Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Barca Fan
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Мнениеот Barca Fan » 20 авг 2011 21:54

Фауловете са позволени ли ??? :o :o :shock: :shock:

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 авг 2011 21:59

McMarto написа:
fcb_bg написа:
McMarto написа:Я ми обяснете едно нещо. Според всички фенове на каталунците, ако Моуриньо беше победил, щял да скача като малко дете от радост, щял да се подиграва и да изрича куп глупости по адрес на Барса.
Първия мач ви поведохме - всички се радваха, поздравяваха се. Само на лицето на Моуриньо не видях усмивка, не видях и намек за някакъв жест на подигравка. Както и на всеки следващ или предишен гол - Моуриньо скача на крака и миг по-късно се обръща към пейката или поздравява някой играч, но нищо повече.
Винаги когато Моуриньо е правил жестове, е имало причина. Когато Моуриньо се престори, че Меси мирише, Меси преди това се засили към него, все едно ще го рита с топката. Вие никога ли не се опитвате да "затапите" приятелите си когато ви бъзикат?
А и да не съм прав - погледнете го от тази страна - да правиш такива жестове не е наказуемо. Не е нарекъл Меси маймуна, нали? Нито е обиждал някога на расова основа? Нито пък е стъпвал на нечия глава, стига сте ми го размахвали тоя смешен клип, на който нищо не се вижда.
Ако иска, Моуриньо може да яде чипс и да пие кола, да ходи на ръце или да си бърка в носа, да дойде на мача със сандали с чорапи или да си играе на телефона. Това не е наказуемо.
А пък да казвате, че Моуриньо е неудачен треньор, е чиста доза тъпизъм. Човека е печелил достатъчно купи с различни отбори, за да си позволи малко самодоволство. Побеждавал е Барселона с 3 различни отбора. Очевидно стратегията му е добра? Или чакате сам да мине Реал Мадрид по шампионски лиги, за да го признаете? Ако някой отрича качествата му, значи отрича и постиженията му, което е абсурдно.

А Мегън Фокс е напълно прав, казвайки, че противника трябва да се уважава. Аз никога не съм идвал тук, казвайки, че Барса са шибани, долни симуланти, не заслужават никакво уважение и трябва да умрат, нито съм казвал, че Гуардиола не е никакъв треньор, защото след неговото идване са започнали грандиозните симулации (аналогия с идването на Моуриньо и грубостите на Реал), както примерно дойде Мидълзбро, започвайки да се заяжда как, едва ли не, Барса не са направили нищо лошо в цялата си история, все едно, че това е библейски сблъсък между Господ и Сатаната - единия е безкрайно добър, а другия - лъжец, измамник, покварява всичко и играе грубо.

Дали симулациите са започнали с идването на Пеп, това си е твое лично виждане. За пореден път заявявам - аз подкрепям с 2 ръце симулативното поведение на играчите на Барселона, щом срещу тях се играе грубо и ненаказуемо. Алооо, шефе, ти к'во ще си мислиш, когато някой съперник нарочно посече 1 и удари още 2-ма твои съотборници? И на всичкото отгоре, федерацията после не го наказва подобаващо за действията си? Какво ще си мислиш те питам?

Тук не си ме разбрал. Казвам, че "нито съм казвал, че Гуардиола не е никакъв треньор, защото след неговото идване са започнали грандиозните симулации (аналогия с идването на Моуриньо и грубостите на Реал)" - никъде не споменавам, че аз самия смятам така. Соча го като аналогия на идването на Моуриньо и грубостите в Реал.

Освен това, дали грубостите в Реал започват в резултат от симулациите на Барселона или обратното - не знам, но и двете не ми харесват.
И все пак не можеш да отречеш, че половината ви футболисти са страхотни актьори. Докато фауловете са позволени обаче, симулациите - не.

