ЦСКА - Стяуа 1:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Morgause
Контакти:

Re: ЦСКА - Стяуа 25.08.2011, 20:30(Реванш)

Мнениеот Morgause » 19 авг 2011 23:06

Кашчей написа:
slomera написа:пакетното придвижване е патент на иван вуцов.стига ме разсмивахте.егати анализаторите имало тук.не видях тая скорост на стяуа,която се описва в анализите.просто едно звено в цска не ф у н к ц и о н и р а ш е - халфова линия.дали е възможно да се поправи тая грешка-радукана знае само.

Месец и половина този треньор води подготовката на този отбор.Къде ви е халфовата линия за тези почти 2 месеца?Нали той прави селекцията (уж)?
ПП-Дали имаше още някой свободен агент, нападател, та да го афиширате за трансферен удар?

А бе човек, ти какъв си сега, ЦСКА-р, Левскар, Железничар? Славист? Немога да те разбера, веднъж коментираш в наша полза, другия път против нас, и в форума на Левски праиш същата история, а аватара ти, мисля, че е ЦСКА-рски. Честна дума - немам представа какъв си... син, червен, кафяв, розов - незнам!
Но остана неделим,
славният армейски тим.
Никой, никой досега,
не предаде ЦСКА

Чуйте, всички богаташи,
чуйте, западни търгаши,
чуйте, наши журналисти,
и вий, сини онанисти:

ЦСКА НЕ СЕ ПРОДАВА,
ЦСКА НЕ СЕ ПРЕДАВА
ЦСКА - ТОВА Е СЛАВА!

ОРИГИНАЛЪТ!

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 19 авг 2011 23:10

SIN2 написа:И Радуканов е трньор колкото Гонзо, не го ли разбрахте? Няма как отбор от класата на Левски или ЦСКА да се води от човек без треньорски опит.

Бягай бе я не сравнявай сър Радуканов с циганина гонзо ако обичаш ! Толкова сте зле че се опитвате да нагнетите обстановката в нашия лагер но няма как да стане защото Стяуа не е Търнава и защото за разлика от вас ние играем футбол а вие ганкиното :lol: :lol: :lol: ! От години не сме имали треньор като Радуканов,страхотен психолог, мотиватор и човек който разбира играта. Подуянци не знам дали ще отстраниме Стяуа , но 90% ще ги бием, а иначе относно шампионата ни 100% сме шампиони и се гответе, че идва мача ни с вас отново и този път няма да ви жалим от към разлика :lol:
catch me ... if you can !

SIN2
Контакти:

Мнениеот SIN2 » 19 авг 2011 23:20

BaLoN написа:Бягай бе я не сравнявай сър Радуканов...

СЪР Радуканов, който се държи като последния селянин на стадиона и псува колегите си, толкова е сър, колкото и ще биете Стяуа :mrgreen:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 авг 2011 23:22

Morgause написа:
Кашчей написа:
slomera написа:пакетното придвижване е патент на иван вуцов.стига ме разсмивахте.егати анализаторите имало тук.не видях тая скорост на стяуа,която се описва в анализите.просто едно звено в цска не ф у н к ц и о н и р а ш е - халфова линия.дали е възможно да се поправи тая грешка-радукана знае само.

Месец и половина този треньор води подготовката на този отбор.Къде ви е халфовата линия за тези почти 2 месеца?Нали той прави селекцията (уж)?
ПП-Дали имаше още някой свободен агент, нападател, та да го афиширате за трансферен удар?

А бе човек, ти какъв си сега, ЦСКА-р, Левскар, Железничар? Славист? Немога да те разбера, веднъж коментираш в наша полза, другия път против нас, и в форума на Левски праиш същата история, а аватара ти, мисля, че е ЦСКА-рски. Честна дума - немам представа какъв си... син, червен, кафяв, розов - незнам!

