Реал (М) и пари за трансфери

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Реал (М) и пари за трансфери

Мнениеот styopa » 11 юни 2009 15:53

durex написа:АКО искат и Арменския поп да купят,винаги ще си останат една голяма издънка...мина времето на Реал когато беше велик,сега всичко е изкуствена работа,едва ли не копуват тези играчи за да идват на почивка там и да праят реклами

хехехе няколко по слаби сезона и станаха вечна голяма издънка
инересно ако вземат кеш какво ще стане вечно обречени за усехи сигурно

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 11 юни 2009 15:58

MORSKI написа:Интер вие най-малко можете да говорите,че вас ви няма на картата изобщо.ЯВремето на Реал никога не е псирало-порсто имаше временен спад.Май ви е много кофти на всички завистници сега!!!!!
Реал се завръща искате или не ;)

е че те къде са ходили че да се завръщат
и тоя сезон дето мина 2/3 им бяха звезди айде не най големите но въпреки това...
времето ще покаже дали тоя сезон ще е успешен
все пак Пелегрини се скара с Рикелме и Форлан така че все си мисля че не може работи с звезди което ще доведе до катаклизми и още един провален сезон

Потребителски аватар
vassilp
Контакти:

Мнениеот vassilp » 11 юни 2009 16:12

durex написа:АКО искат и Арменския поп да купят,винаги ще си останат една голяма издънка...мина времето на Реал когато беше велик,сега всичко е изкуствена работа,едва ли не копуват тези играчи за да идват на почивка там и да праят реклами

"Голяма издънка?!" Що първо не си видиш смешното отборче, дето е шампион в най-продажния шампионат и което не взимало КЕШ от повече от 40 години!?
Всъщност, разбирам, защо те е яд.... Не вярваш, че някога ще доживееш Интер да спечели Шампионската лига...и аз да съм от Интер и мен щеше да ме е яд... :mrgreen:
Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”