Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Tommi
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Мнениеот Tommi » 19 авг 2011 23:40

ivo82 написа:
Ето статиска с най-много трофея:
Ш НА Д-К НА Д-СК НА Д-К НА ЛИГА-КЕШ/ШЛ-СК НА ЕВРОПА-СВ КЛУБЕН ШАМПИОН-УЕФА/ЛЕ-КНК- ОБЩО

1.БАРСЕЛОНА 21 25 10 2 4 3 1 3 4 73 КУПИ
2.РЕАЛ(М) 31 18 8 1 9 1 3 2 0 73
3.АЯКС 30 18 7 0 4 2 2 1 1 65
4.БЕНФИКА 32 24 4 2 0 0 0 0 0 62
5.МАНЧЕСТЪР(Ю) 19 11 19 4 3 1 2 0 1 60
6.ЛИВЪРПУЛ 18 7 15 7 5 3 0 3 0 58
7.ЛЕВСКИ 26 26 3 0 0 0 0 0 0 55
8.ЦСКА(СФ) 31 20 4 0 0 0 0 0 0 55
9.БАЕРН(М) 22 15 4 6 4 0 2 1 1 55
10.ЮВЕНТУС 27 9 4 0 2 2 2 3 1 50
11.МИЛАН 18 5 6 0 7 5 4 2 0 47
12.ИНТЕР 18 6 5 0 3 0 3 3 0 38

Забележка:Ш НА Д(шампион на държавите)-К НА Д(купата на държавите)-СК НА Д(супер купата на държавите)-К НА ЛИГА(купата на лигата)-КЕШ/ШЛ-СК НА ЕВРОПА(супер купата на европа)-СВ КЛУБЕН ШАМПИОН(световен клубен шампион)-УЕФА/ЛЕ-КНК/УЕФА(купите на националните купи)..

Каква е тази статистика? :? Рейнджърс, например, има над 100 трофея, а изобщо не е в класацията. :roll:
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 19 авг 2011 23:45

Съжелявам пичове,това съм го написал от в-к тема спорт.

Найстина сори
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 авг 2011 23:52

Не се притеснявай човек, в България се напълни с журналисти,които пишат за футбол, а нямат елементарни познания по тази игра . Тук от форума, мога да посоча доста хора, които разбират повече от тях . Лека вечер от мен на всички, лека и на fcb_bg, хубава дискусия се получи, животът е прекалено кратък,че да го живеем с омраза . ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
-Ivan-
Контакти:

Вижте какво направи Моуриньо!!!

Мнениеот -Ivan- » 20 авг 2011 00:29

http://www.youtube.com/watch?v=umFCCI8O ... r_embedded

В клипа много добре се вижда как при разправията на футболистите и треньорите Моуриньо рита в главата Сеск Фабрегас!

Такова нещо трябва да бъде жестоко наказано.Според мен този човек не трябва да седи на скамейката цял сезон.Долен,смешен и противен-това е за мен специалния плъх!!! :)
Изображение

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Re: Вижте какво направи Моуриньо!!!

Мнениеот ivo82 » 20 авг 2011 00:38

-Ivan- написа:http://www.youtube.com/watch?v=umFCCI8O1WE&feature=player_embedded

В клипа много добре се вижда как при разправията на футболистите и треньорите Моуриньо рита в главата Сеск Фабрегас!

Такова нещо трябва да бъде жестоко наказано.Според мен този човек не трябва да седи на скамейката цял сезон.Долен,смешен и противен-това е за мен специалния плъх!!! :)

+1 Пак,ще ги мачка ме, към Mega fox,какво уважение искаш да има към тоя общесвен враг номер 1 реал(м) след като ги биям ни налит в краката в корема главата къде ли не.
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
McMarto
Контакти:

Мнениеот McMarto » 20 авг 2011 01:50

Я ми обяснете едно нещо. Според всички фенове на каталунците, ако Моуриньо беше победил, щял да скача като малко дете от радост, щял да се подиграва и да изрича куп глупости по адрес на Барса.
Първия мач ви поведохме - всички се радваха, поздравяваха се. Само на лицето на Моуриньо не видях усмивка, не видях и намек за някакъв жест на подигравка. Както и на всеки следващ или предишен гол - Моуриньо скача на крака и миг по-късно се обръща към пейката или поздравява някой играч, но нищо повече.
Винаги когато Моуриньо е правил жестове, е имало причина. Когато Моуриньо се престори, че Меси мирише, Меси преди това се засили към него, все едно ще го рита с топката. Вие никога ли не се опитвате да "затапите" приятелите си когато ви бъзикат?
А и да не съм прав - погледнете го от тази страна - да правиш такива жестове не е наказуемо. Не е нарекъл Меси маймуна, нали? Нито е обиждал някога на расова основа? Нито пък е стъпвал на нечия глава, стига сте ми го размахвали тоя смешен клип, на който нищо не се вижда.
Ако иска, Моуриньо може да яде чипс и да пие кола, да ходи на ръце или да си бърка в носа, да дойде на мача със сандали с чорапи или да си играе на телефона. Това не е наказуемо.
А пък да казвате, че Моуриньо е неудачен треньор, е чиста доза тъпизъм. Човека е печелил достатъчно купи с различни отбори, за да си позволи малко самодоволство. Побеждавал е Барселона с 3 различни отбора. Очевидно стратегията му е добра? Или чакате сам да мине Реал Мадрид по шампионски лиги, за да го признаете? Ако някой отрича качествата му, значи отрича и постиженията му, което е абсурдно.

