Черноморец - Локо Пд - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Черноморец - Локо Пд - 2:0 FT

Мнениеот ntodorov » 21 авг 2011 00:15

Конан. Съгласен съм с теб. За Балджийски пропуснах. Наистина игра добре момчето и свърши работата, като параджията на машиниста в парен локомотив. Много полезен...Съгласи се все пак, че отборът е приятен за гледане и се усещат идеите на Херо. Да. Има слабости, но мисля, че е нормално за новосформиран отбор.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 авг 2011 00:32

ntodorov написа:Конан. Съгласен съм с теб. За Балджийски пропуснах. Наистина игра добре момчето и свърши работата, като параджията на машиниста в парен локомотив. Много полезен...Съгласи се все пак, че отборът е приятен за гледане и се усещат идеите на Херо. Да. Има слабости, но мисля, че е нормално за новосформиран отбор.

Еми благодарете на Събев , че през 2 години се прави нов отбор . Че читавите играчи се подаряват ( Платини , Божилов , Стоянов ) . А за Херо , още с назначаването казах , че ще има същите успехи като Балъков ... само че в друга реалност . Да , започва да прилича на отбор наличния материал , но за целта Херо трябва да работи поне 2-3 години ... и трябва да бъдат привлечени поне 1 нападател , ляв и десен бек , и поне един централен защитник .

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 авг 2011 00:35

Навярно сме гледали различни мачове.
Не съм съгласен с крайните Ви оценки за Фо-Поре. В стълкновенията един на един напълно обезличи Лазаров, не му позволи нито един път да го премине. Лазаров беше смешен в изблиците си на гняв. Това го забеляза и треньора на Локомотив и включи Захора на десния фланг, а прехвърли Лазаров на левия. След като и Захора нищо не успя да направи, върна обратно Лазаров, но отново нищо.
Момчето играе с много желание и хъс. На мача срещу ЦСКА срещу него действа може би най-доброто дясно крило на България в момента - Нелсън. Резултата от стълкновенията с него беше фифти - фифти.
На днешния мач много често противника имаше числено предимство в неговата зона, а и той влизаше понякога да покрива центъра. Пробивите на Локомотив ставаха най-вече след двоен пас или зад гърба на противника, а всички добре знаете, че тогава най-лесно се увисва, но за това не е виновен само Поре, а най-вече хората около него, които допускаха осъществяването на тези пасове.
Всички станахте по-големи специалисти от Херо. Той вижда възможностите на момчето и според мен ще го утвърждава на поста.

Потребителски аватар
Искам си Акаунта

Мнениеот Искам си Акаунта » 21 авг 2011 01:08

k.dimitrov написа:Навярно сме гледали различни мачове.
Не съм съгласен с крайните Ви оценки за Фо-Поре. В стълкновенията един на един напълно обезличи Лазаров, не му позволи нито един път да го премине. Лазаров беше смешен в изблиците си на гняв. Това го забеляза и треньора на Локомотив и включи Захора на десния фланг, а прехвърли Лазаров на левия. След като и Захора нищо не успя да направи, върна обратно Лазаров, но отново нищо.
Момчето играе с много желание и хъс. На мача срещу ЦСКА срещу него действа може би най-доброто дясно крило на България в момента - Нелсън. Резултата от стълкновенията с него беше фифти - фифти.
На днешния мач много често противника имаше числено предимство в неговата зона, а и той влизаше понякога да покрива центъра. Пробивите на Локомотив ставаха най-вече след двоен пас или зад гърба на противника, а всички добре знаете, че тогава най-лесно се увисва, но за това не е виновен само Поре, а най-вече хората около него, които допускаха осъществяването на тези пасове.
Всички станахте по-големи специалисти от Херо. Той вижда възможностите на момчето и според мен ще го утвърждава на поста.

Наистина си гледал друг мач ... Положението на Лазаров , което Колев спаси , стана точно след като Лазаров финтира французина . И Лазаров , и Лукич , и Захора и накрая Родригес ( десния бек на Локо ) ... нито един от тях нямаше проблем да мине покрай Фо Поре . Просто защото той не знае как да си пази зоната . Вярно борбен е , не се страхува от единоборства , но е много муден и му липсва чувство за пласиране . освен това постоянно си оголва зоната . Защо при Бонев нямаше подобно нещо

k.dimitrov
Контакти:

Мнениеот k.dimitrov » 21 авг 2011 01:31

С теб няма смисъл да се спори. Твоите идеи и виждания ги знаем всички. Постарах се да ти намеря видео. Лазаров овъобще не е финтирал Фо Поре. Не знам къде си бил и какво си гледал или така ти отърва. Лазаров получава пас зад гърба на нашата отбрана, както бях писал преди малко. Виж http://www.novsport.com/news156759_1003.html. Около мен имаше няколко човека, които постоянно пляскаха за добрите отигравания на Фо Поре срещу Лазаров. Освен Лазаров, никой не е минавал покрай него, но и той минаваше, не когато го преодоляваше, а след пас. Да, един път имаше нападение и от Родригес, но защо Фо Поре трябва да пази и крилото и бека??????? Обади се на Херо и му кажи своите виждания за французина и ще видиш какво ще ти отговори. Аз вече му зададох този въпрос. Играл съм футбол заедно с Херо.

