Всекидневна за Манчестър Юнайтед(Трансфери, Новини и т.н)

Модератори: MuFc1878, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
MQplaya
Контакти:

Re: Всекидневна за Манчестър Юнайтед(трансфери,новини, т.н)

Мнениеот MQplaya » 18 авг 2011 21:26

Снайдер вече нe ни е нужен.Клевърли се представя отлично

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Сър Алекс: Йънг може да играе и зад атаката, но там имам Руу

Мнениеот liverpool96 » 18 авг 2011 21:50

Открай време наблюдавам голямата ефективност на Руни зад нападателя, че и като крило, отколкото единствения изявен в атаката. Той е един от най-постоянните играчи на "дяволите", макар и през миналия сезон да показа значителен спад, той успя отново да завоюва сърцата на привържениците. За сметка на това пък Торес, чийто период на упадък е по-голям и продължава да бъде. Макар, че моят любим отбор е кръвен враг с Юнайтед, аз мисля, че малко от малко уважение не би попречило за сплотяване на колектива. Поклон пред фигура като Руни, изключителен играч!

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Re: Снайдер смъкна претенциите си за заплата, за да премине в Юн

Мнениеот Rofles » 18 авг 2011 22:05

Добре бе човек направил съм тема за трансфери,слухове,новини пиши там защо пускаш отделна тема.. ? Моля някой модератор да я заключи.
Изображение[/center]

Delyan
Контакти:

Re: Снайдер смъкна претенциите си за заплата, за да премине в Юн

Мнениеот Delyan » 18 авг 2011 22:08

Дано се осъществи този трансфер най-после!Имаме нужда от такъв играч на терена!

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 19 авг 2011 12:38

Английският национал и футболист на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд ще се възстанови по-бързо от очакваното и ще бъде на линия за домакинството на Арсенал на 28 август.

Фърдинанад страда от разтежение, като дори се очакваше той да пропусне гостуването на Англия на България в евроквалификациите в началото на септември. Защитникът обаче ще бъде готов и се очаква да попадне в състава на Англия за мача с българите.

Не толкова добри обаче са новините за другия централен защитник на "червените дяволи" Немяня Видич, който също получи контузия на мача с Уест Бромич

Капитанът на Манчестър Юнайтед ще бъде извън терените по-дълго от първоначалните прогнози. Защитникът ще се възстановява от контузия в прасеца около 5 седмици, разкри днес мениджърът на Юнайтед Алекс Фъргюсън. Видич се контузи на старта на сезона във Висшата лига срещу Уест Бромич, като след мача от щаба на Юнайтед обявиха, че сърбинът ще лекува травмата около 2 седмици.

Потребителски аватар
clever_
Контакти:

Мнениеот clever_ » 19 авг 2011 17:29

[center]Йънг се цели високо[/center]

[center]Изображение[/center]

[center]Лятната покупка Ашли Йънг се представи на ниво при дебюта си за Юнайтед във Висшата лига. Използвайки по невероятен начин демаража си и способността да подава, Йънг бе човека в основата и на двата гола при победата на Червените Дяволи.

Джема Томпсън от ManUtd.com се срещна с него, за да си поговорят за идването му на Олд Трафорд и предизвикателствата, които го очакват…

Как се чувстваш като играч на Манчестър Юнайтед?

Чудесно, като дете всеки играч иска да играе за най-добрите отбори в света, а Юнайтед определено е най-големият. Когато разбрах, че се интересуват от услугите ми се почувствах доста полъскан. За мен е голяма чест да съм част от този проект, да съм под опеката на най-великия мениджър, а съотборниците ми да са играчи от световна класа.

Разкажи ни как се случи всичко, кога разбра, че от Юнайтед се интересуват от теб?

Всъщност разбрах за интерес от тяхна страна през януари. Тогава положението беше леко деликатно, защото с Вила се борихме за оставане, затова двата клуба решиха да оставят преговорите за лятото. Разбрах за интерес от страна на още няколко клуба, но само като чух Манчестър Юнайтед, исках да дойда възможно най-бързо тук и да подпиша. Знаех, че за мен това ще е правилният избор. Всички, не само играачите, но и целия персонал се държаха невероятно с мен още първия ден.