А Мегън Фокс е напълно прав, казвайки, че противника трябва да се уважава. Аз никога не съм идвал тук, казвайки, че Барса са шибани, долни симуланти, не заслужават никакво уважение и трябва да умрат, нито съм казвал, че Гуардиола не е никакъв треньор, защото след неговото идване са започнали грандиозните симулации (аналогия с идването на Моуриньо и грубостите на Реал), както примерно дойде Мидълзбро, започвайки да се заяжда как, едва ли не, Барса не са направили нищо лошо в цялата си история, все едно, че това е библейски сблъсък между Господ и Сатаната - единия е безкрайно добър, а другия - лъжец, измамник, покварява всичко и играе грубо.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 20 авг 2011 13:48

Madridist написа:Иво от тази статистика с трофеите, как точно Барса е преди Реал Мадрид след като и двата отбора са със 73 :roll: . Да не говорим, че такива общи преброявания са крайно неточни (според мен) - да се сравнява най-престижния клубен турнир в света наравно със Суперкупата на Испания или Купата на Краля. :?

ПС. И май липсва един Рейнджърс,който е бил 54 пъти шампион на Шотландия и около 30 носител на Купата. И само дотук като броим са на първо място ;)

По азбучен ред. Б е преди Р :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 20 авг 2011 13:54

McMarto написа:Я ми обяснете едно нещо. Според всички фенове на каталунците, ако Моуриньо беше победил, щял да скача като малко дете от радост, щял да се подиграва и да изрича куп глупости по адрес на Барса.
Първия мач ви поведохме - всички се радваха, поздравяваха се. Само на лицето на Моуриньо не видях усмивка, не видях и намек за някакъв жест на подигравка. Както и на всеки следващ или предишен гол - Моуриньо скача на крака и миг по-късно се обръща към пейката или поздравява някой играч, но нищо повече.
Винаги когато Моуриньо е правил жестове, е имало причина. Когато Моуриньо се престори, че Меси мирише, Меси преди това се засили към него, все едно ще го рита с топката. Вие никога ли не се опитвате да "затапите" приятелите си когато ви бъзикат?
А и да не съм прав - погледнете го от тази страна - да правиш такива жестове не е наказуемо. Не е нарекъл Меси маймуна, нали? Нито е обиждал някога на расова основа? Нито пък е стъпвал на нечия глава, стига сте ми го размахвали тоя смешен клип, на който нищо не се вижда.
Ако иска, Моуриньо може да яде чипс и да пие кола, да ходи на ръце или да си бърка в носа, да дойде на мача със сандали с чорапи или да си играе на телефона. Това не е наказуемо.
А пък да казвате, че Моуриньо е неудачен треньор, е чиста доза тъпизъм. Човека е печелил достатъчно купи с различни отбори, за да си позволи малко самодоволство. Побеждавал е Барселона с 3 различни отбора. Очевидно стратегията му е добра? Или чакате сам да мине Реал Мадрид по шампионски лиги, за да го признаете? Ако някой отрича качествата му, значи отрича и постиженията му, което е абсурдно.

А Мегън Фокс е напълно прав, казвайки, че противника трябва да се уважава. Аз никога не съм идвал тук, казвайки, че Барса са шибани, долни симуланти, не заслужават никакво уважение и трябва да умрат, нито съм казвал, че Гуардиола не е никакъв треньор, защото след неговото идване са започнали грандиозните симулации (аналогия с идването на Моуриньо и грубостите на Реал), както примерно дойде Мидълзбро, започвайки да се заяжда как, едва ли не, Барса не са направили нищо лошо в цялата си история, все едно, че това е библейски сблъсък между Господ и Сатаната - единия е безкрайно добър, а другия - лъжец, измамник, покварява всичко и играе грубо.

