Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
choko77 написа:Момчета от Варна,честита ви победа!Само класата ви спечели победата,не се лъжете ,че сте ни смачкали,защото мача вървеше равностойно,репортажа на канал 1 не е показателен!Мача си вървеше х но една нелепа грешка на вратаря ни Цветковски и падна гола.Мен честно ме беше страх от вас преди мача,след като ви гледах с Левски но ви надигравахме през по-голямата част! Успех занапред! Имаше някаква разправия между вашите фенове и полицията,тръгнаха да се бият,след това и нашата аитка тръгна,не знам какво се случи но важното е ,че всичко е наред!А че имаше дузпа в последната минута спор няма!
SniperSailor написа:Моряците и адмирал Сър Генов продължават наказателната акция.А като си помислите,че само предположих такъв старт - хахахахаха....май Господ отгоре каза думата си - задето ни ограбиха измекярски Гиговците миналия сезон сега Господ решил да ни въздигне най-отгоре на цялата помия,да им се надсмиваме....абе ние хубаво имаме 9 точки...колко точки има Гигов бе?Че не го виждам нещо в челото,колко точки има ххахахахахахаха
.Няма такъв кеф ви казвам,няма.Слушаш коментаторката как злостно коментира,със злоба,удар от 25 метра,възможност за Ботев,центриране аууууу....ъглов за Черно Море...и гол хахахахахаха,направо все едно мокър парцал я лепна по мутрата,шамар наопаки я святна изневиделица
.Като я слушах - медец,медец ми капеше на сърчицето,в цяло Шопско(левскарско) ни псуват и кълнат,много искаха да се изложим с новака,да ни засипят с помия...ех,не стана,няма измъкване от сянката на Търнава,няма кой за замести Гонзо в новинарските хроники уви.Черно Море е прекалено голям за вас г-да и дами злобари
Mourinio написа:SniperSailor написа:Моряците и адмирал Сър Генов продължават наказателната акция.А като си помислите,че само предположих такъв старт - хахахахаха....май Господ отгоре каза думата си - задето ни ограбиха измекярски Гиговците миналия сезон сега Господ решил да ни въздигне най-отгоре на цялата помия,да им се надсмиваме....абе ние хубаво имаме 9 точки...колко точки има Гигов бе?Че не го виждам нещо в челото,колко точки има ххахахахахахаха
.Няма такъв кеф ви казвам,няма.Слушаш коментаторката как злостно коментира,със злоба,удар от 25 метра,възможност за Ботев,центриране аууууу....ъглов за Черно Море...и гол хахахахахаха,направо все едно мокър парцал я лепна по мутрата,шамар наопаки я святна изневиделица
.Като я слушах - медец,медец ми капеше на сърчицето,в цяло Шопско(левскарско) ни псуват и кълнат,много искаха да се изложим с новака,да ни засипят с помия...ех,не стана,няма измъкване от сянката на Търнава,няма кой за замести Гонзо в новинарските хроники уви.Черно Море е прекалено голям за вас г-да и дами злобари
+1913
п.с и какво беше казала, този Паломино като не може да вкара на Ботев Враца, на кой ще вкаране го чух това, но ме разсмя много
Mourinio написа:хахаха тъпият Сашо Диков, дузпа ималоте нищо не могат да видят, ама трябва да има дузпа как иначе, след малко очаквам заглавия по всички шопски сайтове как съдията ни е подпрял и как сме най-подпираният отбор в България
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост