

-
- Контакти:
tedicha123 написа:Той Керъл и по 5 гола да вкарва на мач пак ще има недоволни и ще искат ЛАТИНОС![]()
Разбира се, няма спор в това

Gil-galad написа:Кейхил днес се справи доста добре срещу Сити честно казано
Ами той по принцип си е много стабилен защитник.Със сигурност в топ 10 за поста си в ПШ.
Liverpool forever_95 написа:Е добре ве, писна ми само да мрънкате.
Аз това имах в предвид и вчера след мача.Само едно плюене има тази година и почти нищо повече.Просто нивото на форума падна адски много.Даже на манчовците не им изглежда толкова зле форума.
-
- Контакти:
styopa, то ясно, че ще продължават да плюят. Далеч съм от мисълта, че ще спрат дотук. Ако ще да размажем Болтън с 4-0, но ако Керъл играе и не вкара пак ще има недоволни.
Не мога да си обясня толкова ли са зле някои хора, че не могат да проумеят, че и да хленчат файда няма. Като ни обясняват на мен и теб, защото май само аз и ти сме зад КРАЛЯ, че тоз става, онзи не, еди си кой е боклук и т.н., ще променят ли с нещо Ливърпул, ще уволнят ли Далглиш, к'во ще направят. Това хленчене е от началото на летния трансферен прозорец до сега и само ни пилят нервите.
И на мен някои работи не ми харесват, но не можем да променим нищо, можем само да сме зад отбора и да го подкрепяме, вместо да го плюем във всеки един момент.
Нямам какво повече да кажа. Просто се усетете и спрете. Ние нищо не можем да променим.
Не мога да си обясня толкова ли са зле някои хора, че не могат да проумеят, че и да хленчат файда няма. Като ни обясняват на мен и теб, защото май само аз и ти сме зад КРАЛЯ, че тоз става, онзи не, еди си кой е боклук и т.н., ще променят ли с нещо Ливърпул, ще уволнят ли Далглиш, к'во ще направят. Това хленчене е от началото на летния трансферен прозорец до сега и само ни пилят нервите.
И на мен някои работи не ми харесват, но не можем да променим нищо, можем само да сме зад отбора и да го подкрепяме, вместо да го плюем във всеки един момент.
Нямам какво повече да кажа. Просто се усетете и спрете. Ние нищо не можем да променим.