Отбор купен от фенове ? Възможно ли е в България ?

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Re: Отбор купен от фенове ? Възможно ли е в България ?

Мнениеот gilento93 » 21 авг 2011 12:53

Alexsscho написа:Еми ако се купи отбор е най-лесно и бързо за екипировка да немислите че адидас ще се вземе.. А знаете ли колко върви заплатата на някои играч от отбор в Б окръжна група ? Да не говорим че има отбори без пари играят просто за кеф..

Аз съм точно на тоя принцип.Да си доставям радост и наслада от играта.Та в кой град ще се купува/създава този отбор да знам дали мога да се пиша за футболист? ;)

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 21 авг 2011 13:08

Ако е Долно Сусурлево може и да бъде купен . Отделен въпрос е какви пасиви и активи има един отбор ...абе невъзможна работа .

Потребителски аватар
Jord
Контакти:

Мнениеот Jord » 21 авг 2011 13:08

Сезонната издръжка на отбор от "Б" окръжна група е не повече от 20 000 лева. Там заплати няма, в повечето отбори няма и премии. Играе се за удоволствие. Има само такси за полиция, за съдии и евентуално глоби за картони. Екипировка и осигуряване на транспорт за гостуванията. Разстоянията обаче не са големи. Знам, че специално във варненската "Б" окръжна група има отбори, които изкарват сезона и с 3-4 000 лева. Тренировки не се водят, или се тренира максимум 2 пъти седмично. В повечето случаи се събират само за мачове и разбира се след това да полеят някъде победата или загубата. :)
Бъди възторжен идеалист,
смел до безумство,
влюбен в България до фанатизъм,
честен до самопожертване!
/Борис Дрангов/

Alexsscho
Контакти:

Мнениеот Alexsscho » 21 авг 2011 13:13

Точно а цели на един отбор какви ще са да се пробва да се види за удоволствие просто никои не е казал че ще се търси забогатяване и тн.. Просто мисълта ми е ако се вземе отбор да е от хора обичащи футбола и да не са лицемери и тн.. А вече кой отбор ще се взима мисля си че като се направи сайт форум ще има анкети и така.

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 21 авг 2011 13:15

Alexsscho написа:Точно а цели на един отбор какви ще са да се пробва да се види за удоволствие просто никои не е казал че ще се търси забогатяване и тн.. Просто мисълта ми е ако се вземе отбор да е от хора обичащи футбола и да не са лицемери и тн.. А вече кой отбор ще се взима мисля си че като се направи сайт форум ще има анкети и така.

Ти ли ще се заемеш със създаване на сайта?

Потребителски аватар
manolovplamen
Контакти:

Мнениеот manolovplamen » 21 авг 2011 13:25

Jord написа:Сезонната издръжка на отбор от "Б" окръжна група е не повече от 20 000 лева. Там заплати няма, в повечето отбори няма и премии. Играе се за удоволствие. Има само такси за полиция, за съдии и евентуално глоби за картони. Екипировка и осигуряване на транспорт за гостуванията. Разстоянията обаче не са големи. Знам, че специално във варненската "Б" окръжна група има отбори, които изкарват сезона и с 3-4 000 лева. Тренировки не се водят, или се тренира максимум 2 пъти седмично. В повечето случаи се събират само за мачове и разбира се след това да полеят някъде победата или загубата. :)

В такъв отбор и аз ще участвам!Браво! :geek:
Само Левски!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 21 авг 2011 13:28

Нищо направено от повече от един българин НЕ Е ВЪЗМОЖНО!!!
[center]Изображение[/center]

Alexsscho
Контакти:

Мнениеот Alexsscho » 21 авг 2011 13:32

gilento93 написа:
Alexsscho написа:Точно а цели на един отбор какви ще са да се пробва да се види за удоволствие просто никои не е казал че ще се търси забогатяване и тн.. Просто мисълта ми е ако се вземе отбор да е от хора обичащи футбола и да не са лицемери и тн.. А вече кой отбор ще се взима мисля си че като се направи сайт форум ще има анкети и така.

Ти ли ще се заемеш със създаване на сайта?

Не аз не разбирам от правене на сайтове..Аз просто хвърлям идеята Но ако има някои човек обичащ футбола и има интерес към инициативата да пише. Който разбира от тези неща. Пък и момчета да ви напиша едва ли ще се получи нещо но защо да не се пробва ?

Потребителски аватар
gilento93
Контакти:

Мнениеот gilento93 » 21 авг 2011 13:40

Аз бих искал да играя в новосъздаден или вече съществуващ аматьорски отбор.Примерно съм готов да дам 20-30 лв. за някакъв минимален бюджет.Да се съберем още 20 човека(ако се прави нов отбор) всеки дава колкото може и се купуват екипи.Намираме някой по-заможен бизнесмен,който би отделил едни 10 000 лв. за спорта,наема се персонал и ето ти отбор. ;)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 21 авг 2011 13:41

При нас е в сила другия вариант- отбор, КУПИЛ феновете (или поне част от агитката) ;)
Защото е валидна поговорката: Вържи си попа, че да ти е мирно селото!
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Върни се в “Футбол - България”