Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Re: Левски (София) - Монтана 1:0 (FT)

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 21 авг 2011 20:28

Аз пък не ставам за треньор на Левски!!!
Не съм нагъл,нито имам самочувствие до небето,не съм инат,не съм прост,имам чувство за мярка,имам 8 клас,даже и 13 клас имам!!!Та и висше също!!! :) :) :)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 20:29

modor написа:О,какъв мач Гонзо,какъв мач само!

О какъв Гонзо само,какъв Гонзо! :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
magga
Контакти:

Мнениеот magga » 21 авг 2011 20:30

На Гонзо интервюто беше супер нагло,аз такова поведение не съм виждал никога от ръководител на този отбор... Б сектор му обърнаха гръб след мача,А сектор викнаха оставка от 2000 човека на стадиона дали ще има 200 на другия мач ? Гонзо кой очаква да го подкрепи ? Аз съм гледал Янтра Габрово-Червен бряг ми по-интересно ми беше .... Няма да си вдигна от Младост до Герена,да дам пари и да псувам на стадиона,като мога просто да не гледам мача,защото ми е болно и не искам и малката ми радост да ме мъчи,а Гонзо като не го разбира това да свиква да гледа само трибуни и да му мисли как ще обясни на холандци,испанци и тн защо няма хора

бухала
Контакти:

Мнениеот бухала » 21 авг 2011 20:33

гонзо е тъпа овца за нищо не става

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 20:34

Cesc Fabregas написа:
фифи перото написа:
Avanti_Ragazzi написа:Гонзо треньора няма нищо общо с Гонзо футболиста и никога няма да има?Това е!!!За да си треньор трябва да имаш качества които е пределно ясно, че Гонзо ги няма?И никога няма да ги придобие,защото просто не става за треньор!!!Самия факт, че е послушно пале на Тодор е показателен, че с него няма да на направим нищо никога.Това, че е легенда на клуба е вярно,но е вярно и, че с него като директор и треньор клуба дълбае към пропастта вече 3 години,и ще продължава да дълбае на долу докато не се махне.Батков и Гонзо опропастиха всичко което бяха постигнали Мъри и Наско ама ВСИЧКО!!!В Левски вече няма стратегия,няма школа,няма реални цели,няма Европа,няма купи има само ПАРИ и бързи продажби на играчи,а успехите,победите и трофеите са второстепенно нещо!!!Такава управленска и футболна криза в Левски никога не е било,ама никога!!!И щом Гонзо леко по-леко закопава отбора,трябва да си ходи!!!Не става само с арогантност,инат,надменност,себелюбие,крещене,болна амбиция и грешки винаги в другите,трябва и АКЪЛ за тая работа!!!Щом Аякс изгони като мръсно коте Ван Бастен защото беше трагичен треньор,защо ние да не може да махнем Гонзо.С какво е показал, че става за тая работа треньор с какво?С нищо с това,легенда,легенда ОК,но на мен Левски ми е много по-скъп от Гонзо.Аз съм от Левски а не от един човек с болна амбиция,та дори и легенда на клуба.Гонзо води Левски на долу и трябва да си ходи заедно с бащитата,това е.Просто вредят на клуба,пък нека си остане легенда на клуба на трибуните както много други там,а да не се занимава с нещо дето явно не става за него и да настройва сам публиката срещу него.Защото никой няма да го чака 5 или 6 години да направи или да не направи нещо,а Левски през това време да е на системи!!!
Гонзо вън,място ти е на трибуните при другите легенди на клуба,а не на скамейката.Просто такава игра като тази с Монтана е срам,срам за Левски.Гонзо просто ти затриваш светинята Левски!!!

Извинявай,но Гонзо НИКОГА не е бил голям футболист!Това ,че по стечение на обстоятелствата вкара толкова срещу цесека,не го прави такъв..

ИзображениеНай-накрая някой левскар с точни мнения, тва е чудо. Замислете се, че всички успехи на Левски в европа са без Гонзо или с него на пейката и в периферията на клуба. В УЕФА къде беше-нямаше картотека. В ШЛ къде беше-на пейката и чоплеше семки. А с БАТЕ къде беше? А с Жилина? А с всички други убитаци? Гонзо е вреден за Левски, медийна и съдийска звезда. Не ми казвайте за успехите му в България, защото няма какво да си кривим душата, всички знаем колко е бил толериран от съдиите и как през едни години му беше позволено всичко! :!: Изображение

Колега,аз съм ЛЕВСКАР!И разбирам от футбол :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 20:35

Cesc Fabregas написа:
фифи перото написа:Те кой си,че да ми пука? :lol:: :lol: ;)

А з обичам таратор и шкембе чорба,а ти? ;)

Аз се майтапя бе пич, иронизирам някои хора, явно не ме разбра ;)

Напротив,разбрах те , и "цитирам" подписът ти;)
И аз Г.И. иронизирам :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 20:41

Avanti_Ragazzi написа:Аз пък не ставам за треньор на Левски!!!
Не съм нагъл,нито имам самочувствие до небето,не съм инат,не съм прост,имам чувство за мярка,имам 8 клас,даже и 13 клас имам!!!Та и висше също!!! :) :) :)

Я па ти?!Комплексар! :lol: :lol: :lol:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 авг 2011 20:47

Чудя се какво трябва да се случи, че да му уври кратуната на пловдивския плейбой. Всъщност, има ли значение какво ще напишем тук, при положение, че той и Батков дори не е`ават позицията и на привържениците на стадиона.От А сектор 15-ина минути преди края на мача започнаха скандирания "ОСТАВКА", а след края на мача сектор Б показа отношението си към отбора като се обърна с гръб към терена.Явно е въпрос на време да станат размествания във всички пластове по структурата на отбора, но кому е нужна тази агония, която мъчи всички ни- и нас, привържениците, и играчите, и ръководителите на отбора.Не мога да повярвам, че Батков в момента е в добро разположение на духа след поредната порция трагикомедия, която му сервира Гонзо и неговата трупа.Никой не е луд да му отиват парите на вятъра, още повече човек като адвоката.Дадоха го в кадър към края на мача, излъчването му беше сякаш му е бутнат чадър в задника и отворен по невнимание...
Грозна картинка е отбора ни, пичове.А и вече няма в кой да си го припознаем, така да се каже...Кой от всичките тези момци носи левскарското в духа си? Няма такъв.Сякаш това не е Левски София, а някакъв средняшки тим от долните групи. А мениджъра...-Няма смисъл от коментари вече този човек, всички го разкриха що за капацитет е...Само си хабим нервите и ще срещнем новата седмица отново неудовлетворени от любимия ни отбор.
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 21 авг 2011 20:49

За съжаление, Гонзо замъква на дъното не само кариерата си, а и целия отбор. Задава се втори, нулев сезон, а това май никой до сега не го е правил с Левски.

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 20:50

santiliana написа:Чудя се какво трябва да се случи, че да му уври кратуната на пловдивския плейбой. ....................................
Грозна картинка е отбора ни, пичове.А и вече няма в кой да си го припознаем, така да се каже...Кой от всичките тези момци носи левскарското в духа си? Няма такъв.Сякаш това не е Левски София, а някакъв средняшки тим от долните групи. А мениджъра...-Няма смисъл от коментари вече този човек, всички го разкриха що за капацитет е...Само си хабим нервите и ще срещнем новата седмица отново неудовлетворени от любимия ни отбор.

Е....Хабя си ги вече 45 години...Но такова ЧУЧЕЛО не съм виждал!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

Върни се в “Архив”