Ботев Пловдив - Спартак Варна 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
1912chaflio
Контакти:

Re: Ботев (Пд) - Спартак (Вн)

Мнениеот 1912chaflio » 20 авг 2011 21:48

Ей Майорчета и Иво 77, стига сте писали глупости .Вярно днеска нищо не вървеше в играта но има и такива мачове.Ама чак да ми пишете че отбора играл дефанзивно и че Хубчев не става за треньор малко прекалявате.По добре замълчете от колкото да пишете тъпизми

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 20 авг 2011 21:52

Yellow major написа:
trakia написа:Майоре,що си тука винаги и само да критикуваш ве майна ? Къде си когато бием ,тихо си чакаш твоите 5 минути когато ще загубим за да се появиш с радикална тактика за успеха на отбора и тежка критика срещу треньора? Тва е което имаме сега,тва са ни възможностите и ако не си с отбора поне не сипи кал по него.
Има две теми за мача новият модератор да се вземе в ръце ,а не да ми пуска темички с игри !

Аз тебе те знам ти си "праволинеен". Остави хората които имат мнение да си го кажат! Това е форум. Аз съм с отбора много повече от теб и когато неще не ми харесва трябва да се казва.

Викаш когато нещо не ТИ хареса трябва да се казва а? И аз тебе те знам ,още от аферата с италянците ,добре си спомням как ни убеждаваше ,че те са номер 1 ти не си канар пич и няма нужда всеки път да казваш една и съща реплика на всеки ,че ти си МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ МЕН или който и да било друг. Ти си от тея дето всико са ебали ,на всякъде са били ,всичко са пили и всичко знаят.За пред лапетата може да си жесток батко ама не на мене тия! Христоловските ти приоми у вас на Лайнут джамия м/у другото вашите падат с 2:0 от Черноморец
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
Yellow blood
Контакти:

Мнениеот Yellow blood » 20 авг 2011 21:53

Стига глупости и драми. След първия равен ще започваме да плюем ли? С това ли помагаме на отбора? Ще бъдем с тях и ще ги подкрепяме само, ако и когато побеждават ли?

Твърда подкрепа за ръководство, треньорски щаб и футболисти! Всичко ще е наред! Ние сме Ботев Пловдив!
БОТЕВ! ЗАВИНАГИ!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 авг 2011 21:56

Yellow major написа:
ehh написа:Гледам и вие сте се събрали сериозни фенове тука. Още след втория кръг, мрънкане, драми, Хубчев не ставал и т.н.
Бг манталитетът е еднакъв май за всички фенове на отбори, без значение за кои става дума. В такава обстановка ще градиш футболен отбор на кукуво лято.

Аз искам да гледам по-офанзиивен футбол от моя отбор, с оглед на целите които са афиширани пред отбора и селекцията която е направена. Този дефанзивен стил не е стила на Ботев Пловдив. Ти си гледай Гонзо, сигурно си доволен от изявите на твоя отбор та имаш свободно време да даваш акъл на другите.

Акълът го давам най-вече до това да не колим и бесим след два мача. Разбира се, че не съм доволен от това, което правим от началото на сезона, но трябва да се остави въздух да работят тези хора. Виждате, че футболът ни в момента е пълен с млади треньори. Трябва повече търпение и да не се чакат резултати на мига.
Писах тук, защото ми направи впечатление, че и вие реагирахте по познат начин след има няма 2 мача.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 авг 2011 22:01

Yellow major написа:
Шврнц Тпрунков написа:Миналата година пак тръгнахме с драми, и пак се говореше кой става, кой - не, хвърчаха обвинения по Бакалов, играчи, по кой ли не и за какво ли не.

15 минути ни костваха трите точки - необяснимо отпускане в началото на второто полувреме. След това ги разчекнахме, но просто не влизаше...

