Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)

Мнениеот pomiqrat » 19 авг 2011 20:22

Те вече играха и мача за първенството, вие още дъвчите Суперкупата :mrgreen:
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 авг 2011 21:40

Madridist написа:
fcb_bg, според правилниците, си има някакви определени граници(минимум-максимум) за широчината на терена, дължина на тревата и т.н. След като тези неща са в рамките на правилата,т.е. няма нарушение, за каква цигания и селяния говорим. Още повече, че всеки си прави тези неща спрямо собствения стил на игра, а не спрямо този на гостите. Това е едно от предимствата на домакинския фактор. Когато някой отбор гостува в Каталуния се съобразява с Барселона, когато вие гостувате, се съобразявате с домакина и неговия терен . Ако има нарушения на правилата ,сезира се съответния делегат и се взимат мерки. Ако няма нарушения - играете си и точка. Още повече, че за отбор от ранга на Барселона, неокосената суха трева звучи като нелепо оправдание за някоя загуба. След като си претенциите да си най-добър, трябва да може да играеш навсякъде и на всякакви условия.

Кое не му е циганското да си играеш в събота на нормалния си терен с УБА, пък във вторник идва Барса и аааа, те играят с крилата, пасове по ширина по целия терен, трябва им пространство, дай да скъсим игрището на макс. Когато Моу се изкарва големият моралист и големият мъж, такива факти доказват обратното. То и срещу Аякс той не наруши правилника, но отнесе маса негативни коментари. Сигурно е скачал доволен като малко дете после. Кога си видял друг път някой да си шепне на ушенце, после да бяга до вратаря, той нататък и хоп - ония до които стигна накрая "разваления телефон" изведнъж някак си решиха да си изкарат картони. И после викат "аааа, не го направихме нарочно". Кое?! 1 минута биене на фаул в твоето поле, а водиш с 4-0 ли не е нарочно? После Моу ни лук ял, ни лук мирисал. Тоя човек иска да е*е дявола във въздуха, обаче нали все някога идва момент когато и на тебе малко или много ти го нач*кват. Е - видяхме какво правеше през мача Моу, както и след края му, когато дойде такъв момент за него. Както всички знаем - футболистите трябва да са за пример, а техният треньор за тях. Какво да очакваме в следващия мач?!
Много лошо впечатление ми прави, че футболистите на 2-та отбора дори вече не се извиняват за нарушенията си. Шави влезе остро на Коентрао, вдигна ръка че си признава жълтия картон и си замина. А е човек, който в такъв случай се извинява.

Викали маймуна на Марсело... Доколкото си спомням, през последната визита, същия скочи (сега, маймунски или не си е по ваша преценка) върху крака на падналия Педро в пеналта на Реал и мина метър, а другия го изкараха малко по-късно и камерите показаха дупките от бутоните. Ето ти 1 спестен ч.к. в актива на иначе неагресивния Марсело. Аз ако бях на стадиона, нямаше да викам така на него, а на Моуриньо.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 авг 2011 21:44

pomiqrat написа:Те вече играха и мача за първенството, вие още дъвчите Суперкупата :mrgreen:

Майтап, майтап това с първенството, ма това отлагане е във вреда на отборите. Кой знае кога ще стигнат разбирателство и дали няма да се наложи да играят по 2-3 мача на седмица по някое време...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 авг 2011 22:00

Мориентес: Чувствам се засрамен от Реал Мадрид

"Разигралите се грозни сцени по време на мача за Суперкупата на Испания между Барселона и Реал Мадрид на "Камп Ноу" в сряда продължават да предизвикват силен отзвук в света на футбола, като отношение по случая взе и бившият нападател на "кралския клуб" Фернандо Мориентес.
Моро обаче не защити своя любим тим от нападките, ами точно обратното - разкритикува го. Според бившия испански национал, футболистите на Реал Мадрид е трябвало да прояват уважение към своя съперник, оставайки на терена по време на отпразнуването на трофея от страна на Барселона.
"Чувствам се отвратен от факта, че Реал Мадрид не остана на терена по време на празненствата на Барса", заяви Мориентес пред Cope.
Европейският шампион с Реал Мадрид не скри и недоумението си от думите на капитана Икер Касияс, който след двубоя заяви, че Сеск Фабрегас е симулирал след грубия фал на Марсело, който и на практика предизвика зверското меле в последните минути на мача.
"Като фен на Реал Мадрид съм истински засрамен, че Икер каза нещо подобно", каза Мориентес."

