Калиакра /Каварна/ - ЦСКА /София/ - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Калиакра /Каварна/ - ЦСКА /София/ - 1:2 FT

Мнениеот Синьо сърце » 21 авг 2011 23:21

Четох някъде изказване на Лафчис,че БГ футболът е на смъртен одър...С такива Левски и ЦСКА пътят на Литекс към трета поредна титла е отворен и постлан с рози!Нашите не съм ги гледал,че се зарекох докато Гонзо е треньор да не ги гледам,но ми е ясно каква е картината...И като чета коментарите,съвсем ми е ясно!ЦСКА обаче са деградирали тотално от пролетния сезон и нямат нищо общо с онова,което бяха...Тежки,тромави,без идея и без физика-не знам как ще отстранявате Стяуа,но това днес е несериозно...
Та почнах с изказване на Лафчис-съгласен съм с него!Стяуа може и да пада от Астра-мастра,,но там нивото е друго,а нашето - катастрофално!Литекс залага на нови кадри,стои най-стабилно на терена(а и финансово),а на третия път може и да успеят-поне за ЛЕ,ако не за ШЛ.Свиквайте с тази мисъл-няма кой да ги спре!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
msm
Контакти:

Мнениеот msm » 21 авг 2011 23:22

Бих казал, че ЦСКА игра толкова колкото трябваше. Направиха си два гола през първото полувреме и после доиграваха мача, като дебнеха за някое положение, като това на Делев. Нека не забравяме, че играха и в четвъртък! След картоните нищо не и остана освен да пазят резултата. А относно 2 мин. продължение, не може да се търси чак толкова сметка на съдията. Калиакра имаха 92м. на разположение, като 50м, бяха с човек повече, а последните 7-8 с двама. Продължение се дава по преценка на съдията! А ако се следи стриктно загубеното време, то всички мачове ще свършват някъде към 150-160м.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 21 авг 2011 23:26

" Синьо сърце" е много прав и не може да се отрече че в играта на ЦСКА вече в 5 мача няма и помен от добрата игра през проелтния дял от предишното първенство. Защитата е ужасна , Галчев е много слаб .

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 21 авг 2011 23:26

vpnikolov написа:Стяуа вече падат 2:0 от Астра !

http://zonein.tv/2235961
ЛИНК КЪМ МАЧА
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 21 авг 2011 23:30

Синьо сърце написа:Четох някъде изказване на Лафчис,че БГ футболът е на смъртен одър...С такива Левски и ЦСКА пътят на Литекс към трета поредна титла е отворен и постлан с рози!Нашите не съм ги гледал,че се зарекох докато Гонзо е треньор да не ги гледам,но ми е ясно каква е картината...И като чета коментарите,съвсем ми е ясно!ЦСКА обаче са деградирали тотално от пролетния сезон и нямат нищо общо с онова,което бяха...Тежки,тромави,без идея и без физика-не знам как ще отстранявате Стяуа,но това днес е несериозно...
Та почнах с изказване на Лафчис-съгласен съм с него!Стяуа може и да пада от Астра-мастра,,но там нивото е друго,а нашето - катастрофално!Литекс залага на нови кадри,стои най-стабилно на терена(а и финансово),а на третия път може и да успеят-поне за ЛЕ,ако не за ШЛ.Свиквайте с тази мисъл-няма кой да ги спре!

Никакъв шанс,пич.Уважавам ти мнението,казал си какво мислиш и има много логика в това,но не мисля че ще видим подобно нещо.Литекс вече за две години поред взимат титлата,тази година ще имаме нов шампион.Освен това сезонът е пълен с много мачове и всичко зависи от моментната форма на играчите и решенията на треньорите.В Ловеч разполагат със силен отбор и отличен треньор,но съм на мнение,че ЦСКА превъзхожда клуба на бореца от село Микре и по двете линии,макар и с малко на този етап.Литекс стигна върха в родния футбол спрямо собствения си манталитет и традиции,или липса на такива.ЦСКА и Левски са институции в българския футбол.В момента Левски е в тежко положение и не играе добре,но нищо не се знае,а ЦСКА е на прав път и тази година ще е в битка за това,което му принадлежи и отговаря на класата на тима.Всичко се свежда до точките,няма безгрешни,но Литекс са много мръсен отбор и след последните 2 години ми стана ясно,че трябва да се преследва максимално голям брой точки,а не да се допуска подценяване на даден съперник и това да оказва влияние на класирането.Този сезон шампионатът е доста непредвидим и нищо не е ясно.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 21 авг 2011 23:54

