Играч на сезона за Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
фифи перото

Re: Играч на сезона...

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 12:14

Captain Stottlemeyer написа:Мисля, че още е рано за такава тема, отборът ни е изиграл само два мача в първенството. Все пак смятам, че играч на сезона ще бъде Иван Цветков. :) Пламен Илиев е много млад и все още допуска някои наивни грешки (не внимава при далечните удари). Освен това (за съжаление) е малко нисичък за вратар. Калво със сигурност притежава потенциал, но какво да кажем за червения картон, който си изпроси още в първия кръг!? :o
http://sportline.bg/news/78958/na-levsk ... n-tsvetkov

Благодаря ти ,че ми го каза... ;)
Но все пак ,когато правиш канстатации е хубаво да прочетеш НАЧАЛОТО. ;)

Между другото всеки кръг може да посочваме играч на кръга ...
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 21 авг 2011 12:14

играч на сезона - Батков ;)
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 21 авг 2011 12:16

В слабо първенство като нашето Калво като нищо ще вкара 55 гола, ще взими златната обувка, Барса ще решат, че е врме да си го вземат, ще ни платят 15 милиона, а посрещането на Калво на Камп Ноу ще засенчи това на Сеск.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 21 авг 2011 12:16

pomiqrat написа:
batmanlevski написа:ИВАН ЦВЕТКОВ е без конкуренция не само в нашето първенство,но и е най-добри БГ футболист въобще в момента ! жалко ,че е от Левски и не се напива като свиня иначе и в националния отбор щяха да го извикат !

Жалко е, че си необразован и не можеш да прочетеш в някой вестник или сайт, че Иван Цветков няма български паспорт :!: :!: :!: Поне накарай този, който ти пише "мислите" да го направи. Да не забравяме и Гара национал другата ти неосъществима поради законови пречки гейниална мисъл.

Иначе Пламен Илиев за сега се представя най-добре.

това за необразоваността нали знаеш на кого да го кажеш,а сега си изпий шишето с хапчета и лягай,че ще избълваш още нещо токсично
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 21 авг 2011 12:31

batmanlevski написа:ИВАН ЦВЕТКОВ е без конкуренция не само в нашето първенство,но и е най-добри БГ футболист въобще в момента ! жалко ,че е от Левски и не се напива като свиня иначе и в националния отбор щяха да го извикат !

Абе това да си левскар и диганоза братче. Той Цветков 10 пъти каза, че не може да играе за националния отбор, защото е холандски гражданин, обаче вие продължавате да съзирате някакви конспирации как Матеус мрази Левски и от дете е фен на ЦСКА...
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 авг 2011 12:46

Симо Райков, Тони Калво, Рисп, Арш... Някой измежду тези четиримата. Цветков не заслужава, според мен, поне засега да бъде титуляр вместо Дарко. Тромав и неориентиран, като за второто е вината на Гонзо, защото веднъж го слага до Арш, веднъж зад него и човека всеки мач има различни функции.
Много залагам на българското в лицето на Райков - заедно с Христов са бъдещето на отбора, според мен.
Цветков може да играе на високи обороти мааааксимум още 2 години - на 32 е. Същото като с Кривия. Черно море се възползваха от зрелия Александров, а при нас дойде...
Последна промяна от metodito на 21 авг 2011 13:32, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 авг 2011 13:06

фифи перото написа:
Captain Stottlemeyer написа:Мисля, че още е рано за такава тема, отборът ни е изиграл само два мача в първенството. Все пак смятам, че играч на сезона ще бъде Иван Цветков. :) Пламен Илиев е много млад и все още допуска някои наивни грешки (не внимава при далечните удари). Освен това (за съжаление) е малко нисичък за вратар. Калво със сигурност притежава потенциал, но какво да кажем за червения картон, който си изпроси още в първия кръг!? :o

Аз НАЧАЛОТО съм чел, това е Светото писание, ама както и да е..... ;) Давай тогава да изберем направо играч на първенството и да не се занимаваме повече с глупости, че стана ракиено време.... :lol:
П.П. Виж, идеята за играч на кръга е много хубава. +1 :)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

klshff
Контакти:

Мнениеот klshff » 21 авг 2011 13:43

Captain Stottlemeyer написа:

да не се занимаваме повече с глупости, че стана ракиено време....

ТВЪРДО ЗА!!!

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 21 авг 2011 13:46

за сега са Йовов и Иванов[не осмокласника, а главата] иначе и Грийн ме изкефи в един момент, но това не е достатъчно за крайни оценки :)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 21 авг 2011 14:29

Captain Stottlemeyer написа:
фифи перото написа:

Аз НАЧАЛОТО съм чел, това е Светото писание, ама както и да е..... ;) Давай тогава да изберем направо играч на първенството и да не се занимаваме повече с глупости, че стана ракиено време.... :lol:
П.П. Виж, идеята за играч на кръга е много хубава. +1 :)

А наздраве,ама на това топло време-биричка... ;)

п.п.-То кръг по кръг-първенство става :lol:

За миналият кръг срещу морето,предлагам Милиев...Точно защото не игра :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Върни се в “Левски”