Ботев Пловдив - Спартак Варна 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Re: Ботев (Пд) - Спартак (Вн)

Мнениеот radezki » 20 авг 2011 20:56

Айде стига драми!Момчета имаха желание/някой като Курдов по-малко/, но не им се получаваше!Нека Курдов беше вкарал за 2:0 веднага след гола на Лимона ,когато беше сам и би несериозно в ръцете на вратаря и мача отиваше на 4:0 поне!Спартак заявиха амбиции за А група и след загубата им първия кръг беше нормално да се хвърлят за нещо тука!Само не беше нормално да чакаш да ти изравнят за да тръгнеш сериозно в атака!Хубчев според мен греши с Гаджала и П.Атанасов в стартовия състав.Вместо Атанасов, Митко Байрев е много по-добре решение и го показа и днес , другото е че спешно трябва партньор на Курдов !
Другия кръг сериозна мобилизация на футболистите,мощна подкрепа от нас,бием Сливен и всияко ще е О'К

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 20 авг 2011 21:03

Видя се, че отбора няма лидер. Кривия е такъв но го вкара в края, когато изкара Лимона. За мен Хубчев трябва така да подреди състава, че Кривия, Лимона, Манчев, Тошко и Курдов да играят.

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 20 авг 2011 21:07

Гледам и вие сте се събрали сериозни фенове тука. Още след втория кръг, мрънкане, драми, Хубчев не ставал и т.н.
Бг манталитетът е еднакъв май за всички фенове на отбори, без значение за кои става дума. В такава обстановка ще градиш футболен отбор на кукуво лято.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 20 авг 2011 21:14

ehh написа:Гледам и вие сте се събрали сериозни фенове тука. Още след втория кръг, мрънкане, драми, Хубчев не ставал и т.н.
Бг манталитетът е еднакъв май за всички фенове на отбори, без значение за кои става дума. В такава обстановка ще градиш футболен отбор на кукуво лято.

Аз искам да гледам по-офанзиивен футбол от моя отбор, с оглед на целите които са афиширани пред отбора и селекцията която е направена. Този дефанзивен стил не е стила на Ботев Пловдив. Ти си гледай Гонзо, сигурно си доволен от изявите на твоя отбор та имаш свободно време да даваш акъл на другите.

Потребителски аватар
Шврнц Тпрунков
Контакти:

Мнениеот Шврнц Тпрунков » 20 авг 2011 21:28

Миналата година пак тръгнахме с драми, и пак се говореше кой става, кой - не, хвърчаха обвинения по Бакалов, играчи, по кой ли не и за какво ли не.

15 минути ни костваха трите точки - необяснимо отпускане в началото на второто полувреме. След това ги разчекнахме, но просто не влизаше...

Не бързайте да отписвате нито отбора, нито стила (или липсата на такъв), нито треньора - твърде рано е. Нито се е откъснал отбор напред в класирането, нито сме загубили баража, нищо. Пийте по една бира, помислете и тогава пишете.
Не натискайте ТУК!

Потребителски аватар
trakia

Мнениеот trakia » 20 авг 2011 21:31

Майоре,що си тука винаги и само да критикуваш ве майна ? Къде си когато бием ,тихо си чакаш твоите 5 минути когато ще загубим за да се появиш с радикална тактика за успеха на отбора и тежка критика срещу треньора? Тва е което имаме сега,тва са ни възможностите и ако не си с отбора поне не сипи кал по него.
Има две теми за мача новият модератор да се вземе в ръце ,а не да ми пуска темички с игри !
Това е нашият клуб, нашият град, нашата вяра. Или го приемете, или се махнете!
Изображение

Потребителски аватар
radezki
Контакти:

Мнениеот radezki » 20 авг 2011 21:37

trakia написа:Майоре,що си тука винаги и само да критикуваш ве майна ? Къде си когато бием ,тихо си чакаш твоите 5 минути когато ще загубим за да се появиш с радикална тактика за успеха на отбора и тежка критика срещу треньора? Тва е което имаме сега,тва са ни възможностите и ако не си с отбора поне не сипи кал по него.
Има две теми за мача новият модератор да се вземе в ръце ,а не да ми пуска темички с игри !
]
Ти виж и другия дето пише, че май нямало пари и др.там разни ,,черни краски'',виж му останалите мнения!такива,когато отборът е О'к си траят и само чакат първия неблагоприятен резултата и излизат да църкат !

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 20 авг 2011 21:40

trakia написа:Майоре,що си тука винаги и само да критикуваш ве майна ? Къде си когато бием ,тихо си чакаш твоите 5 минути когато ще загубим за да се появиш с радикална тактика за успеха на отбора и тежка критика срещу треньора? Тва е което имаме сега,тва са ни възможностите и ако не си с отбора поне не сипи кал по него.

Аз тебе те знам ти си "праволинеен". Остави хората които имат мнение да си го кажат! Това е форум. Аз съм с отбора много повече от теб и когато неще не ми харесва трябва да се казва.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 20 авг 2011 21:45

Шврнц Тпрунков написа:Миналата година пак тръгнахме с драми, и пак се говореше кой става, кой - не, хвърчаха обвинения по Бакалов, играчи, по кой ли не и за какво ли не.

15 минути ни костваха трите точки - необяснимо отпускане в началото на второто полувреме. След това ги разчекнахме, но просто не влизаше...

Не бързайте да отписвате нито отбора, нито стила (или липсата на такъв), нито треньора - твърде рано е. Нито се е откъснал отбор напред в класирането, нито сме загубили баража, нищо. Пийте по една бира, помислете и тогава пишете.

Уважавам мнението ти, но къде видя да сме ги "разчекнали". Просто се бяха прибрали и се браниха хладнокръвно с един добър вратар и ни чакаха на контра и ако бяха по-опитни и мача можеха да ни вземат второто.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Мнениеот bnborisov » 20 авг 2011 21:47

Всичко си е наред в отбора. Ако беше обелязан един гол от многото положения нещата щяха да са различни. Стягайте се за мача в Сливен мисля че ще е по-важен от тоя.

Върни се в “Ботев”