Черноморец (Бургас) - Локомотив 1926(Пловдив) - 2:0 FT

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Марти Камбуров
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Локомотив 1926(Пловдив), 3кръг

Мнениеот Марти Камбуров » 19 авг 2011 11:04

Ако има някои да пътува навръщане към Варна да пише, че се оказа проблем...
Любовта е черно-бяла!

Потребителски аватар
отборът на Пловдив
Контакти:

Мнениеот отборът на Пловдив » 20 авг 2011 07:20

Айде потегляме с екскурзията. Лек път на всички и победа 8-)
90 години слава,
90 години гордост,
90 години чест,
90 години любов,
90 години доблест и вярност...

Потребителски аватар
loko-pd-fan
Контакти:

Мнениеот loko-pd-fan » 20 авг 2011 21:52

Имаме си едно лакомо дърво в отбора,познайте кое е то?
Дано по-бързо се пенсионира този егоист.
А пък то само със свободни агенти не става де. :?:

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 авг 2011 22:14

Познах резултата. Връщам се от стадиона. В този мач имаше всичко. Страхотен футбол не само за БГ стандартите ни. Най-добрия от вашият отбор беше публиката му. Даксон не е забравил играта, а Здравко е стар вече. Закора - не ми направи впечатление. Очаквах повече от Златински, а самочувствието ви изигра лоша шега...Иначе Херо е голям, нашия Жужу-също. Този Черноморец ще върне хората на стадиона. И в заключение след срещата: Двата отбора не заслужават публиките си. Футбалерите ви - вас, нашите футбалери пък - незаинтересоваността на повечето фенове от Бургас към този момент... Успехи ви желая.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
Пловдив1926
Контакти:

Re: Черноморец (Бургас) - Локомотив 1926(Пловдив) - 2:0 FT

Мнениеот Пловдив1926 » 20 авг 2011 22:23

Прибирам се от мача раздвоен - греди положения сами срещу вратаря не влиза и не елиза. Очаквах второто да ги натикаме и обърнем авместо това излезнахме все едно друг отбор - плахи и без никаква идея - Здравко свърши батериите, Даксин не му е май там мястото, а тоя Захора игра ли въобще?! Не ми харрса и Базил не е във форма можеше да отбележи и трябваше да отбележи ПОНЕ два гола... Драган има още мнооого работа
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]

sandi74

Мнениеот sandi74 » 20 авг 2011 22:47

привет от стара загора.лошо ви треснаха днес акулите,но победата им е напълно закономерна и заслужена.утре и нас не ни 4ака нищо хубаво срещу локо сф,ще ни бият като дайрета и се оказваме в зоната на здра4а.тази година вие и ние няма да сме фактори в първенството.такава е действителноста.за вас-златната среда,а за нас-борба за оцеляване.лека ве4ер и успехи за напред.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 20 авг 2011 22:55

Пловдив1926 написа:Прибирам се от мача раздвоен - греди положения сами срещу вратаря не влиза и не елиза. Очаквах второто да ги натикаме и обърнем авместо това излезнахме все едно друг отбор - плахи и без никаква идея - Здравко свърши батериите, Даксин не му е май там мястото, а тоя Захора игра ли въобще?! Не ми харрса и Базил не е във форма можеше да отбележи и трябваше да отбележи ПОНЕ два гола... Драган има още мнооого работа

Не. За второто полувреме не бяха виновни вашите футболисти, а нашите - респективно Херо. С влизането на Паланков се видя, че ви секнаха подстъпите, а и в защитата ни се направиха корекции. Абе и двата отбора играха отворено и приятно за окото. Аз харесах този Черноморец и дори да бяхме паднали пак щях да твърдя същото. С влизането на Даксон и излизането на Кавдански вашия трЕнер рискува ( и правилно), но пък станахте дантела отзад...Хубав мач. И двата отбора имат бъдеще и към този момент мястото им е напред в класирането. Ние пък сме в по-изгодна позиция - всички ни подценяват, но докато другите влезнат в коловозите дано вземем повече и по-лесни точки.
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 20 авг 2011 23:55

Тъкмо и аз се прибирам сега от мача,мога да кажя само СТАХОТЕН мач за нашите стандарти.Както каза колегата ntodorоv този Черноморец ще върне хората по трибуните,поне такова беше мнението на всички който седяха до мен и моето включително.Този отбор няма нищо общо с отбора на Балъков,играе атрактивно и за победа а не 10 човека защита и чакаме контраатаки.За Локото мисля лоша шега му изигра това че подцениха Черноморец,и резултата се вижда.Евала на публиката ви,на моменти настръхвах като скандираха Локомотив.Когато запалиха факлите,сина ми (той е на 4 години и му беше първия мач на живо :) ) започна да вика бързо пожарната да почва да гаси огъня че щяло да стане пожар :)

