България - Израел (млд.) - къде ще го дават ?!

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Bliu-Bliu...
Контакти:

Re: България - Израел (млд.) - къде ще го дават ?!

Мнениеот Bliu-Bliu... » 10 юни 2009 20:06

comandosa1 написа:Леле тоя треньор е много зле човечеца. Слушам го как си реди простотиите, имало 3 вратарски гола, журналистите виновни...
Изкара си най-добрия футболист в най-решителния момент от мача, евала!

Абсолютно. Не съм запознат с работата му. Но тия дето ги наговори след мача... боклук.
We all live in a Yellow Submarine
Yellow Submarine Yellow Submarine.

Paolo0
Контакти:

Мнениеот Paolo0 » 10 юни 2009 20:13

Страшно тъп треньор - изкарва най-добрия на терена Лъчо Балтанов в най-решителния момент от мача онова ДЪРВО дани кики цял мач една топка няма отиграна как трябва и го държи на терена Сашко Тонев голямата надежда е един от главните виновници толкова голяма егоист одавна не съм гледал 4 гол е заради него и заради най-неурентирания на терена тодор стоев в неговата зона все едно нямаше никой заедно с мариян огнянов нямат място в отбора слаб мач и за Генев.Караджов пък с много добри спасявания се реваншира за 2 гол във вратата си !!!
Лъчо Балтанов определено трябва да бъде задаржан в Левски страхотен футболист(четох че искат да го продадат за сметка на Дани Кики което ще бъде поредната тъпотия от страна на ръководството на Левски) просто Балтанов наистина има страхотни качества и определено има място в Левски за разлика от други анонимници !!!

Потребителски аватар
Blue_AvalanchE
Контакти:

Мнениеот Blue_AvalanchE » 10 юни 2009 20:18

Пропуска на Иван Ивонов ме ядоса. Колкото и неочаквано, Лъчо Бълтанов свали топката прецизно, точно и бавно. Иванов трябваше да го вкара, защото му дойде за левия крак, а той му е водещ. Просто много се ядосах, а и след уникалните спасявания на нашия вратар и голът в 89 минута се разочаровах. Но нека да не се отчайваме. Добре играха момчетата. С 10 човека едва не обърнаха играта в тяхна полза. ;)
ЗАВИНАГИ СИН !
Изображение
ТУК Е ЗЕМЯТА НА БЪЛГАРИТЕ ! ТОВА Е НАШИЯТ СТАДИОН, НАШИЯТ ОТБОР ! НАШИЯТ ЖИВОТ !

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 10 юни 2009 20:26

вижте заглавието в sport1.bg :lol:
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
ТАМПЛИЕР
Контакти:

Мнениеот ТАМПЛИЕР » 10 юни 2009 20:57

По смешен треньор на младежите от когато се помня не е имало.
И бфс им се чудя какво чакат.
Изображение

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 10 юни 2009 21:52

turbogena написа:вижте заглавието в sport1.bg :lol:

видях го.не съм им фен на спорт1.бг но много добре са го написали :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ЛЕВСКАРКА
Контакти:

Мнениеот ЛЕВСКАРКА » 10 юни 2009 21:57

добре тръгнахме, с ранния гол, който Балтанов вкара. После грешка на левият ни защитник бужиков и ни изравниха. Непростима грешка на Караджов и Израел, се оттеглиха, с гол преднина. лошото беше, че Делев направи глупост, като получи червен картон и то в края на първото полувреме. както се казва ни вкараха трети гол, още от съблекалнята. После се видя импулс, в играта на нашите млади лъвчета, които бяха и с 1 по малко, че дори стигнаха и до 3:3. Вратаря ни направи страхотни спасявания, с които донякъде се реабилитира за гола на гостите. Когато се надявах, че ще вземем 1 точка и израелците ни, нанесоха гол, с който спечелиха двубоя. Нямахме време да отреагираме и загубихме. Мисля, че в тези млади футболисти има талант, който трябва да се развива и все някога, ще дойдат успехите.
България има природни богатства ,
България има народ несломим.
България има от всичко по-малко,
но само един Левски
футболен тим.
Мъждукат и други тимчета разни
мъждукат ,но Левски блести.
Левски,Левски,Левски.

Потребителски аватар
emo

Мнениеот emo » 10 юни 2009 22:03

ЛЕВСКАРКА написа:добре тръгнахме, с ранния гол, който Балтанов вкара. После грешка на левият ни защитник бужиков и ни изравниха. Непростима грешка на Караджов и Израел, се оттеглиха, с гол преднина. лошото беше, че Делев направи глупост, като получи червен картон и то в края на първото полувреме. както се казва ни вкараха трети гол, още от съблекалнята. После се видя импулс, в играта на нашите млади лъвчета, които бяха и с 1 по малко, че дори стигнаха и до 3:3. Вратаря ни направи страхотни спасявания, с които донякъде се реабилитира за гола на гостите. Когато се надявах, че ще вземем 1 точка и израелците ни, нанесоха гол, с който спечелиха двубоя. Нямахме време да отреагираме и загубихме. Мисля, че в тези млади футболисти има талант, който трябва да се развива и все някога, ще дойдат успехите.

е кога и колко време ще ги чакаме да постигнат успехи?

Потребителски аватар
shevchenko
Местоположение: Старите "форумци" ви благодарят за "коректното" ви отношение
Контакти:

Мнениеот shevchenko » 10 юни 2009 22:10

Абсолютен резил. Как въобще могат да дават изявления след такъв мач. Говорят ми за някакъв малшанс. Ама само за малшанс говорят. Не могат да играят и това е.
Изображение

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 юни 2009 22:37

Тъй, като първо, колко от вас бяха на мача на националния отбор на България, та са решили, че имат някакво право да го коментират? Щото ако на този мач имаше 20 000, израелците нямаше как да си тръгнат с по-малко от 3 гола разлика.

Като второ - да ме прощавате, това не е чисто говеждото заяждане, но пичове армейци - трима човека ми скъсаха нервите в тоя мач. Вратаря, според треньора 3 гола, според мен 2, но 100% негови грешки. Иван Иванов - ебахти изчистването направи, евала, с тая разлика, че изчисти от тяхната гол линия. Според мен това даже и Йовов не може да го направи.

Сашко Тонев - точно за него спорехме тук с няколко човека, които му предричаха страхотно бъдеще, а аз казвах, че е по-вероятно да извърви пътя на хичо - от никъде към нищото.

И понеже видях критика към Хмарянчо, да кажа, че лично аз съм очарован от него този мач. Тичаше, разпределяше, организираше, а той все пак не играе на този пост дори. Лично аз съм изненадан от него, принципно е страшно безкадърен.

Върни се в “Футбол - България”