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 авг 2011 22:08

Месут Йозил след скандала на "Ел Класико": Невинен съм!

"Крилото на Реал Мадрид Месут Йозил, който взе дейно участие в сблъсъка между играчите на „белия балет" и Барселона в края на мача за Суперкупата на Испания, обясни, че е невинен. Германецът с турски произход твърди, че е бил нападнат от Давид Вия, а агресивната му реакция е дошла в отговор на провокация от страна на испанеца.
В края на поредния интригуващ сблъсък между двата колоса, завършил с драматичен успех на каталунците с 3:2, Марсело влезе грубо в краката на Сеск Фабрегас и бе нападнат от играчите на Барселона. Съотборниците на бразилеца обаче веднага му се притекоха на помощ и хилядите зрители на „Камп Ноу" станаха свидетели на грозни сцени с участието на любимците им на терена.
Съдията на двубоя не се поколеба да покаже червен картон на бранителя на „кралския клуб", а броени секунди по-късно изгонени бяха и Йозил и Вия.
„Невинен съм! Това може да се потвърди от записите на случилото се. Нормално е, когато видиш някой да напада съотборниците ти, да се опиташ да ги защитиш", каза крилото пред Bild.
Видимо бе, че Вия пръв атакува Йозил, но ответният удар на германеца не закъсня. Благодарение на бързата намеса на своите съотборници обаче, Йозил бе спрян и не успя да си върне на играча на „блаугранас"."

Защо скочиха от скамейката на Барса, питаха някои?!

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 авг 2011 22:15

Не знам откъде е превода на тази статия, но специално Икер Касияс не е казвал в интервю,че Фабрегас е симулирал при фала на Марсело. Пак някой пишман журналист се опитва да прави и търси скандали. Касияс каза,че това което е видял от ситуацията,там където е стоял на 50 метра от нарушението, не смята фала за толкова груб. Но дори да му отворите интервюто в оригинал на испански, ще видите,че никъде в него няма думичката Фабрегас.
Относно Йозил, доколкото разбрах, скандала между тях е започнат от Вия,който го е обидил на тема ислям. Значи нека правим разлика между двете неща. Йозил се включва в мелето,защото преди това хора от щаба на Барселона са го започнали и търсят саморазправа от Марсело. Нарушенията са част от играта, затова е сложен и рефера - спъваш хамалската някой,идва съдията и те праща под душовете. И край. След като Марсело ще получи заслуженото наказание от съдията, хората от щаба на Барса с каква конкретна цел влизат вътре на терена - да раздават някакво тяхно правосъдие, да бият Марсело или просто за панаира. :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 авг 2011 22:22

Madridist написа:Не знам откъде е превода на тази статия, но специално Икер Касияс не е казвал в интервю,че Фабрегас е симулирал при фала на Марсело. Пак някой пишман журналист се опитва да прави и търси скандали. Касияс каза,че това което е видял от ситуацията,там където е стоял на 50 метра от нарушението, не смята фала за толкова груб. Но дори да му отворите интервюто в оригинал на испански, ще видите,че никъде в него няма думичката Фабрегас.
Относно Йозил, доколкото разбрах, скандала между тях е започнат от Вия,който го е обидил на тема ислям. Значи нека правим разлика между двете неща. Йозил се включва в мелето,защото преди това хора от щаба на Барселона са го започнали и търсят саморазправа от Марсело. Нарушенията са част от играта, затова е сложен и рефера - спъваш хамалската някой,идва съдията и те праща под душовете. И край. След като Марсело ще получи заслуженото наказание от съдията, хората от щаба на Барса с каква конкретна цел влизат вътре на терена - да раздават някакво тяхно правосъдие, да бият Марсело или просто за панаира. :roll:

Ми предния път като скочиха, пак не можаха да озаптят подивелия Рамос пак при подобна ненужна секира в края на мача. Сега да седят да гледат ли? Пък и всичко е станало точно пред пейките. При това напрежение няма как то да не избие. Реферът е сложен затова там, да, само че 3 дни преди това преборилият рака Абидал можеше спокойно да остане инвалид. За какво е бил тогава там реферът? Аз ако съм на пейката също ще скоча да питам що за малоумна проява беше тази на Марсело. Ти?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 19 авг 2011 22:35

fcb_bg написа:Ми предния път като скочиха, пак не можаха да озаптят подивелия Рамос пак при подобна ненужна секира в края на мача. Сега да седят да гледат ли? Пък и всичко е станало точно пред пейките. При това напрежение няма как то да не избие. Реферът е сложен затова там, да, само че 3 дни преди това преборилият рака Абидал можеше спокойно да остане инвалид. За какво е бил тогава там реферът? Аз ако съм на пейката също ще скоча да питам що за малоумна проява беше тази на Марсело. Ти?

Значи,когато е за човек от Барселона, избиването на напрежение оправдава неговите последвали действия. Но когато е за Марсело, псуван на расистка основа от публиката още със съобщаването на съставите, преди да е почнал мача, той няма право да е нервен и да му избива напржението . И сигурно трябва след края на мача да помаха на публиката и да честити трофея на Серхио Бускетс. С ръка на сърцето си признавам,че ако бях на мястото на щаба на Барселона, в толкова изнервен момент, вероятно също бих постъпил така,но това не означава,че постъпката ми ще е правилна. Аз лично,като фен на Реал Мадрид си признавам вината и на Моуриньо, и на Марсело, и на Йозил смятам,че тяхното поведение е срамно за клуб обявен за номер едно на 20 век. Но в това меле видях ,че колкото бутаха и ръгаха едните, толкова го правиха и другите, виновни си бяха и двете страни. ;)

ПС. Гуардиола за пореден път доказа,че освен голям треньор е и прекрасен човек ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 авг 2011 22:46

Madridist написа:
fcb_bg написа:Ми предния път като скочиха, пак не можаха да озаптят подивелия Рамос пак при подобна ненужна секира в края на мача. Сега да седят да гледат ли? Пък и всичко е станало точно пред пейките. При това напрежение няма как то да не избие. Реферът е сложен затова там, да, само че 3 дни преди това преборилият рака Абидал можеше спокойно да остане инвалид. За какво е бил тогава там реферът? Аз ако съм на пейката също ще скоча да питам що за малоумна проява беше тази на Марсело. Ти?

Значи,когато е за човек от Барселона, избиването на напрежение оправдава неговите последвали действия. Но когато е за Марсело, псуван на расистка основа от публиката още със съобщаването на съставите, преди да е почнал мача, той няма право да е нервен и да му избива напржението . И сигурно трябва след края на мача да помаха на публиката и да честити трофея на Серхио Бускетс. С ръка на сърцето си признавам,че ако бях на мястото на щаба на Барселона вероятно също бих постъпил така,но това не означава,че постъпката ми ще е правилна. Аз лично,като фен на Реал Мадрид си признавам вината и на Моуриньо, и на Марсело, и на Йозил смятам,че тяхното поведение е срамно за клуб обявен за номер едно на 20 век. Но в това меле видях ,че колкото бутаха и ръгаха едните, толкова го правиха и другите, виновни си бяха и двете страни. ;)

ПС. Гуардиола за пореден път доказа,че освен голям треньор е и прекрасен човек ;)

Ето'о както каза, навремето тръгна да си ходи. Марсело зарита хората. Цял мач всеки играч на гостите е псуван и обиждан, сега изведнъж Марсело супермного се изнервил. Ми да беше направил нещо от рода на Пепе, да му мяза резачката.
К'во мислиш, след шпалира на наш'те им се е играело ли навремето. Направо ги смазаха с игра тогава, изперкаха ли? Кога за последно някой играч на Барселона е направил нещо като това?! Защото аз за по-малко от година видях 2 такива от играчи на Реал. Дали няма нещо общо с Моу? Защо ли наистина скачат от щаба, да го ева?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 19 авг 2011 22:55

Само, дето доста станаха тия резачки на Реал. И докато тази на Пепе, макар и най-голямата вече е позабравена, 2-те тази година на Рамос и Марсело само напомнят за нея. После като кажем, че сте грубияни, викате че не било вярно. Явно наистина трябва да се пролее кръв, да висне око, или някой от Барселона да легне за дълго в лазарета.

Върни се в “Архив”