Много ама много слаб мач за наще :(.Особено съм ядосан от картона на Делев непростимо е да оставиш отбора си по толкова тъп начин.Дано се стегнем за четвъртъка, защото с такава игра няма смисъл
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 21 авг 2011 23:59

Ако сте гледали и мач на Литекс този сезон ще видите, че и те не са това, което бяха миналата година. Явно Лафчис е прав, футболът ни върви стремглаво надолу

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Мнениеот Morgause » 22 авг 2011 00:11

ЦСКА днес игра 9 с/у 13. 11 от Калиакра, съдията, и БФС! Както винаги, ще се направи всичко възможно ЦСКА да не стане шампион, ама не и тоя път, тоя път нема кой да ни спре! Искате или не искате, хич не ни дреме! Тоя Юлиян Петков треаше да бъде изгонен още в 60-тата минута, за червения картон на Адемар съм съгласен, но не и този на Делев! Човека без да иска игра с ръка, видя се много добре на повторението, защо бе, аджеба, Калиакра, Монтана и всички отбори от А група не скачат така на Левски, Литекс и другите отбори борещи се за шампионската титла!? Аз съм сигурен, че ако днес играеха Литекс или Левски, резултата щеше да бъде минимум 0:3, поради простата причина, че щяха да легнат! В четвъртък ще остраним Стяуа, пък кфото ще да става!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 22 авг 2011 00:26

Morgause написа:ЦСКА днес игра 9 с/у 13. 11 от Калиакра, съдията, и БФС! Както винаги, ще се направи всичко възможно ЦСКА да не стане шампион, ама не и тоя път, тоя път нема кой да ни спре! Искате или не искате, хич не ни дреме! Тоя Юлиян Петков треаше да бъде изгонен още в 60-тата минута, за червения картон на Адемар съм съгласен, но не и този на Делев! Човека без да иска игра с ръка, видя се много добре на повторението, защо бе, аджеба, Калиакра, Монтана и всички отбори от А група не скачат така на Левски, Литекс и другите отбори борещи се за шампионската титла!? Аз съм сигурен, че ако днес играеха Литекс или Левски, резултата щеше да бъде минимум 0:3, поради простата причина, че щяха да легнат! В четвъртък ще остраним Стяуа, пък кфото ще да става!

За едно съм напълно съгласен с теб, ако днес срещу Калиакра играеха подуЯнци 100% мача щеше да завърши 0:3 за лефски поради простата причина че Калиакра не излиза да играе срещу сините и им подарява трите точки служебно :lol: МАФИЯ !!!
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 22 авг 2011 01:39

Щях да кажа, че мача за ЦСКА е слаб, ако бяхме играли с 11 човека. Видя се, че докато сме в пълен състав водихме с 2:0, а като останахме с 10, Спас изпусна да направи даже 3:0. Така че от този мач не трябва да се вадят генерални изводи. Даже ми хареса, че и с 9 човека проявихме характер и спечелихме 3-те точки. Който е играл футбол макар и непрофесионално знае какво е да останеш с 2-ма човека по-малко - падаш с разлика. Съдията е смешно да се каже, че е помогнал на ЦСКА! Само дето не даде още 2 минути продължение, иначе с какво друго ни е помогнал? С 2-та червени картона ли?! Може би е бил гузен, че не изгони този Яшар от Калиакра, както и един с гола глава, май беше номер 13.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Върни се в “Архив”