Кристиано Роналдо в Реал?!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

acfenyx
Контакти:

Re: Кристиано Роналдо в Реал?!

Мнениеот acfenyx » 11 юни 2009 13:48

Не съм съгласен с теб, че ако не били Манчестър никой нямало да го забележи.Колкото и да не се харесва заради нрава си миналият и този сезон измъкваше постоянно червените дяволи.Отлична игра с глава, пряк свободни удари, бързина и техника.....А за Тевес, чувствам, че и на него вече не му се остава, малко странен ми е този футболист.Хем някога много играе и със желание, после приказва глупости по пресата.Според мен няма да го вземат....трябва да се търсят други варианти, но те вече имат пари и могат да се оръсят...... Бензема ще е добре :)[/quote]
това е личното ми мнение, разбира се
ясно ми е, че много хора го харесват
но определено според мен там целия отбор играеше за него
много пасове, много извеждания и много търпение, защото не може да се каже, че Роналдо играеше за отбора - той е доста егоистичен футболист, особено в последния сезон
пак казвам, че той определно има качества - просто в Европа има още достатъчно футболисти, които по съвсем същия начин можеха да вадят отбора в трудни ситуации като него, ако бяха поставени в същите условия
затова казах, че не го смятам за велик футболист

mondo
Контакти:

Мнениеот mondo » 11 юни 2009 13:53

хахах половината от пишещите тук си нямат и грам идея за какво става дума в съвременния футбол.
първо.. Бекъм чак провал не е бил, особено поради факта че само за 2 седмици турне в Китай и тнт Реал си избиха парите от него с реклами и продажба на аксесоари... а сега си представете колко работа са отворили на маркетинговия си отдел с Кака и Кр. Роналдо.
второ.. говорим за най-титолуваният клуб изобщо в Европа и там не са вчерашни. Помните ли какво направи същия този Реал пак по времето на Флорентино със Зидан, Фиго, Роналдо, Раул и тнт в редиците си? Тогава и през МанЮ и през Барселона си минаха без проблеми в ШЛ.
трето.. трансферният прозорец е далеч от своя край все още, така че мисля че скоро и някои друг защитник ще акустира.

ПС: Аз не съм фен на Реал, но фактите не могат да се отричат. Роналдо и за мен е повече от противен, но МанЮ има нужда от него... от наглостта му... от медийните му изяви и от факта, че занимавайки се с него медиите свалят напрежението от останалите футболисти. И не на последно място трябва да се отбележи, че въпреки проблемите които е създавал на отбора... без него ШЛ и титлата мин. год. и требъла биха били немислими!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 11 юни 2009 14:02

cska_90 написа:Реал просто се правят на клоуни вместо да градят отбор.Като миналия път-накупиха сумати офанзивни играчи-ами защитата????? Особено след продажбата на Канаваро!От толкова офанзивни халфове пак ще играят без дефанзивен халф и пак нищо няма да направят.

Работата ще стане така:Много майстори,но ги няма калфите.Кой ще носи вар и цимент на баш-майсторите :roll: Ще стане като предишния галактически Реал,след освобождаването на Дел Боске и Фернандо Йеро.Три години само с калъфки. :P
Само Черно море.

rossoneno
Контакти:

Мнениеот rossoneno » 11 юни 2009 14:05

Флорентино Перес направи всичко възможно да неутрализира трансфера на Кака с този на Роналдо... Двамата ще си пречат толкова много, колкото и Фиго и Бекъм не успяха преди 4 години в Реал на десния фланг. КПД-то и на двамата ще спадне драстично, напрежението в съблекалнята ще се увеличи, а головете във вратата на Касияс ще валят ;)
Очаквам още футболни престъпления до края на лятото от страна на Перес. После който и треньор да назначи, никой няма да може да оправи кашата, ни никой няма да обвини Перес, защото той видите ли 'доведе най-добрите футболисти в състава'...

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 11 юни 2009 14:13

Време е сега Манчесър да се здобият или с Бензема или Франк Рибери,ако сега след този трансфер на Роналдо не го направят,просто незнам...

Enravota
Контакти:

Мнениеот Enravota » 11 юни 2009 14:14

Реал е време да купят и някой защитник че с тоя Шизофреник Пепе не ги виждам! Да погледнат към Иван Иванов ;) например

Потребителски аватар
peterx
Контакти:

Мнениеот peterx » 11 юни 2009 14:15

Роналдо е гениален футболист, но вече се поизчерпа за Манчестър.
Вземат му добри пари, с които ще могат да накупят нови качествени футболисти.
Според мен по-добре да имаш Бензема и Рибери, отколкото само Роналдо (като се контузи какво правим?).

Що се отнася до Реал - те ще си избият парите. Поне в това са добре. И колкото и слаба да им е защитата ще са фактор в Европа през този сезон.

Изобщо, очертава се много интересна еврокампания. И за българските, и за чуждестранните отбори.

А от това печели Негово Величество зрителят! Т. е. - ние!
България има природни богатства, България има народ несломим,
България има от всичко по малко, но само един футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни, мъждукат, но Левски блести!
И мъчат се някои с него да крачат, и крачат, но Левски лети!

Потребителски аватар
maistora
Контакти:

Мнениеот maistora » 11 юни 2009 14:15

WALENTINAAA написа:Охх с тези 80 млн . какви играчи можем да купим 8-)

Ти да не мислиш, че всичките отиват в клуба, или всичките ще отидат за трансфери.
Агента на Роналдо юе вземе поне едно 7-8 милиона, самия Роналдо ще вземе поне 10 милиона. Спортинг ще приберат и те около 5 милиона, отделно се плаща някакъв данък при международни трансфери.
Кажи-речи в Юнайтед ще пристигнат максимум 60 милиона, което пак не са малко пари :mrgreen:
Изображение

marjb

Мнениеот marjb » 11 юни 2009 14:18

Голяма завист виждам тука!Който каквото ще да казва-Реал е най-титулувания отбор,с най-много фенове по света,с най-развит мърчъндайзинг => най-богатия отбор в света!

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Мнениеот durex » 11 юни 2009 14:23

marjb написа:Голяма завист виждам тука!Който каквото ще да казва-Реал е най-титулувания отбор,с най-много фенове по света,с най-развит мърчъндайзинг => най-богатия отбор в света!

тука згреши доста,вече най-богатия е Манчестър Сити който разполага с Бюджет около 300 милиона на сезон така че не ми говори за най-скъп че бил Реал

Върни се в “Реал Мадрид”