Разговаря ли с играчи от клуба, които играят за националния на Англия преди да подпишеш?
Да, разбира се. Когато се събираме с националния, всеки говори за своя клуб и всичко, което чувах за Юнайтед беше много приятно. Момчетата ми казваха колко много ще ми хареса и колко пленително място е Олд Традорд. Почувстах се точно така, както ми го описваха. Наслаждавам се на всяка една минута прекарана на терена.

Опиши ни първата си среща с треньора…

Беше нормална. Попринцип не съм човек, който се притеснява твърде лесно, но честно да ви кажа преди да се видим сякаш бях леко притеснен. Но веднага щом той дойде всякви неудобства изчезнаха. Той се постара да се чувствам добре и приятно си побъбрихме. Фъргюсън доста често използваше думата „предизвикателство”, а предизвикателствата са тези неща, с които най-често съм се сблъсквал в кариерата ми. С нетърпение очаквам и предизвикателствата с червената фланелка.

Как би сравнил обстановката в Манчестър Юнайтед с тази в предишните ти отбори?
Мисля, че всеки един детайл е впечатляващ тук. Самият отбор е един от най-големите, с толкова много служители. Всеки би се чувствал щастлив да е част от това. Освен това, всеки тук е изключително приятелски настроен.

Всички говорят за чудесния дух, който цари в съблекалнята – какви са твоите впечатления?

Напълно съм съгласен. Изглежда духът, които има този отбор стои зад всичките му успехи – да знаеш, че всеки се раздава изцяло в името на победата е нещо, което ти дава сили да играеш до последната секунда. Настроението е винаги на ниво, винаги се шегуваме, всеки един от играчите притежава манталитета на победител. Това е нещото, което ми се наби на очи още първия ден. Начинът да побеждават е нещо като софтуер, който Сър Алекс е инсталирал у всеки един играч, на това се дължат успехите на клуба. Надявам се успешно да се справя със задачите си, да оправдая очкванията на мениджъра и да допринеса за бъдещите успехи на клуба.

Би ли казал, че Юнайтед е отбор, на който си се възхищавал като играч на Астън Вила?

Да, определено. Гледах всеки един мач на състава, а когато се изправях срещу тях, все едно играех във финал за някаква купа. Олд Трафорд е място, на което винаги съм бил щастлив да играя, а сега, когато ще играя всеки един от домакинските мачове тук - за мен ще бъде чест.

Беше ли ти странно да претърпиш подобна промяна, от противников играч да станеш част от „мечтателите” на Олд Трафорд?

Да, почувствах се доста странно, но в същото време бях и развълнуван. Винаги съм се изправял смело пред всяко едно предизвикателство. Атмосферата и феновете са винаги зад отбора, чудесно е сега да съм част от това, като играч на Юнайтед.

Преди си имал възможността да имаш свободна роля в атака, харесва ли ти да играеш на различни позиции?
Да, и при това го правя с голямо удоволствие. В Астън Вила играех отляво, отдясно и зад нападателя. Винаги ми е харесвало да бъда поливалентен на терена. Ако искат от мен да сменя позицията си, ще мога да го направя.

Смятал ли си, че някога ще направиш подобна голяма стъпка нагоре в кариерата си?
Определено, винаги съм бил уверен във възможностите си и съм вярвал, че един ден ще заиграя на топ ниво. Някои хора казваха, че няма да се справя, но те също твърдяха, че нямам шанс за националния. Подобни изказвания никога не са оказвали ефект върху играта ми. Вярвам в себе си, достатъчно уверен съм и знам на какво съм способен.

Радва ли те факта, че доста млади играчи се превърнаха в изпълнители от световна класа именно в Юнайтед?

А Вие как мислите! Мениджърът играе изключително важна роля. Поглеждаш към играчите, с които се е занимавал през годините и виждаш колко добра работа върши, колко чудесни играчи са се родили под негово ръководство. Да се надяваме, че ще успее да направи същото и с мен.

Имаше ли определен играч, с който нямаше търпение да заиграеш заедно тук, в Юнайтед?
Всеки един от тях. Играчите в клуба са все от световна класа и да имам възможността да играя рамо до рамо с тях е рядък шанс за мен.

Що за човек е Ашли Йънг в съблекалнята?
Аз съм от шегаджиите и понякога съм доста гръмогласен.[Смее се.] Съвсем нормално е, когато пристигаш в нов отбор да ти трябва малко време, за да видиш как стоят нещата. Но обикновено съм от този тип играчи, които обичат да разведряват обстановката в съблекалнята, я с някоя шега, я с някоя закачка към някой от играчите.

