Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

SIN2
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)

Мнениеот SIN2 » 21 авг 2011 23:23

Tommi написа:
Щом сме победили, значи отборът е играл добре. Вече написах, че срещу по-силен съперник ще се наложи да играем по-добре, за да победим. Срещу Черно море не видяхме по-добра игра и Гонзо отнесе критиките. Когато отново отборът не покаже достатъчно добра игра, за да победи, треньорът отново ще бъде критикуван. След още един, два, три или повече мачове, в които не победим, Гонзо може би ще си подаде оставката. Но за мач, който сме спечелили, критиките в момента са повече от необходимото.

А дузпата е безспорна, няма какво да се коментира тази ситуация.

Не си прав. Щом сме победили значи сме вкарали повече голове от противника, не значи, че сме играли добре. Да, ще се наложи да играем много по-добре, но с този треньор това трудно ще стане и трябва да си сляп за да не го виждаш. Критиките са съвсем на място защото никой не би искал да вижда любимия си отбор да играе по този безобразен начин.

Дузпата може и да е безспорна, но съдията можеше и да не я свири, нали. Случвало се е и по безспорни положения да не се свирят.

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Мнениеот Tommi » 21 авг 2011 23:38

SIN2 написа:
Tommi написа:
Щом сме победили, значи отборът е играл добре. Вече написах, че срещу по-силен съперник ще се наложи да играем по-добре, за да победим. Срещу Черно море не видяхме по-добра игра и Гонзо отнесе критиките. Когато отново отборът не покаже достатъчно добра игра, за да победи, треньорът отново ще бъде критикуван. След още един, два, три или повече мачове, в които не победим, Гонзо може би ще си подаде оставката. Но за мач, който сме спечелили, критиките в момента са повече от необходимото.

Не си прав. Щом сме победили значи сме вкарали повече голове от противника, не значи, че сме играли добре. Да, ще се наложи да играем много по-добре, но с този треньор това трудно ще стане и трябва да си сляп за да не го виждаш. Критиките са съвсем на място защото никой не би искал да вижда любимия си отбор да играе по този безобразен начин.

Дузпата може и да е безспорна, но съдията можеше и да не я свири, нали. Случвало се е и по безспорни положения да не се свирят.

Щом сме вкарали повече голове от противника, значи сме показали достатъчно добра игра. Ще видим какви ще бъдат резултатите в следващите мачове, аз нямам нищо против да ги печелим без да показваме невероятна игра и да завършим полусезона на първо място. А съдията ако не беше свирил такава дузпа, грешката щеше да е негова, треньорът и играчите нямат вина.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Запис на мача на Левски срещу Монтана ?

Мнениеот gilento93 » 21 авг 2011 23:42

evgenimilenov написа:Не можах да гледам мача и искам да го гледам ... та питам се някой ако може да ми каже повторение на мача къде ( по коя телевизия или от някъде другаде ) и кога ще се предава ... или пък от къде мога да го изтегля за да си го гледам :?:

Един съвет:по-добре не го гледай този мач.Ще останеш разочарован.

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 21 авг 2011 23:46

Tommi написа:Щом сме вкарали повече голове от противника, значи сме показали достатъчно добра игра. Ще видим какви ще бъдат резултатите в следващите мачове, аз нямам нищо против да ги печелим без да показваме невероятна игра и да завършим полусезона на първо място. А съдията ако не беше свирил такава дузпа, грешката щеше да е негова, треньорът и играчите нямат вина.

Щом ти харесва, радвай се на успехите на играчите и треньора и си трай. За мен и огромното мнозинство фенове, това не е отборът, който искаме да гледаме, независимо, че е бил посредствен отбор с измъчена дузпа.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 22 авг 2011 00:03

SIN2 написа:
Tommi написа:Щом сме вкарали повече голове от противника, значи сме показали достатъчно добра игра. Ще видим какви ще бъдат резултатите в следващите мачове, аз нямам нищо против да ги печелим без да показваме невероятна игра и да завършим полусезона на първо място. А съдията ако не беше свирил такава дузпа, грешката щеше да е негова, треньорът и играчите нямат вина.

