Срам ме е от футбола ни..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
Kuco_Pile
Контакти:

Re: Какво трябва да стане с футболът ни, за да падне БФС!?!

Мнениеот Kuco_Pile » 19 авг 2011 23:12

Момчета от всички агитки,помислете наистина,дали не е време за обединение!Мисля,че от доста години е настъпил такъв момент,но ни е трудно да преодолоем това разделение,което сами създадохме за тези 20 години!Всички страдаме и на всички ни е мъчно..Пишем тема,след тема,пускаме коментар,след коментар,но това не е начина..Нека хора с по-голямо влияние,възможности и идеи,дори и сред феновете да сондират нещата,нека тръгнат някакви инициативи,нека кажем какво мислим!Тези отрепки (БФС,президенти на футболни клубове) тотално убиха и малкото ни останало разнообразие и удоволствие!Няма да изпадам в малките детайли,всички ги знаем от какви проемни има нужда футбола ни,нека да дадем някакъв сигнал!
Още съм млад,не искам след 30 години,ако не ме е прегазил някой пиян в БГ,да нямам един хубав спомен от любимия отбор!Не искам да се радвам,че *омразните* ми съседи са загубили и те..Просто тази злоба и комплексарщина ще ни затрие всички до един,а знам,че не сме толкова лоши!!!Нека да опитаме най накрая нещо момчета и момичета и ако не знам още какво,то поне ви призовавам да помислите всички по въпроса!Наближаващият мач с Англия е прекрасно събитие на което да демострираме по най-категоричен и БЕЗЦЕНЗУРЕН начин какво мислим за тези дебелокожи,нагли,цинични,самозабравили се,крадливи подчовеци,които направиха всичко възможно да напълнят гушите си и да загробят българския футбол!

Потребителски аватар
sMotLiO
Контакти:

Мнениеот sMotLiO » 19 авг 2011 23:29

Reckless написа:И с кой да се сменят собствениците, като общоприетото правило в България е, че който има пари е задължително мафиот и мутра.

Няма общоприети правила,а истини. Кои президенти от А група не са мутри и са постигнали всичко с честен труд? Изброй ми ги>
You run fast? Ill run 10 paces faster. You jump high? Ill jump 3 inches higher. You train hard? Ill train 5 times harder

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 19 авг 2011 23:47

Кошмар’2013 тегне над българския клубен футбол, а и Лихтенщайн ни мина.. :o :mrgreen:
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
patron
Контакти:

Мнениеот patron » 20 авг 2011 02:49

ivo82 написа:Кошмар’2013 тегне над българския клубен футбол, а и Лихтенщайн ни мина.. :o :mrgreen:

Ще ни минат, болката ми е, че за последните 5 години откакто са на власт, перуката и неговата весела дружина не си мръднаха пръста да направят нещо за този пуст български футбол. Мнохо хора плюеха батето и си викаха от това по лошо не може, а истината е че от сдаването на властта от неговото управление, от година на година затъваме все повече и повече и най лошото е че БФС мохабетчийте изобщо не са се трогнали от този факт, за тях важното е да има делене на сини и червени и да се мразим до смърт, в национала вечно са криви треньорите и играчите и така винаги се измества общественото внимание от некомпетентните, компрометирани, престъпници наречени футболни управници! Защо не направиха А група от 10 отбора, за да имат поне очи да кажат че са опитали с нещо да подтикнат футбола към прогрес, напротив вместо това зимата видяхме как се разпаднаха двете Б групи, цяло лято гледахме цирковете с изпадащи и изкачващи, в крайна сметка пак ги закърпиха изкуствено групите, за да може по средата на шампионата пак да се получи картинката от миналата година и така омагьосаният кръг наречен БГ футбол е пълен, но най вече е пълен циркът! Цяла година чакаме да дойдат евромачовете, а като отминат ни се иска изобщо да не са идвали, точно заради БФС тиквите, които ни убиват бавно и методично! Цскарите викат Левски са евроидиотите, левскарите викат ЦСКА са последни в ЛЕ, да ама не и едните и другите грешат, заслепени от омразата, наслоявана им умишлено през годините от разни боклуци, мафиотчета, агенти, политици и тем подобни въшкари! ИСТИНАТА Е, ЧЕ БФС СА ЕВРОИДИОТИТЕ И БФС СА ПОСЛЕДНИТЕ В ЕВРОПА! И джуджетата вече ги изпреварват, но разликата е че тея "джуджета" работят, а нашите ДЖУДЖЕТА само отчитат дейност! Да му мислим ние любителите на най-великата игра в България, те онези, другите, "управленците" са доказали, че не могат да мислят! СЪБУДИХТЕ ЛИ СЕ :?: КОШМАРА 2013 е вече реалност а не лош сън :!:
ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 20 авг 2011 09:48