Потребителски аватар
Ванко_Ултраса
Контакти:

Мнениеот Ванко_Ултраса » 21 авг 2011 02:22

Момчета, идва ми с глас да рева...толкова ми е тежко, много боли мамка му.Вкъщи пострада кукото на малкия и един стол, които станаха на парчета...а масата как издържа, акъла не ми го побира. :oops:
Мачът го загубихме заради припряността на футболистите ни...мисля, че малко прегоряхме.
Поне това видях от действията най-вече на Здравко, който не изигра ситуациите пред вратата на Стоян Колев, като опитен футболист.Вместо да приложи техника, поглед и комбинативност Здравко използваше сила и импулсивност в действията си.Ей заради тази негова припряност загубихме мача.Недопустимо е толкова опитен футболист да прегори така и да изиграе ситуациите пред гола, като новобранец.Абсурдно е да не можеш да сполучиш излизайки 3 пъти сам срещу вратаря, Здравко :!: Основната причина да загубим мача бяха непростимите ни пропуски и малшанс пред гола - визирам трите греди, които направихме.Като не можем да вкарваме и не ни върви на съперника му идва кураж.Другата причина да загубим мача е треньорът.ПРОСТО Черноморец имат ТРЕНЕР.Херо за отрицателно време сглоби нов отбор и успя да му придаде почерка си, а нашия Драган с нищо не показва, че разбира футбола повече от Неделчо.Отборът ни играе по същия начин - от защита топката се ряпка с дълги подавания към крилата или нападателя, без каквато и да е мисъл и идея в средата.Не можем да играем срещу отбор, който ни пресира и атакува още в центъра - нашите се объркват и не могат да си подадат топката правилно повече от 2-ва пъти.Много брак в средата...страшно много грешни пасове, които съперника превръщаше веднага в опасни контри и за нас ставаше страшно.Наистина Черноморец ни превъзхождаха тактически, организационно и в дисциплината, НО това е така щото имат ТРЕНЕР, а нашият македонец излезна въздухар...тва е истината.Колкото по-бързо се отървем от този македонски тренер, толкова по-добре.Вижда се, че на нищо не ги е научил момчетата.Срамно е да имаш претенции за медали и турнири, а да не можеш да си подадеш топката повече от 2 пъти.Срамно е да имаш претенции на класен отбор, а в същото време да не умееш да определяш ТИ темпото на игра по време на мача.Срамно е да афишираш от рано високи цели, без да можеш да задържаш топката в средата, както правят големите отбори.За къде сме тръгнали - не знам.
Може да го счетете за ерес, но за мен Златински, Витанов и игралия в първия мач унгарец - Габор Ерош са слаби халфове - това е истината.Поне така излиза щото Лудогорец ни премаза през центъра, а сега отново в средата ни надлъга новосформиран отбор, който няма именити футболисти в състава си.Слабата ни средна линия е продиктувана от изпълнителите й.И някой може ли да ми обясни защо макето изкарва централен защитник и вкарва нападател на негово място?
Ще изкараш някой от дефанзивните - Вальо, Златински или Витанов...как ще изкарваш основен човек в защитата не мога да го проумея.Даксон гениален, но щеше да има голям успех ако играеше през 80-те години, когато футболът се играеше още на ходом.Днес футболът е много тичане, физика и борба.Романтиката се предаде пред прагматизма.При толкова бърз мач изпълнен с единоборства Даксон се движи като валяк по терена и си губи ефективността.Това, че ще даде 2 смислени паса - не стигат.Иска се много движение, тичане и умение да пресира от един халф.

Истината за мен лично аз съм я казал още преди да почне сезона - треньор и помощници от футболни страни като Франция, Испания или Италия.И то треньор, който има успехи и се е доказал в професията си.В противен случай, който и футболист да вземем, като е слаб тренера е все тая.Нека да ни беше взел някой тренер французин или италианец дори и от втора дивизия да е ...да видим така ли щяхме да стим на терена.Дано Коко скоро го разбере.
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 21 авг 2011 03:04

Уникално трипче си направихме.

бургазлии да дават клиповите от плажа,да не си ги пазят за тях :mrgreen:
достта ни снимаха и направо бяха изумени ,песни ,мачове,бири .......абе да си част от черно-бялото семейство е ВЕЛИКО!

ВИНАГИ С ВАС!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Върни се в “Локо Пловдив”