Щом ти харесва, радвай се на успехите на играчите и треньора и си трай. За мен и огромното мнозинство фенове, това не е отборът, който искаме да гледаме, независимо, че е бил посредствен отбор с измъчена дузпа.

Човекът може би е прав, защото тази година Левски трябва да стане шампион независимо как. В смисъл независимо с каква игра. Много я задълбахте тази тема играта. Аз не съм видял големите отбори да побеждават всеки мач с брилянтна игра.
Иначе моето скромно мнение, че такива дузпи има много по света, но ако не се отсъди, НЯМА да е грешка. Изработена дузпа.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 22 авг 2011 00:11

Tommi написа:...

Уви, не става въпрос за епизодичен слаб мач, след каквито също е имало освирквания, а за трети трагичен сезон. Във форумите бяха приложени статистики за резултати, за треньори... След още един, два три или повече мачове... Толкова много!!! Докога??? Макар че по вероятно е да обяви, че "Левски" ще бъде друг.

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 22 авг 2011 00:11

Точно там е проблемът, че с тази игра няма как да стане шампион Левски и миналия кръг това се видя много ясно. Съгласен съм с мнението, че е по-добре да се шуми сега и дано нещо да се промени, отколкото да завършим полусезона с много изгубени точки. Нали се сещаш, че още 1-2 мача, като този миналата седмица срещу противници от рода на Черно море и... чао на титлата.

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 22 авг 2011 00:20

До днес си мислех че първенството ни става по оспорвано,но след изиграването на мачовете от днес ми стана ясно че просто грандовете в Бг първенството са доста слаби.Левски едвам бие Марек с дузпа която е можело и да не се свири (поне така казаха по Дарик).А ЦСКА бие с триста зора Калиакра с 9 човека,ебем ти и трансферите който правят нашите отбори.Според мен колкото по бързо махнат Гонзо толкова по добре за вас,а за нас е добре да остане още дълго на поста си :lol:

Потребителски аватар
edmon_dantes
Контакти:

Мнениеот edmon_dantes » 22 авг 2011 00:20

U.L. написа:Аз ти давам довод, че Гонзо обича Левски, и че милее за този отбор, както и за публиката, понеже онзи критик горе написа страшна глупост.

"Онзи критик" най-вероятно съм аз, ако не бъркам. Мен визираш, нали така?
Хич даже не е глупост и ще ти кажа защо. Можеш ли да ми кажеш колко лъжи изрече Георги Иванов? Всеки път едно и също - след еди колко си време отборът ще мачка. Видяхме колко мачка. Две провалени години като ръководител, без никакъв трофей. А пък като треньор хич не ми се и коментира - то се вижда от продукцията, която изнася любимият ни отбор. И продължава с най-голямата си наглост, че в отборът няма криза и върви по правилният път :o Ако наистина Гонзо толкова много обича Левски, след всичките провали и слаби мачове, най-нормалното нещо е да каже: "Стига! Аз съм дотук, просто не се получават нещата!" Но нееееее, как ще каже такова нещо. Егото му не го позволява, мисли се за безгрешен. Като е толкова морален и със синьо сърце, защо не си подаде оставката след толкова слаби мачове, а чака Батков да му я поиска? Баси наглеца! Повечето треньори и ръководители ще изхвърчат на половината Гонзови резили. А спомняш ли си как ни убеждаваше след поредната загуба под ръководството на Ратко как сърбинът ги тренирал правилно и било въпрос на време да заиграем силно? То докато си оправим играта, шампионата ще свърши. Сега е същата работа. Защо не подава оставка? На това ми отговори, приятелю!
И стига сте сравнявали Гонзо-футболиста и Гонзо-костюмара. Различни хора са, запомнете го! На първия се възхищавах, другия го презирам.
ЛЕВСКАР ДО ГРОБ
ИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 22 авг 2011 00:28

Стига толкова с този Гонзо,да напусне Левски преди да сме си изболи очите феновете помежду си...Илиян Илиев е СУПЕР СТРАХОТЕН вариант за треньор,а пък ако се върне и Наско :twisted:
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Върни се в “Архив”