astra ви го каза! трябва да се оправи първо държавата, защото само тя може да стресне Перуката и да го накара да работи, само тя може да спре още на входа всякакъв вид лумпени, само тя може да ревизира капиталите на президентите на клубове, само тя може да разследва успешно различни видове уговорки между клубове и съдии и т.н.
май някои забравиха, че Батето не беше по различен от Перуката! забравихте ли че той беше на власт когато беше разбит националния ни отбор от 94-та! забравихте ли, че тогава бяхме набрали сериозна инерция от САЩ'94 и мачкахме всичко що ни се изправи пред погледа, даже на Германците показахме какво е дух и борба като ги обърнахме от 0:2 до 3:2!!! Забравихте май!
Забравихте че на европейското през 96-та се представихме много прилично, нищо че бяхме дебютанти и само малко не ни достигна за да преминем групата! Забравихте, че тогава всички се изсраха върху отбора и Батето с лека ръка го разтури!
ЗАБРАВИХТЕ! последствията от убиването на най-успешния ни национален отбор са видни от резултатите постигнати през следващите 15 години!
Перуката продължава традициите на Батето, като най-големия му удар беше срещу ЦСКА, засега! като цяло продължава да се гаври с националния отбор, продължава да безхаберничи за качеството на родните ни клубове, за което беше награден от УЕФА с престижен пост! да му е честито! ^^%$$^%%^&*^%^$#$#^&&^%^%$%$%^!!!!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Да спасим клубния си футбол.

Мнениеот zlatan » 20 авг 2011 11:07

Както върви тази година май всички ще стигнем дъното или поне така аз си мисля.Единствено ЦСКА има някакви шансове да продължи в групите,което няма да спаси футбола ни.
Къде според мен са проблемите ни?
Корупция,черно тото,много слаби отбори в елита,слаби школи-съответно слаби играчи,липса на специалисти които да научат футболистите как се играе футбол-(нека да не е правилен футбол,че някои ще го приемат пристрастно),но да е футбол който всички се стремят да играят и малки и големи клубове.
Имам някаква идея как може и да се оправим,но това е много трудно изпълнимо.

Лига от 10 отбора по 4 мача на година,сезон пролет-есен една подготовка за отборите.
Намаляване на корупцията( няма как да се изчисти напълно заради слабата ни държава)
Задължително чужди специалисти(моите уважения към сегашните БГ-чеда но те са адски слабички.)
Средства за клубовете от тв-права,реклама и др.
Стадиони модерни с осветление и всички останали екстри.
В противен случай само ще се псуваме по-форумите,ще гледаме големите форуми и ще си живеем живота.
Все си мисля че Господ ще спаси държавата ни а тя спаси ли се ще се спаси и ФУТБОЛА НИ.
Другото е само празни приказки по медии и сайтове.
LEVSKI_FOREVER

GNRforever

Re: Да спасим клубния си футбол.

Мнениеот GNRforever » 20 авг 2011 11:11

РЕВОЛЮЦИЯ :shock:
[wrapimg=choose left or right for float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
stef_cskara
Контакти:

Мнениеот stef_cskara » 20 авг 2011 11:14

Много си прав за последните 2 изречения, а що се отнася първенството да се състои от 10 отбора съм съгласен, но сезон пролет-есен не, мисля си, че е по-добре така!!!

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Мнениеот -Ivan- » 20 авг 2011 11:16

Съгласен съм с теб.Всеки българин,който обича футбола е жален за успехи,било то на клубно и национално ниво.Жалкото е,че ние не спираме да си пишем и да се дразним от нивото на футбола ни,а на хората от БФС,начело с Перуката изобщо не ги е*е за великата игра.Управниците си взимат хубавите парички,прилични комисионни и изобщо не ги интересува дали ЦСКА и Левски ще падат от словенци,румънци,грузинци и всякакви други такива.
Само ни запалват главите с революции и промени в българския футбол,но това са само приказки,а ние зрителите си скубем косите защо отборите ни няма стадиони,публика,школи и добри резултати.
Еми няма и да ги има,за съжаление,защото каквато държавата такъв и фитбола-както каза кокалчето-тълен Т***К ;)
Изображение

Потребителски аватар
child in time
Контакти:

Re: Срам ме е от футбола ни..

Мнениеот child in time » 20 авг 2011 11:23

От години подхвърлям идеята за булдозер и наново! Ма някой хора се дърпат! :) :) :)

Изображение

1. Мораториум върху чужденците за 10 години! ДА ще има спад ( на къде повече?) но и ще имаме поколение футболисти от които няма да ни е срам!
2. 10% от ТВ правата в школите! Материалната база не се строи сама!
3. Задължително в мъжкия състав 3 до 5 футболисти от школата. Били слаби ми оправете школите да излизат добри футболисти!
4. Трансфер в чужбина след 23 години ! В отбор с коефициент по висок от отбора на футболиста!

Може и да звучи като тоталитаризъм НО иначе не виждам перспектива дори за 1 стъпка в правилната посока! За ДА става за нещо БГ футбола!
БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! :-)

Върни се в “Футбол - България”