Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
W84me написа:blue avalanche написа:MaRTo1233 написа:Свалете си сините очила и вижте че Левски въобще не играе като хората .... викате че било горещо ... Ми Монтана с климатици в задниците ли са ? Просто играта не върви
Що?Монтана играят ли нещо?
Връщам се от мач във "В" група,тука също е 30 градуса,обаче не виждам разлика между двете групи!
levskioleole написа:как може да твърдиш до преди месец ,че си фен на Левски и изведнъж вече не си?
не те нападам-просто за мен е необяснимо
а ти шивача си го заший ти циганино
blue avalanche написа:obi4am_pirin написа:8 човека на терена са бивши играчи на Пирин!8 от 22!Играеха преди 3-4 месеца в Пирин!Ако включим и резервите стават 10!
Е,и?
obi4am_pirin написа:blue avalanche написа:obi4am_pirin написа:8 човека на терена са бивши играчи на Пирин!8 от 22!Играеха преди 3-4 месеца в Пирин!Ако включим и резервите стават 10!
Е,и?
Е и?Къде ви е школата?В този отбор няма левскари!
wiseman написа:Тоя цървул Гонзо е на път да се превърне в углавен престъпник за Левски. Гледайте му смените само. 5 дефанзивни халфа. И то срещу Монтана. Ако не спечелим тоя мач,ще отида да видя лично как ще го бият на Стадиона.
фифи перото написа:Blue Mind написа:За такова нарушение , самоуважаващ себе си рефер ще даде червен картон
За такава игра ,самоуважаващ се треньор ще си тръгне...
obi4am_pirin написа:blue avalanche написа:obi4am_pirin написа:8 човека на терена са бивши играчи на Пирин!8 от 22!Играеха преди 3-4 месеца в Пирин!Ако включим и резервите стават 10!
Е,и?
Е и?Къде ви е школата?В този отбор няма левскари!
Cesc Fabregas написа:levskioleole написа:как може да твърдиш до преди месец ,че си фен на Левски и изведнъж вече не си?
не те нападам-просто за мен е необяснимо
а ти шивача си го заший ти циганино
Много е просто. В един момент ти идва до гуша от целия този цирк, простащина в изказванията на футболисти, треньори, ръководители. Писва ти от малоумниците и малоумието по БГ стадионите. Омръзва ти от уредени мачове и измислено първенство, в което футболния съюз няма идея кои защо играе в А група. на това ли да съм фен? Откакто не следя Българския футбол толкова изкъсо се чувствам много по-добре и виждам всъщност какъв съм бил преди, мога да видя нещата от друга гледна точка. Повярвайте ми, интересно е някой път да се видиш отстрани![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта