Ясни още вероятни съперници на Литекс в Европа
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Ясни още вероятни съперници на Литекс в Европа
Още не се знае дали Литекс ще е поставен (както и ЦСКА).Трябва да изчакаме до довечера, когато се играе последния кръг в Румъния. Тогава ще стане ясно всичко.
-
- Контакти:
Това се определя от коефициента на клуба.
Също така не изчакаме да видим, отбори с какъв коефициент ще отпаднат от третият кръг за ШЛ.
По мой груби сметки Дженоа също ще е поставена.[/quote]
Мое и да си прав. А латекс 100% ли ша са поставени???
Също така не изчакаме да видим, отбори с какъв коефициент ще отпаднат от третият кръг за ШЛ.
По мой груби сметки Дженоа също ще е поставена.[/quote]
Мое и да си прав. А латекс 100% ли ша са поставени???
MilkoBalev написа:Мое и да си прав. А латекс 100% ли ша са поставени???
Пиши,като хората

-
- Контакти:
Masaba написа:MilkoBalev написа:Мое и да си прав. А латекс 100% ли ша са поставени???
Пиши,като хоратаЛатекс ще има 100% поставен в магазините
Аз ако можех да пиша като хората, щех ли да напиша указ за който да ме мрази цела България

MilkoBalev написа:Masaba написа:MilkoBalev написа:Мое и да си прав. А латекс 100% ли ша са поставени???
Пиши,като хоратаЛатекс ще има 100% поставен в магазините
Аз ако можех да пиша като хората, щех ли да напиша указ за който да ме мрази цела България![]()
![]()
Аз мога да ти помогна и да не можеш да пишеш така, че внимавай - предупредих още на предната страница.

- comandosa1
- Контакти:
Абе да Ви кажа молете се, палете свещи, хвърляйте боб и плюйте през рамо да не Ви се пада Дженоа, че ако са запазили формата от миналия сезон, недай си Боже да са се подсилили, тогава жална Ви майка. Аз гледах мача им с Ювентус, направо обезличиха и смазаха Старата Госпожа. Не ми се мисли какво могат да направят с български отбор.
-
- Контакти:
comandosa1 написа:Абе да Ви кажа молете се, палете свещи, хвърляйте боб и плюйте през рамо да не Ви се пада Дженоа, че ако са запазили формата от миналия сезон, недай си Боже да са се подсилили, тогава жална Ви майка. Аз гледах мача им с Ювентус, направо обезличиха и смазаха Старата Госпожа. Не ми се мисли какво могат да направят с български отбор.
те за тва ме кефат пичовете от Флоренция
Ей пичага, гледай какво си писал, пък после си дал мнение по темата
Не е ли по-добре "шеф-диригентите" да не се компрометирате така? 

Пък и други модератори са изказали мнение.PFC Litex написа:Стига с тез еднотипни теми.
Във форума има поне 5-6 такива теми.
Литекс не се плашим от съперници и искам да се паднем с възможно най-силния противник.
кЯв е този измислям сайт или пак рекламка нещо
И как определиха отборите, като все още не се знае Литекс дали ще е поставен или не

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!
-
- Контакти:
Пък и други модератори са изказали мнение.
Не е ли по-добре "шеф-диригентите" да не се компрометирате така?
[/quote]
Бате те теа висат тука за без пари само да си избиват комплексите - те извън нета са ебати мишоците

Бате те теа висат тука за без пари само да си избиват комплексите - те извън нета са ебати мишоците

MilkoBalev написа:Пък и други модератори са изказали мнение.Не е ли по-добре "шеф-диригентите" да не се компрометирате така?

Не бе ти сега защо си мислиш, че се заяждам?!Просто ми стана малко смешно.

През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!