Аз предлагам да коментираш написаното, а не да се вълнуваш какъв съм по цвят.
Мама ме е родила бял, а тати не е ползвал боички, за да ме оцвети 8-)

Сега кажи, как треньорът води подготовката, прави селекцията, играете 10 мача и накрая, в най-важният се оказва, че не сте сработени?!?Кой да ви сработи-Гонзо, Илиев, Херо?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 19 авг 2011 23:33

Абе хора, за какво изобщо пускате теми? Нима подобен футбол заслужава каквито и да е било кометари? Не мисля, мен ме беше срам снощи, честно ви казвам и ако пак ми причинят това страдание и в четвъртък, най-вероятно ще ги пратя в забвение, както реших да направя с "великата" Барса, заради която ми замина наскоро залог от 10 лв, че на тях не им се играеше накрая. То всичко си има граници и праг на търпимост! В България се вижда, че не само футболистите не стават, но и треньорите и това се вижда с просто око.
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 19 авг 2011 23:51

SIN2 написа:
BaLoN написа:Бягай бе я не сравнявай сър Радуканов...

СЪР Радуканов, който се държи като последния селянин на стадиона и псува колегите си, толкова е сър, колкото и ще биете Стяуа :mrgreen:

Ако говориш за мача с Черноморец, значи не си на ясно, какво викаше през целия мач този боклук Херо, цитирам:

"...Сваляййййй !!! Сваляй го тоя бееее !!!! Ритай през краката , ритай го беееееее !!! Накъсваййййййй ! и т.н, .." ТАКА ФУТБОЛ НЕ СЕ ИГРАЕ треньор които подтиква футболистите си да контузят даден футболист и да го ритат, не е никакъв треньор! Всеки нормален човек на местото на Радуканов щеше да реагира поне по същия начин като него или дори да стигне до крайности !

Май не си наясно, че по-време на мача с "акулите" така го контузиха Апата,че 6 месеца ще е извън терените. Това е една от основните причина за загубата ни срещу Стяуа между другото ! Имахме двама сработени централни защитници, и грешките който станаха при двата гола от централните защитници, ако на терена беше сработения Попов с Стоянов и изобщо с целия отбор 100% нямаше да паднат ( единия след 40 метров пас , и топката не можаха да я изчистят с глава което е недопустимо за която и да защита и другия гол , когато нито един от двамата ни централни защитници не попречиха на футболиста на Стяуа да бие и не само че не му влязоха ами и му освободиха пространство да отправи удар необезпокояван.

Въпреки всичко обаче прави чест на СЪР РАДУКАНОВ, факта че се извини на цялата футболна общественост и на медиите за държанието си по време на мача ( държание което е нещо нормално всеки мач за мангала гонзо)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 20 авг 2011 00:14

[offtopic]Излагате се с това Сър!
Това е титла, която само британски поданик може да има.Миналата година левскарите се излагаха със Сър Гарра, сега явно е ваш ред.Как не усещате, че е смешно?![/offtopic]
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 20 авг 2011 01:22

Какво означава не функционираше? :lol: Ти сериозно ли мислиш, че Радуканов може да я поправи тази грешка?Може би ще направи някой фокус и ше стане.. :roll: Как очакваш да имаме функционираща халфова линия с 36 годишния Янчев?Срещу Вихрен и Монтана става ама в мач от ЛЕ да се разчита на него и то цял мач няма как да стане.И после се чудиме що не ни функционирала халфовата линия. :mrgreen: Еми ти как искаш да стане като след 60мин Тошко му свършва въздуха и оставаме с 10 човека на терена дефакто.

ultrasblue
Контакти:

Мнениеот ultrasblue » 20 авг 2011 01:33

Аз мисля, че имате шанс на реванша.Ще се радвам ако напълните стадиона и мотивирате момчетата, защото те могат да обърнат този мач стига да имат тази нагласа !!:))

Потребителски аватар
BaLoN
Контакти:

Мнениеот BaLoN » 20 авг 2011 01:51

ultrasblue написа:Аз мисля, че имате шанс на реванша.Ще се радвам ако напълните стадиона и мотивирате момчетата, защото те могат да обърнат този мач стига да имат тази нагласа !!:))

Това е мнение достойно за уважение ! Браво за коментара ... щастлив съм когато виждам истински българи, защото има моменти в които цветовете остават на заден план ! РЕСПЕКТ !

Върни се в “Архив”