Прочетох целия ти пост. Както се казва - мете, мете, мете и накрая се изсра на метеното!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 20 авг 2011 22:38

Barca Fan написа:Фауловете са позволени ли ??? :o :o :shock: :shock:

Никой не е казал, че трябва да те убият с камъни ако спънеш някой. Има си картони за тая работа. Марсело си го получи, Пепе вече им загубих бройката колко пъти ги е получавал. Рамос също си получи. Аз обаче вдигнат картон за симулация не съм видял нито веднъж, а никой не може да отрече, че си го практикувате това изкуство.
Плюс това, не казвам нищо, за да мета или да ме харесвате. Казвам това, което мисля, давам аргументите си и очаквам същото от ваша страна.

Всички гледате на нещата от една страна. Мадридиста идва и си казва, че и Моуриньо е сгрешил, и Барселона са сгрешили. Аз също казах, че не одобрявам подобни работи. Вие обаче, веднага се нахвърляте я на Марсело, я на Пепе, я на Моуриньо. За тия 80 страници, не прочетох и един човек да казва, че част от вината за мелето е и на каталунци. Никой не принзава и че симулирате. Или си мислите, че като си мълчите, ние просто ще забравим, че сме ви попитали относно това ли?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 авг 2011 23:12

McMarto написа:
Barca Fan написа:Фауловете са позволени ли ??? :o :o :shock: :shock:

Никой не е казал, че трябва да те убият с камъни ако спънеш някой. Има си картони за тая работа. Марсело си го получи, Пепе вече им загубих бройката колко пъти ги е получавал. Рамос също си получи. Аз обаче вдигнат картон за симулация не съм видял нито веднъж, а никой не може да отрече, че си го практикувате това изкуство.
Плюс това, не казвам нищо, за да мета или да ме харесвате. Казвам това, което мисля, давам аргументите си и очаквам същото от ваша страна.

Всички гледате на нещата от една страна. Мадридиста идва и си казва, че и Моуриньо е сгрешил, и Барселона са сгрешили. Аз също казах, че не одобрявам подобни работи. Вие обаче, веднага се нахвърляте я на Марсело, я на Пепе, я на Моуриньо. За тия 80 страници, не прочетох и един човек да казва, че част от вината за мелето е и на каталунци. Никой не принзава и че симулирате. Или си мислите, че като си мълчите, ние просто ще забравим, че сме ви попитали относно това ли?

Може би, защото тия симулации се раздухаха, сега реферите пожалиха и Кедира и Пепе в 2-та мача, както и в реванша за ШЛ. Ние също имаме претенции към недоглеждането на реферите, ама какво да се прави. Лично аз съм си казвал, че одобрявам симулациите на Барселона, ако ще се играе грубо срещу тях. Ако така ще играят и за в бъдеще Реал, ще съм на същата позиция - да си го практикуват изкуството.
Ти к'во мислиш, че ние искаме да гледаме мелета ли? Ами, да си държат нервите тия на терена и няма да има такива изцепки. Ама не - дай да секирим, че ми е криво и то баш пред пейката. Пак с малко се размина Марсело според мен, трябваше той да изяде някой шамар за назидание когато се върна на терена.
Прав си - когато спънеш някой не трябва да те пребиват с камъни ала Близкия Изток. Но това е при нормално нарушение. Тия на МАрсело и Рамос не бяха такива, а от яд и безсилие, може би и злоба. При това положение няма как да не очакваш да си навлечеш гнева на съотборниците на пострадалия.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 21 авг 2011 00:21

ОК, тогава желанието ми за Коледа ще бъде да се сложи eagle eye, поне на стадионите, на които ще се играе ШЛ.

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 21 авг 2011 02:21

McMarto написа:ОК, тогава желанието ми за Коледа ще бъде да се сложи eagle eye, поне на стадионите, на които ще се играе ШЛ.

Би било чудесно. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 21 авг 2011 14:11

Аз пък смятам,че вече прекалено много се отклонихме от темата за мача . Тази тема я слагам в архив и ще обясня защо. Пак започна да се пише за симулациите,съдиите и т.н. все неща от минали двубои, които единствено и само водят до създаване на излишно напрежение. Ако толкова искате да ги коментирате, ето ви тема за дискусии. Във "Футбол-свят" има още няколко такива. Този мач е вече в историята, на дневен ред пред Барса е Суперкупата на Европа ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Върни се в “Архив”