Хахаха, ти го изкара ангел, тоя подлец бе!!! Кое е по-лошо, да наречеш някого маймуна, или да му правиш иронични жестове зад гърба, че миришел? Пък това, че Моу не бил настъпал Фабрегас е вярно, колкото Бускетс е нарекъл Марсело маймуна, щом т'ва ти е логиката за даденото видео.
Дали е щял да говори глупости след евентуална победа не се знае, но е много вероятно. Никога няма да забравя една сцена - Пуйол си стои първи в тунела пред отбора преди да излязат не терена, Моу се появява и порояга ръка все едно да го поздрави. Пуйол протяга ръка за да прегърне Моу през кръста за поздрав, оня му шибва шамар и си заминава без да спре. Висна ми ченето направо, ей Богу! Какво да си мислим за човек, промъкнал се подло зад гърба на някого, бръкнал му в окото и го дръпнал за ухото и после се измъкнал по терлици, за да прави гадни муцуни на същия? И после се прави на 5-годишно сукалче на пресконференцията - прави се на луд, че не знае името на човека, но е достатъчно хитър за да направи анаграма с името му, значеща "свирчо". Барселона бил малко клубченеце, което е спечелило някакво незначително трофейче. Ми да ти кажа, че ако не беше излязъл в 2 мача с най-доброто за "някакво незначително трофейче", щях да му повярвам на думите. Но сега истината е - Моу пак се провали срещу Барселона и пак направи така, че да не се говори как се о*ра и много да не му се търси сметка, а направи цирка и измести фокуса другаде. Това му го признавам - голям манипулатор е!!!!
Прав си - да правиш такива жестове, може и да не е наказуемо, но те подхождат на някой малоумник или хлапак. Но не и на треньора на клуба, обявен за най-велик за миналия век. Нещо с което супермного парадирате. Или не е вярно?!
Дали симулациите са започнали с идването на Пеп, това си е твое лично виждане. За пореден път заявявам - аз подкрепям с 2 ръце симулативното поведение на играчите на Барселона, щом срещу тях се играе грубо и ненаказуемо. Алооо, шефе, ти к'во ще си мислиш, когато някой съперник нарочно посече 1 и удари още 2-ма твои съотборници? И на всичкото отгоре, федерацията после не го наказва подобаващо за действията си? Какво ще си мислиш те питам?
Колкото за уважението... Поне аз уважавам Реал. Уважавам самия клуб, институцията, историята, играта която съм виждал да показват и съм се възхищавал и искал и Барселона да играе така и т.н. Казвал съм го неведнъж. И пак ще го казвам. Но няма как да толерирам сегашното поведение на някои хора в този клуб!!!!
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 авг 2011 15:06

Моуриньо никога не е казвал в интервю след мача Барселона била малко клубченеце, което е спечелило някакво незначително трофейче. Точните му думи са : Не мога да бъда лицемер и да кажа, че съм щастлив, след като не спечелихме трофея, но пък съм доволен от развитието, което отборът показа. В крайна сметка тази купа не е особено значима. С нещо да е излъгал ? С нещо да е обидил тук Барса ? Нормално е да каже, че тази купа не е с голяма тежест. Виж Шави след финала за Купата на Краля какво каза . Относно жестовете на Моуриньо, не виждам някой да ги оправдава. Само ми е интересно, ако Роналдо беше направил подобно нещо към скамейката на каталунците си след гола и отиде да блъсне в гръб играч на Барселона сигурно щеще да има коментари една седмица как гелосаният манекен за пореден път се е показал като егоист, самохвалко и т.н. Ситуацията с гримасата на Моуриньо за миризмата - ами при нея ясно се вижда как Меси замахна,че ще рита топката към него,но в последния момент я копна нагоре. А не е да кажеш, че ще му е първи път на Меси да прави подобно нещо.
Сега за симулациите и грубостите. Ами извинявай много ама това ми звучи като спора за яйцето и кокошката. Едните играли грубо и затова другите симулирали, ама кой е започнал пръв, всеки обвинява другия. Докъде ще го докараме така. За мача в сряда, направо се учудвам като чета коментарите. Как може за един двубой с точно една груба(Марсело срещу Фабрегас) и една неспортсемнска проява (Марсело срещу Меси) да бъде определян като груб мач, на фона на прекрасното първо полувреме и спокойната и до някъде мудна игра през големи периоди на второто. Относно симулациите на играчи на Барселона си спомням за целия мач, точно две (една на Педро и една на Алвеш). Значи ли,че мача е бил симулативен и цирк . Естествено, че не.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 20 авг 2011 15:30

[center]Жозе се извини![/center]

[center]Изображение[/center]

Старши треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо не е доволен от себе си. Наставникът призна, че е сгрешил с поведението си на реванша от Суперкупата на Испания срещу Барселона на „Ноу Камп“. Моуриньо се опита да бръкне в окото на помощника на Пеп Гуардиола Тито Вилянова, и като цяло се държа отвратително със съперника.

Пред „Марка“ вече дни след двубоя, португалецът споделя, че нищо не оправдава действията му и се извини на Вилянова и всички засегнати. Той добави, че е бил провокиран многократно, и напрежението е взело връх, но това не е основателна причина за поведението му.

Още на следващия ден Моуриньо добавя, че се е осъзнал, и на трезва глава вече е съжалил за стореното. Той добавя, че е наясно с отговорностите, които носи като треньор на Реал Мадрид, и клубът не бива да е отговорен за неговите действия. Жозе твърди, че не би действал така в никакви други обстоятелства, и изобщо – никога повече през живота си

;)

Върни се в “Архив”