Имаш ли някакви ритуали, които изпълняваш в деня на мача?
Винаги обличам първо левия чорап и лявата бутонка, но нищо повече. Обикновено преди мача просто си стоя и слушам музика от моя iPod. Плейлистът ми се променя всеки ден и зависи до огромна степен от настроението ми.

От тези хора ли си, които се притесняват преди началото на мачовете?
Вече не. Не съм се притеснявал преди мач от много време. Помня, че това се случи когато дебютирах за Уотфорд… през по-голямата част от онзи сезон това си беше нещо като тенденция за мен. Все пак, с годините, свикнах и сега вече това е отживелица.

Ще ти помогне ли факта, че играеш за националния, да успееш на една от най-големите сцени в клубния футбол?

Поне така смятам. Ясно е, че е коренно различно нещо да играеш за Англия, но и в двата случая има напрежение. Надявам се, че опитът, който съм придобил досега в кариерата ми ще ми е от полза.

И последно, поставил ли си си определени цели за сезона?
Винаги си поставям цели – но не обичам да ги споделям с хората. Ще се наложи да ме попитате отново, но в края на сезона.[/center]
[wrapimg=]http://28.media.tumblr.com/tumblr_ltvtcznubR1r5tf4so1_500.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://25.media.tumblr.com/tumblr_lph31fvh071qg1df8o1_500.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
MuFc1878
Контакти:

Мнениеот MuFc1878 » 19 авг 2011 19:41

Рано е да се каже, но като, че ли пасна добре :)

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 21 авг 2011 11:21

Ашли е пич,добре е че хвалбите по негов адрес не са много за да не лети в облаците.
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
OldTrafford
Контакти:

Мнениеот OldTrafford » 21 авг 2011 11:23

[center]Добри и лоши новини около контузените[/center]
[center]
[center]Изображение[/center]
Започвайки с позитивните Патрис Евра е възстановен и готов за игра. Чичарито вече тренира и заедно с Антонио Валенсия "се справят доста добре". Дарън Флетчър игра за Резервите тази седмици и остана невредим.

Рио Фърдинанд получи разтежение в задната част на бедрото срещу Уест Бром миналия уикенд и се предполагаше, че ще отсъства около шест седмици. Сър Алекс обаче разкри, че английският национал може да бъде готов за мача срещу Арсенал в края на месеца.

За съжаление същото не може да се каже за партньора му в центъра на отбраната Неманя Видич, чиято контузия се оказа по-тежка от очакваното и той ще бъде извън игра около месец.

"Миналата седмица си мислехме, че Рио ще бъде извън игра шест седмици, а за Видич смятахме, че проблема не е сериозен. Но нещата се обърнаха" кометира Сър Алекс пред репортерите.

"Видич има контузия в прасеца, която ще го извади за четири или пет седмици. По-тежка е отколкото мислехме. Докато травмата на Рио не е толкова сериозна и може би ще бъде готов за мача с Арсенал. Не мисля, че ще бъде на линия за двубоя ни в понеделник. Невероятно е как обстоятелствата могат да се променят в рамките на няколко дни."

"Рафаел претърпя операция на рамото си и ще бъде извън игра за 10 седмици", добави босът. "Ужасна контузия. Той направи шпагат (на тренировка), който спечели, но се препъна и падна на рамото си."

"Патрис е готов за игра, като той ще прибави опит в състава ни. Чичарито вече тренира и се справя доста добре, също както и Валенсия, който ще играе за Резервите следващата седмица. Кога Чичарито ще се върне в игра? Зависи. От медицинска гледна точка, имайки предвид, че той е имал мозъчно сътресение и преди, ние трябва да решим кога ще е най-добре той да се завърне в игра."

"Дарън Флетчър игра за Резервите в понеделник и се представи добре. Смятаме да играе още един мач и след това най-вероятно ще е готов да се върне в първия отбор."

[/center]
[wrapimg=]http://media.tumblr.com/tumblr_mbpazivYe51qg42jl.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 21 авг 2011 23:05

MQplaya написа:Снайдер вече нe ни е нужен.Клевърли се представя отлично

:lol:

Боже,Боже.
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Върни се в “Манчестър Ю”