Old_death написа:Кашчей на 11 Авг 2011 20:13
Old_death написа:
от Кашчей на 11 Авг 2011 18:27
Дотук не разбрах кой турнир все пак е спечелен от ЦСКА.За "Левски" вече знаем, че не са печелили и отпаднаха миналата седмица.
Когато се говори за успехи, личното ми мнение е, че трябва да има спечелен турнир (когато говорим за клубен футбол).
И аз не разбрах добрия стар Кашчей ли пише или Жълтия чугун,ама карай
А какво значение има кой пише?Просто попитах кой евротурнир е спечелен от ЦСКА (за Левски разбрахме, че нищо не са спечелили), за да говорим за евроуспехи.
Значението е огромно.Малко са хората,които си позволяват тук да пишат с две регистрации.Едната,за да могат анонимно да покажат жалката си същност,и друга официална за пред хората.Имах те за интелигентен човек,въпреки явния ти стремеж винаги да си кората на лайното,но от както разбрах че си се регистрирал с втори акаунт,ми падна много в очите.С такива некоректни личности не желая да контактувам и призовавам всички съфорумници да прекратят всякакви контакти с тебе,въпреки провокациите ти!
[offtopic]Не знам с какво толкова съм привлякъл вниманието ти, но не мога да не отбележа, че твърде много се занимаваш с моята личност.Държа да те предупредя, че не си падам по мъже и няма вероятност това да стане реалност, затова ще те помоля, като не ти харесвам-нито ме чети, нито ми отговаряй!Ако случайно решиш да отговориш, то коментирай написаното, обори ме (ако е възможно, без обиди), но не се занимавай с мен![/offtopic]