Тримата големи на Пловдив
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Тримата големи на Пловдив
Респект към агитката Ви ! Една от най-добрите в България . А тея жълти папагали могат само да ви завиждат . Това е положението - СОФИЯ Е СИНЯ ,А ПЛОВДИВ ЧЕРНО-БЯЛ ! 

Защо ме взривява в емоции и кара кръвта да кипи? Защо ме обсебва,защо ме побърква,защо ме кара да обичам до болка?
- plovdivram
- Контакти:
След "Тримата тенори" дойде време и на "Хора на пловдивските момчета"!!!

Всъщност, когато Иги даде идеята за "Тримата тенори", която бе наистина оригинална ми се прииска ако можем да направим нещо в по-широк формат... Отдавна ми се иска по някакъв начин да бъдат почетени по-изявените футболисти на Локомотив през всичките му десетилетия... Първото, което се сетихме с още няколко наши фенове е да си направим фланелки... е' да ама въртяхме няколко варианта и все ни се струваха претрупани... така че... тази идея отпадна.... така или иначе беше хвърлен някакъв труд, който сега в "леко" насипен вариант ви предлагам, 'пъ белким "един ден" започнем някаква инициатива по това "увековечаване"... Аз лично тук стигнах до 44 имена като те задължително са и повече... ако някой прояви интерес бих ги изброил кои са, защото така от снимкта и заради самата стилизация е възможно да не бъдат разпознати веднага доста от имената...

Всъщност, когато Иги даде идеята за "Тримата тенори", която бе наистина оригинална ми се прииска ако можем да направим нещо в по-широк формат... Отдавна ми се иска по някакъв начин да бъдат почетени по-изявените футболисти на Локомотив през всичките му десетилетия... Първото, което се сетихме с още няколко наши фенове е да си направим фланелки... е' да ама въртяхме няколко варианта и все ни се струваха претрупани... така че... тази идея отпадна.... така или иначе беше хвърлен някакъв труд, който сега в "леко" насипен вариант ви предлагам, 'пъ белким "един ден" започнем някаква инициатива по това "увековечаване"... Аз лично тук стигнах до 44 имена като те задължително са и повече... ако някой прояви интерес бих ги изброил кои са, защото така от снимкта и заради самата стилизация е възможно да не бъдат разпознати веднага доста от имената...

- Пловдив1926
- Контакти:
Нямаме такава стена. Ако ги направиш както беше почнал един по един и с имената отдолу направо да ги почвам от спортклуб до бесика 

[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- plovdivram
- Контакти:
Пловдив1926
Даже не съм си го и помислял, в този му вид да бъде изпълнявано на стена дори и да имахме такава...
Колкото до това:
Може да се помисли, но освен огромния труд, който ще трябва да се положи, според мен ще са нужни и доста средства!

Нямаме такава стена.
Даже не съм си го и помислял, в този му вид да бъде изпълнявано на стена дори и да имахме такава...
Колкото до това:
Ако ги направиш както беше почнал един по един и с имената отдолу направо да ги почвам от спортклуб до бесика
Може да се помисли, но освен огромния труд, който ще трябва да се положи, според мен ще са нужни и доста средства!

- Пловдив1926
- Контакти:
Най-много отиват за шаблоните а вече има кой да ги прави много евтино. Освен това височината е 1.5м което на 90см ширина ще позволи да се напечата на една лента и да се нареже после...
И ако може без зебрата отзад, че само ще оскъпи и усложни нещата
[wrapimg=]http://napoletani.org/wp-content/uploads/2015/03/muslims1.png[/wrapimg]
- plovdivram
- Контакти:
Пловдив1926
"Зебрата" е за да даде "линия" на нещата, чрез нея се дава един вид подреденост, последователност и завършеност на композицията... без нея ликовете ще стоят като лепенки и всяка една разлика в силуета на различните играчи ще се набива на очи, а "зебрата" ще ги обира тези разлики и един вид ще уеднаквява изображенията!!! Ама иначе няма проблем да се махне и "зебрата" ако толкова оскъпява. Като усложняване, за изпълнението незнам, но не е проблем да го подготвя за шаблон дори и с нея, стига да се вземат както трябва размерите и да се направи цялостен проект, за което имаме готовност!!! За изпълнението обаче, вече незнам... там не съм наясно!
Най-много отиват за шаблоните а вече има кой да ги прави много евтино. Освен това височината е 1.5м което на 90см ширина ще позволи да се напечата на една лента и да се нареже после...
"Зебрата" е за да даде "линия" на нещата, чрез нея се дава един вид подреденост, последователност и завършеност на композицията... без нея ликовете ще стоят като лепенки и всяка една разлика в силуета на различните играчи ще се набива на очи, а "зебрата" ще ги обира тези разлики и един вид ще уеднаквява изображенията!!! Ама иначе няма проблем да се махне и "зебрата" ако толкова оскъпява. Като усложняване, за изпълнението незнам, но не е проблем да го подготвя за шаблон дори и с нея, стига да се вземат както трябва размерите и да се направи цялостен проект, за което имаме готовност!!! За изпълнението обаче, вече незнам... там не съм наясно!

- Пловдив1926
- Контакти:
Като се замисля няма да оскъпи защото райето може да се направи след като е готов шаблона и то няма нужда да се прави от някой който умее и не със спрей, а с боя и четка. Зор ще е рязането. Може да помислиш за нещо като рамка ама да не станат пък като некролози тогава. И шрифта да не е рошав, че няма изрязване
Ако има кой да ми помага с рязането за два дена ще го свършим. Ще пусна пак че събираме пари, миналия път се събраха за няколко дена така, че едва ли ще е проблем. Само да видя кой уикенд мога да го направя а и да довърша другия графит, че така изглежда недовършено.

- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
- plovdivram
- Контакти:
Пловдив1926 написа:Като се замисля няма да оскъпи защото райето може да се направи след като е готов шаблона и то няма нужда да се прави от някой който умее и не със спрей, а с боя и четка. Зор ще е рязането. Може да помислиш за нещо като рамка ама да не станат пък като некролози тогава. И шрифта да не е рошав, че няма изрязванеАко има кой да ми помага с рязането за два дена ще го свършим. Ще пусна пак че събираме пари, миналия път се събраха за няколко дена така, че едва ли ще е проблем. Само да видя кой уикенд мога да го направя а и да довърша другия графит, че така изглежда недовършено.
За шрифта е ясно, че ще бъде нещо по-нормално, но имай предвид, че това е много работа... Само дотук имената са 43, а в процеса на работа и "избистряне" на идеята ще има и други сигурно!!! Точната бройка ще се определи според дължината на бетона... т.е. ако имаме височината и дължината може да бъде направен доста точен работен проект!!! Аз лично го виждам това нещо да се прави /ако изобщо се прави/ на някава етапност... наведнъж е абсурд /поне според мен/!!!

- Гагарин Обича Локо
- Контакти:
Ами май като се съберат парите, тогава ще стане всичко ясно.
Имаме пауза на първенстовто, сега е момента да се работи.
Иги това с тримата тенори с кво го правихте с пистолет ли ?
Имаме пауза на първенстовто, сега е момента да се работи.
Иги това с тримата тенори с кво го правихте с пистолет ли ?