Калиакра /Каварна/ - ЦСКА /София/ - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
boi4eto68
Контакти:

Re: Калиакра /Каварна/ - ЦСКА /София/

Мнениеот boi4eto68 » 20 авг 2011 08:21

Ще е трудно на чорбиша в Каварна, след загубата от Стяула още са в шок момчетата, но дано излезнат по-бързо от него и с Левски дербито да е здраво след няколко кръга.
Последна промяна от boi4eto68 на 20 авг 2011 12:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Хан Крум

Мнениеот Хан Крум » 20 авг 2011 10:03

Победата в този мач е без алтернатива , така че тярбва да го вземат . Има голяма разлика в класите и мача със Стяуа няма да попречи , 0:2 .
8-)
Бате Борате,
кой е БАТЕ?
БАТЕ,БАТЕ!

Потребителски аватар
magichko
Контакти:

Мнениеот magichko » 20 авг 2011 13:37

0:2 или 0:3 за самочуствие трябва да вземем 3те точки !
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 21 авг 2011 09:46

"Кой според вас е основният фаворит за титлата на България?
- ЦСКА. Тази година червените имат най-добрия отбор, добър треньор, всичко. Те ще са шампиони, стига футболният ни съюз да не им мине път и да попречи."
Ц.Цонев
Някой съмнява ли се как ще завърши мача?

5kov,5rov
Контакти:

Мнениеот 5kov,5rov » 21 авг 2011 10:46

blue avalanche написа:"Кой според вас е основният фаворит за титлата на България?
- ЦСКА. Тази година червените имат най-добрия отбор, добър треньор, всичко. Те ще са шампиони, стига футболният ни съюз да не им мине път и да попречи."
Ц.Цонев

А като ви легнаха на вас и не се състоя мача как ще го коментираш?

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 21 авг 2011 11:44

Много важен мач днес.Миленчо знае,че трябва да следваме програма макс. и да победим с игра край морето.Платини няма да играе и ми е много интересно да видя кой ще е централен нападател.Вероятно като такъв ще играе Зику,ще е интересно ако пусне като титуляр и Саша Живец,момче,което мисля че има потенциал и в скоро време ще се превърне в основна фигура в състава.Денис Халилович предполагам,че ще е титуляр,което е добре,явно на него ще се радчита като партньор на Стоянов,който дано вземе да направи един свестен мач.Не съм му голям фен на сливналията,не крия,че такива като него доста са минавали и заминавали през ЦСКА.Напоследък явно доста се е взел насериозно и показва самочувствие,което не се припокрива с адекватни изяви на терена,срещу Стяуя направи доста грешки.Срещу Калиакра най важно ще е как действат Зику,Делев,Нелсън и Галчев.Ще трябва да ги пробием или през центъра, или през фланговете,те са коварен съперник,но мисля че без съмнение,ЦСКА ги превъзхожда като класа на играчите,на колектива и на треньора.Бием 2:0,само ЦСКА!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 21 авг 2011 11:55

blue avalanche написа:"Кой според вас е основният фаворит за титлата на България?
Ц.Цонев

Братленце и тази година въпреки помоща на БФС едвам ще се докопате до 3-тото място ;) да ви е жив и здрав гонзо още дълги години и Батков да не го сменя от поста му, а агента дано не продаде левски никога :lol: :lol: :lol:
catch me ... if you can !

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 21 авг 2011 12:09

Ц.Цонев

А когато Цонко ви черпеше с миди и бяло вино вместо да да играете мач, тогава ни рива, а?
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

Потребителски аватар
evolutionwow
Контакти:

Мнениеот evolutionwow » 21 авг 2011 12:46

Roger_Federer написа:Платини няма да играе и ми е много интересно да видя кой ще е централен нападател.

Може да пусне Станислав Костов - има много потенциал в него и ми е много интересно защо Милен не му гласува доверие. ;)

Потребителски аватар
Roger_Federer
Контакти:

Мнениеот Roger_Federer » 21 авг 2011 12:52

evolutionwow написа:
Roger_Federer написа:Платини няма да играе и ми е много интересно да видя кой ще е централен нападател.

Може да пусне Станислав Костов - има много потенциал в него и ми е много интересно защо Милен не му гласува доверие. ;)

Аз незнам,той Костов централен нападател ли е,не съм го гледал като титуляр и ми е пълна загадка,освен,че съм чувал добри неща за него и че очевидно Милен не му дава шанс.Може би го пази в по важните мачове,да не стане като с Бербатов и още доста други млади таланти,които прегряваха в даден мач,феновете ги заплюваха,че са некадърни и всичко отиваше на никъде.Срещу Калиакра няма да носи такава отговорнст,мачът ще е по лек,така че трябва да му гласува доверие.И пак казвам,незнам на какъв пост предпочита Радуканов да го вижда на терена.Може би със Зику са на еднакви позиции.Според мен Милен ще пусне такъв състав:
Мболи,Стоянов,Денис,Бандата,Адемар,Нелсън,Делев,Янчев,Галчев,Зику,Живец/Костов ?
Последна промяна от Roger_Federer на 21 авг 2011 12:55, променено общо 3 пъти.

Върни се в “Архив”