vaskonti написа:RedeviL написа:Истината е, че вчера след 60мин. си играхме с човек по-малко понеже Янчев тотално издъхна на терена!Не може ти да държиш 36 годишен играч на терена близо 100мин и да се надяваш на нещо.Изключително бавен с тази дребна крачка играчите на Стяуа всеки път го минаваха като тролей.Уважавам го много затова, което е дал на ЦСКА, но за такива важни мачове от ЛЕ си личи, че няма нужните качества и не мога да си обясня защо Радуканов продължава да упорито да го налага като титуляр и да го държи нон-стоп на терена.Може би е талисманът на отбора или нещо такова.Другият проблем се видя, че дойде от защитата, но това е нормално като се има предвид, че Халилович игра на пожар.Много ме яд за положението на Зику, защото от 2-0 до 2-1 разликата е огромна.Все пак надеждата умира последна и дано следващия двубой имаме повече късмет!
Аз от година и половина говоря, че Янчев издъхва. Селекцията трябваше да е насочена първо към поне двама класни опорни халфа, централни защитници и чак тогава нападатели. Но това е друга тема...
Значи те,най-вероятно,са търсили опорни халфове,но просто не са намерили и затова са си останали само с нападателите и защитниците(+ М'боли),които взеха...
Едва ли Радуканов не е наясно,че първо се почва със защита и след това с атака!Просто не се се урЕдили с добри,поне аз така мисля...
Но като цяло в този мач,тактиката на Радуканов се оказа неуспешна,т.е. част от проблема(но не и главната част) дойде от него!Да не забравяме,че контузията на Попов беше,меко казано,УЖАС,защото в такива турнирни мачове ако нямаш стабилна защита КРАЙ!В А група за първото място имаш право на 6,7 грешки,но в Европа имаш право само на една(един реванш все пак!И то този реванш до голяма степен зависи от първия мач,защото ако там е 4-5 :0...)