Потребителски аватар
Devian
Контакти:

Мнениеот Devian » 21 авг 2011 05:16

k.dimitrov написа:С теб няма смисъл да се спори. Твоите идеи и виждания ги знаем всички. Постарах се да ти намеря видео. Лазаров овъобще не е финтирал Фо Поре. Не знам къде си бил и какво си гледал или така ти отърва. Лазаров получава пас зад гърба на нашата отбрана, както бях писал преди малко. Виж http://www.novsport.com/news156759_1003.html. Около мен имаше няколко човека, които постоянно пляскаха за добрите отигравания на Фо Поре срещу Лазаров. Освен Лазаров, никой не е минавал покрай него, но и той минаваше, не когато го преодоляваше, а след пас. Да, един път имаше нападение и от Родригес, но защо Фо Поре трябва да пази и крилото и бека??????? Обади се на Херо и му кажи своите виждания за французина и ще видиш какво ще ти отговори. Аз вече му зададох този въпрос. Играл съм футбол заедно с Херо.

Да не би да става въпрос за Красимир Димитров,титулярен защитник в един от най-добрите отбори на Черноморец от края на 70-те и началото на 80-те :?:
В БУРГАС СЕ АЗ РОДИХ,
И ТРАДИЦИЯТА ПРОДЪЛЖИХ,
ГРАДА ДА ОБИЧАМ,
В ЧЕРНОМОРЕЦ ДА СЕ ВРИЧАМ!

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 авг 2011 09:37

Искам си Акаунта написа:
ntodorov написа:Конан. Съгласен съм с теб. За Балджийски пропуснах. Наистина игра добре момчето и свърши работата, като параджията на машиниста в парен локомотив. Много полезен...Съгласи се все пак, че отборът е приятен за гледане и се усещат идеите на Херо. Да. Има слабости, но мисля, че е нормално за новосформиран отбор.

Еми благодарете на Събев , че през 2 години се прави нов отбор . Че читавите играчи се подаряват ( Платини , Божилов , Стоянов ) . А за Херо , още с назначаването казах , че ще има същите успехи като Балъков ... само че в друга реалност . Да , започва да прилича на отбор наличния материал , но за целта Херо трябва да работи поне 2-3 години ... и трябва да бъдат привлечени поне 1 нападател , ляв и десен бек , и поне един централен защитник .

Ти пък. Аз на родителите си още не съм се отблагодарил та на Събев ли ? Нито ме интересува, нито го познавам, нито пък ми е в мисълта. Към този момент, като чуя думичката Черноморец в главата ми навлизат асоциации от снощния мач, Херо, а отскоро вече и никовете в този форум - включая и твоят.:) ...без грам лоши чувства към никой де. Дори напротив. ;)

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 авг 2011 09:52

Съгласен съм с К.Димитров. Аз към Фо-Поре имам забележки в първите минути на мача. Признавам - не го следях без топка и може би съм станал жертва на "внушение" за негова вина, когато от тази зона на 2-3 пъти се навлизаше опасно, а в една ситуация покри и засада ( освен ако съдията е пуснал играта). Иначе и от него лъха на футбол. Да. Дори и физиономията му е "ангажирана" в играта. Личи си, че му трябва леко припасване и ще се вгради здраво в тима. Следих Цонков, защото е бил протеворечива фигура за мен. След снощния мач разбрах, защо Херо му гласува доверие и го счита за свой любимец...Впрочем направи ли ви впечатление бързата игра на Черноморец и пасовете с едно докосване (повечето с извеждане по крилата)? Аз отдавна не бях гледал наш (бургаски)отбор да играе така. Имаше настроение, финес, красота, тръпка и кеф.
ПС: Впрочем станахме доста критични. И това е добре. Плащаме си все пак - искаме и да получаваме. :) ...Шегата на страна. Радвам се за отбора. Пиша го на освободена от снощните емоции глава. Както Конан каза - дано външни фактори не повлияят на Херо и идеите му за играта на отбора.

Потребителски аватар
калпазанчо
Контакти:

Мнениеот калпазанчо » 21 авг 2011 11:44

Лудницааааааа ааааааааа аааааааааа луднах снощи. Не толкова от резултата, колкото от играта. Много много стойностен мач се получи за нашето първенство. Колев и Жужу играчи на мача. Обзема ме страшен ентусиазъм.
[center]Member of Old School Boys [/center]

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 21 авг 2011 11:49

калпазанчо написа:Лудницааааааа ааааааааа аааааааааа луднах снощи. Не толкова от резултата, колкото от играта. Много много стойностен мач се получи за нашето първенство. Колев и Жужу играчи на мача. Обзема ме страшен ентусиазъм.

Нали ? :)

Върни се в “Черноморец”