Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Георги Иванов-фен тема
Гонзо,като футболист винаги ще го обичам.Като ръководител,обаче е вреден за Левски. Май някои хора много лесно му простиха измяната с казанската афера? -Аз лично това унижение и тая продажба на Левски никога няма да му я простя. Тогава той наистина можеше да стане ЛЕГЕНДА за нас и да излезе и да каже - "не съм съгласен,но ми извиват ръцете" . Точка по въпроса. Гонзо ставаше легенда.Вместо това той излезна и каза "поемам отговорност". Загубихме,четиримата туристи се върнаха и никой не разбра каква отговорност пое г-н Иванов. Медиите и някои фенове му осигуриха,както и на Батков комфорт и всичко се забрави.
110 години любов!
santi_santi написа:U.L. написа:Вие сте малоумни, наистина. Ясно е, че може би не става за треньор, ясно е, че трябва да има градивна критика, но Гонзо заслужава ли да бъде наричан "смешник", "*****", "палячо", "боклук"???
Страшно просто племе сме българите. Неблагодарно, скапано племе... Доброто се забравя, лошото се помни. Плюя на вас, форумни мишоци!
За изминалите 3 години е заслужил многократно да бъде наричан така

- фифи перото
Spaceout написа:santi_santi написа:U.L. написа:Вие сте малоумни, наистина. Ясно е, че може би не става за треньор, ясно е, че трябва да има градивна критика, но Гонзо заслужава ли да бъде наричан "смешник", "*****", "палячо", "боклук"???
Страшно просто племе сме българите. Неблагодарно, скапано племе... Доброто се забравя, лошото се помни. Плюя на вас, форумни мишоци!
За изминалите 3 години е заслужил многократно да бъде наричан такаи май не прави разлика м/у бившият футболист и настоящият човек за всичко! Лелеле как го е заслужил бе ???Играхме в Европа и малшанс не ни класира и тогава всички го боготворехме и пак 30000 на Герена викаха Гонзо,Гонзо и т.н Направи една от наи-добрите селекции да не кажа наи-добрата и сега и миналия сезон.Незабравяйте че Гарата като дойде на Георги Аспарухов вече беше играл 6 месеца в Пловдив,Трябва врене ба Арш,Калво Райков и сие който доидаха това лято да зайграят на нивото на Левски.всеки който някога се е доближавал до футбол знае и се е сблъсквал с адаптация към отбора.Мача днес с Монтана не беше слаб както се опитвате да го изкарате,момчетата който излязоха играха добре сравнение с миналите 2 мача от шампионата но отново малшанса пред гола ни остави впечатлението че сме играли слабо,а относно тези измислени и смешни фенчета който ходят на разходка до Герена само за да избият комплексите си и да оплуят всичко живо дет е на терена са ми направо смешни.Какви сте вие бе ?Така ли показвате обичта си кън Левски?Така ли се изразява подкрепа към отбора ни които в момента се нуждае пове4е от всичко от нас >>>Като се обърнахте с гръб и викахте оставка какво ще спечелите-НИЩО така само се гаврите.направо ме е срам от това което стана на стадиона днеска,Така само ще унищожим отбора си и всичко в което се кълнем и обичаме така предаваме собственати се иделали.Жалко за такива форумни мишоци като вас!Само с пълният стадион и подкепа през цялото време ще излезнем от тази криза така всички ще видят защо сме наи-добрия отбор и с наи-големите фенове.Обич и безрезервна подкрепа от начало до край това ни е работата ! Замислете се дори и да ме обиждат някои е с право защото и аз малко прекалих за което се извинявам но това мисля !
Леле!Засрамих се!Няма да критикувам г-н Иванов вече!
Просто не знам КОЙ Е този човек!
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
Тошо, кажи си!
[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]
- santiliana
И аз няма да го критикувам
Защото се надявам от следващия кръг друг да води отбора.

- obi4am_pirin
- Контакти:
Гонзо се обърка-Сектор Б го подкрепили
Гонзо се обърка съвсем!"Разбирачите" от сектор А му искали оставката и освирквали отбора но сектор Б го подкрепил!Е как е станала тая работа като след последния сигнал целия сектор Б се обърна с гръб към терена и отбора!
Живее в собствен свят Гонзо но трябва някой да го връща към реалността периодично!
Живее в собствен свят Гонзо но трябва някой да го връща към реалността периодично!
damyanov1963:
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Ами според нашата черга си е успех.
Кои сме ние, даже не се и доближаваме до средноевропейските отбори, та да имаме претенции
Re: Гонзо се обърка-Сектор Б го подкрепили
Що не си гледаш Пирин-а в "Я" група ,а се занимаваш със силните ?
Гонзю се опитва да го играе на Велев, но не може. Кокала беше и е неповторим непукист.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
- фифи перото
santiliana написа:И аз няма да го критикувам![]()
Не се надявай...
Make love ,not war!`
Тошо, кажи си!
Тошо, кажи си!
ЕМИЛ написа:Що не си гледаш Пирин-а в "Я" група ,а се занимаваш със силните ?
Нека не се заяждаме с "Пирин". Това си е много хубав отбор, който за съжаление го няма в елитната дивизия. Лошото е, че отбор като "Нефтохимик", който за мен е изкуствен отбор(а и не само за мен) искат да го върнат насилствено в "А" група.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Охххх Пирине,Пирине те жените му разбраха че не става за тренер ти викаш да влезел в час.
Не на питайте как се чувстваме ние левскарите-хем ме боли за Гонзо хем го псувам неимоверно.
Защо се хвана на въдицата на адвоката бе Гонзо.
Не на питайте как се чувстваме ние левскарите-хем ме боли за Гонзо хем го псувам неимоверно.
Защо се хвана на въдицата на адвоката бе Гонзо.
LEVSKI_FOREVER