Има и слух, че нова оферта на Удинезе за Мейрелеш е била отхвърлена, и че скоро че очаква Мейрелеш и Ливърпул да започнат преговори за нов договор на португалеца

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
john barnes написа:да наистина,мата накрая отиде в челси,докато ние и арсенал се туткаме...тоест,ние взехме мега звездата стю...
smart написа:john barnes написа:да наистина,мата накрая отиде в челси,докато ние и арсенал се туткаме...тоест,ние взехме мега звездата стю...
за стю специално нищо не можеш да кажеш със сигурност е по добър от тоя мата ,който само в испания играе добре и не се знае дали в Англия ще е същия .Даунинг видя ли предния мач каква греда нацепи тва като го направи Мата в Англия тогава ще го плюеш.С Испанците и латиносите на рафа докъде стигнахме? за 6 години 2 трофея и 350 млн изхарчени за знайни и незнайни маймуни,латиноси и всякакви?Ако се поразровиш малко назад Ливърпул е бил един от най-силните в европа когато е бил изграден именно само от британци все "мишки" като Ръш,Далглиш,Фаулър,футболиста чието име е ника ти и още мноого други които няма смисал да изброявам и сегашните британски "мишки"Джерард,Джонсън,Кели,Карагър и др. са мн слаби нали
п.с престани всеки ден да повтяряш едно и също как сме трябвало тоя и ония да вземем вместо еди кой си
п.с2 ние сме британски отбор, не сбирщина на некви маймуни и латиноси дето идват заради парите не заради клуба
vaskonti написа:flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става
То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия...
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си
benquick написа:Слухове(както обича да се изразява един колега)че Кени и Реднап се оглеждат за Уго Родалега от Уигън.
Не съм го гледал това момче,ама тука на острова вестниците се скъсаха да го хвалят миналия сезон![]()
Някой ако има наблюдения върху играта му може да сподели
Alonso_Massa написа:Абе раберете, че само с британци няма да стане работата. Когато първенството се е печелило с британци е било съвсем друга картинка. Според мен 3-4-5 британци в отбора са достатъчни плюс 2-3 резерви.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта