Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Официална фен-тема на Жуниор Мораес

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2011 20:20

***cska*** написа:
Кашчей написа:
Dani написа:Мораеш пред Sportal.bg: Всичко в Румъния е лъжа - ще играя в ЦСКА!
Нападателят на ЦСКА Жуниор Мораеш обяви пред Sportal.bg, че никога не е искал да напуска настоящия си тим и да премине в Стяуа. Както е известно, днес румънските медии разпространиха изказване на бразилеца, според което той на желае да играе в ЦСКА.

"С никого не съм говорил. Всичко е лъжа, измислица. Никога не съм казвал, че ще напускам ЦСКА. Искам и ще играя в ЦСКА", бе коментарът на Мораеш пред нашата медия.
Поредно доказателство, че не трябва да се вярва на румънските медии относно този случай! Браво на Мораеш!

Кое те кара да вярваш на Спортал?

Преди малко по новините,Радуканов също опроверга Румънците!
На него съм склонен да му вярвам повече.

Фен темата е пусната преди повече от 2 месеца.За това време Мораеш все още не е играч на ЦСКА..юридически.Защо да вярвам на Радуканов, като и той не е наясно дали Мораеш е играч на ЦСКА или не?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2011 20:22

***cska*** написа:
Кашчей написа:Освен това се пише и говори, че е подписал, но няма никъде официално представяне..това за мен е леко притеснително.

Ето и официалното представяне:

Тогава....защо още няма картотека?
това наистина съм го пропуснал, за което се извинявам :oops:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Студента
Контакти:

Мнениеот Студента » 20 авг 2011 20:28

vaskonti написа:Момци, не се надъхвайте, защото въпреки всичко Мораеш най-вероятно наистина ще напусне, макар да не ми се иска...

Той до зимата да играе, пък после ако ще да го продават. :lol: Това си е удар да вземеш такъв футболист без пари и за има няма 2-3 месеца да го продадеш за минимум 500-600к евро. :lol: Но не мисля, че ще е на Стяуа.
Макар, че и на мен не ми се иска, защото от това което съм гледал, като видео и контролите на ЦСКА с него, е на много високо за българските стандарти.
Дано младите се учат от него докато е при нас.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2011 20:31

Студента написа:
vaskonti написа:Момци, не се надъхвайте, защото въпреки всичко Мораеш най-вероятно наистина ще напусне, макар да не ми се иска...

Той до зимата да играе, пък после ако ще да го продават. :lol: Това си е удар да вземеш такъв футболист без пари и за има няма 2-3 месеца да го продадеш за минимум 500-600к евро. :lol: Но не мисля, че ще е на Стяуа.
Макар, че и на мен не ми се иска, защото от това което съм гледал, като видео и контролите на ЦСКА с него, е на много високо за българските стандарти.
Дано младите се учат от него докато е при нас.

ЦСКА е дал на ФИФА срок до 30-август да разреши проблема Мораеш, в противен случай завежда дело за пропуснати ползи в СГС.
Очаква се, при положително развитие на делото, ЧСИ Бъзински да блокира сметките на ФИФА!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2011 20:49

Кашчей написа:

ЦСКА е дал на ФИФА срок до 30-август да разреши проблема Мораеш, в противен случай завежда дело за пропуснати ползи в СГС.
Очаква се, при положително развитие на делото, ЧСИ Бъзински да блокира сметките на ФИФА!

Чоплиш, чоплиш и само боклук остава, а вътре празно[кухо] :oops: искаш да дразниш, ама празния кръг на раменете ти не знае как да го направи :roll: Мораес е футболист на ЦСКА , а ти вярвай[пиша ти така, защото, ако не е за да дразниш, то го правиш от слабоумие] на врачки оттатък дунава ;)
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !

Студента
Контакти:

Мнениеот Студента » 20 авг 2011 20:50

Кашчей написа:

[offtopic]Ех... тази злоба, ще ви побърка... ;)[/offtopic]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2011 20:58

Студента написа:
Кашчей написа:

[offtopic]Ех... тази злоба, ще ви побърка... ;)[/offtopic]

Дори и не си правиш труда да усетиш закачката!Първото ти мнение е злобата..защо да съм озлобен, ъм?Нямаш отговор на въпроса ми, нали, но много лесно се изцепи, че злобата....

Как не виждате колко сте смешни... и вие, и левскарите?!
Тук пускате "официална фен тема" за играч, когото не бяхте гледали и минута.Играч, за когото не е сигурно изобщо, че ще играе в ЦСКА.Играч, когото превъзнасяхте, а след едно интервю-истинско или измислено-започнахте да плюете..Фенове!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2011 21:08

Кашчей написа:

Тук пускате "официална фен тема" за играч, когото не бяхте гледали и минута.Играч, за когото не е сигурно изобщо, че ще играе в ЦСКА.Играч, когото превъзнасяхте, а след едно интервю-истинско или измислено-започнахте да плюете..Фенове!

разбирам, че ти е трудно да го разбереш[явно не е от злоба], но тук си пускаме квото ни е кеф и понеже и хал хабер си нямаш от футбол - пишеш наизуст квото ти дойде първо сигнално, като животните, на инстинкт е караш :roll:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2011 21:37

шивача написа:
Кашчей написа:

разбирам, че ти е трудно да го разбереш[явно не е от злоба], но тук си пускаме квото ни е кеф и понеже и хал хабер си нямаш от футбол - пишеш наизуст квото ти дойде първо сигнално, като животните, на инстинкт е караш :roll:

добре, че има такива спецове, да ме светнат, щото ше мръ ненаучен :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
шивача
Контакти:

Мнениеот шивача » 20 авг 2011 21:44

Кашчей написа:
шивача написа:
Кашчей написа:

добре, че има такива спецове, да ме светнат, щото ше мръ ненаучен :mrgreen:

[offtopic]кво да те светкам ве, да беше крушка, да те светна, ама ти си от рода на дървените философи и дори да имаш знания, не знаеш как да ги приложиш[/offtopic]

Върни се в “ЦСКА”