Не бързайте да отписвате нито отбора, нито стила (или липсата на такъв), нито треньора - твърде рано е. Нито се е откъснал отбор напред в класирането, нито сме загубили баража, нищо. Пийте по една бира, помислете и тогава пишете.

Уважавам мнението ти, но къде видя да сме ги "разчекнали". Просто се бяха прибрали и се браниха хладнокръвно с един добър вратар и ни чакаха на контра и ако бяха по-опитни и мача можеха да ни вземат второто.

От момента, в който влезе Кривия, целия мач стана хаос (казвам го в контекста на това, че се хвърлихме напред като луди, а Спартак бяха опълченци). Имахме може би над 5 пропуска - къде неточен удар, къде спасяване на нокти, къде неразбирателство.

За мен истината е, че първо, подцениха Спартак, второ, решиха че мача е свършил, и трето, че ги хвана шубето да не се изложат пред толкова хора, и за това нямаше и толкова далечни удари, а опити да се стигне с топката във вратата.

Ако сега почне с плюнките, много лесно можем да прецакаме отбора си. Грешки имаше този мач, има ръководство да ги реши. Твърде рано и твърде силно се реагира, според мен.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
cookiemonsta
Контакти:

Мнениеот cookiemonsta » 20 авг 2011 22:04

ehh, подобно реагират само разни мишки с високо его и чудовищни комплекси, тип 'Велизар" - предполагам другите фенове знаят кривата му мутра от медийните му изяви. Един от проблемите на нашата публика в момента е именно справянето с тези чички, които само чакат отбора да кривне, за да се изкарат всезнаещи и значими. Всички сме разочаровани, че не бихме днес, някои от нас наистина прекаляват с емоциите, но всички ние отново ще бъдем на Колежа следващия път, защото Ботев Пловдив е начин на живот ;) А сега имаме още по-голяма мотивация да направим добра инвазия в Сливен! Само Ботев!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 20 авг 2011 22:21

Този форум все повече заприличва на някаква секта в която всеки трябва само да ръкопляска и да изразява безрезервната си подкрепа за отбора. Да се чуди човек коментарите под статията за мача в пловдив24 дали са на Ботевсисти или и те са "Христоловисти". Дали пък те не са гледали някой друг мач? Определено тук дискусия не може да се води нормално, защото те нападат и обявяват за Локомотивец и разколник. Вместо да сплотява Ботевистите,все повече се случва хората да се "отлюспват" с лека ръка. Дали е Велизар или който и да е всеки от нас е Ботевист и няма да търпя някакви лекета да ме учат какво и как да казвам.

Потребителски аватар
BPFC1912
Контакти:

Мнениеот BPFC1912 » 20 авг 2011 22:31

Мача е в миналото , няма как да се върне. Идва следващия.Мощно в Сливен , пък дано този път победим.Аз не съм станал от БОТЕВ , защото не може да губи.Сигурен съм че ще влезем догодина в А група , но съм и сигурен че няма да е само с победи. И така трябва да бъде . Иначе футбола няма да е толкова интересен.

Потребителски аватар
Tribune East 1912
Контакти:

Мнениеот Tribune East 1912 » 20 авг 2011 22:37

Айде стига сте плюли по ръководството и футболистите! Едно равенство - голяма работа! Мощно викане и другия мач, ние сме фенове, а не треньори! Ако някой има изкаран някъв курс за треньор - нека да каже и тогава да обяснява как Хубчев бил объркал смени, тактика и т.н. ВИВА КАНАРИ!!!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 20 авг 2011 22:42

Tribune East 1912 написа:Айде стига сте плюли по ръководството и футболистите! Едно равенство - голяма работа! Мощно викане и другия мач, ние сме фенове, а не треньори! Ако някой има изкаран някъв курс за треньор - нека да каже и тогава да обяснява как Хубчев бил объркал смени, тактика и т.н. ВИВА КАНАРИ!!!

Само ще ми кажеш ли тук футбола като игра коментираме ли го, или само организираме "викането"?

Върни се в “Ботев”