Георги Иванов-Гонзо

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Трябва ли Гонзо да си подаде оставката

ДА
105
68%
НЕ
50
32%

Общо гласове: 155

Spaceout
Контакти:

Фенове,Левски и Гонзо

Мнениеот Spaceout » 19 авг 2011 01:06

Принципно не се занимавам да пиша по форума а само чета постовете на различни фенове и капацитети и искрено се забавлявам с това,защото без да обиждам някой,но едно 60 процента от тези коитто споменах са няма такива лицемери и не го казвам е така да се заяждам а под фактите че преди няма и 6 месеца тези фенчета на форума обесняваха Гозно как е наи-доброто решение за тренер на отбора и как тои щял да ни направи голям отбор и ето сега след като станаха някои грешки и издънки тези хорица почнаха да го обиждат кълнат и още много помия да изливат из форумите за него защото явно само тука могат да говорят и да обиждат смисъл че ще си останат зад монитора и ще се крият,като са толква големи защо един не отиде на стадиона дали ще е на тренировка или на ма4 и не каже какво мисли и какво чуства еми сигорно защото са просто едни п,,,и и такива ще си останат.Това не се случва за 1ви път с Гонзо,преди 3 години когато се върна отново всички бяха на върха на екстаза че Гозно отново ще облече синята фланелка с номер 9 и ще ни поведе в поредния шампионски сезон и отново историята се повтори не му тръгна играта изпусна дузпата срещо Бате и отпаднахме след това през сезона не беше отбелязал и 1 гол и сен америха пак капацитети като тези 60 процента из форума който по4наха да го хулят и да го карат да се маха от отбора как Левски щял да бъде по добре без него и какво направи направи тои -Не си свали панталонките пред сектора и не им се исмя като Сираков а момчето със сълзи на очите се усмихна и се извини за това.След това стана и резерва и му зеха капитанската лента но тои отново показа характер и не се предаде и стоя на пеиката и влизаше за по 20-30 мин беше и дефанс халф и се мъчеше но за Левски беше готов на вси4ко.Вкара гол на Цска след това на славия на перник и на останалите,станахме шампиони и отново си4ки го богорворяха.и сега е пак се повтаря и аз за мен ли4но никога няма да застана срещу него защото съм сигорен че тои ще направи абсолутно всичко за Левски коийто ние обичаме да излиза и да мачка по терена да побеждава с красива игра и да стане шамшион,просто всички трявбва да сме зад него. колкото и да не ние еприятно защото и мен ме боли адкси много че не ни върви играта и че загубихме някои срещи но това е пътя за Левски и Гозно и отново съм сигорен че ще се преродим като феникс от жарава още по силни и мощни.И ако съм обидил някой се извинявам за което :)

THE G.A.M.E

Re: Георги Иванов-фен тема

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 авг 2011 10:23

BLUE CHAMPIONS написа:Какво означава ще си затрия акаунта :? А и мислиш ли,че на някой му пука дали във форума се казваш Иванчо или пък Петърчо? Отговорно заявяваш неща които не засягат никого!

Ами с това си действие ще призная, че съм сбъркал относно ""иконата"" "Гонзо" и няма да се изявявам повече във форума !

Както обещах и на по - предния потребител, преди това ще пусна тема с извинение, към "светлата личност" на "Гонзо" и там, АКО ИСКАТ, може и други "плювачи" ( според вашето меродовно мнение - на "Гонзовистите" ) ... Да се извинят и да си признаят, че са сбъркали.

Така добре ли е ? ... :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 19 авг 2011 11:46

Spaceout написа:Принципно не се занимавам да пиша по форума а само чета постовете на различни фенове и капацитети и искрено се забавлявам с това,защото без да обиждам някой,но едно 60 процента от тези коитто споменах са няма такива лицемери и не го казвам е така да се заяждам а под фактите че преди няма и 6 месеца тези фенчета на форума обесняваха Гозно как е наи-доброто решение за тренер на отбора и как тои щял да ни направи голям отбор и ето сега след като станаха някои грешки и издънки тези хорица почнаха да го обиждат кълнат и още много помия да изливат из форумите за него защото явно само тука могат да говорят и да обиждат смисъл че ще си останат зад монитора и ще се крият,като са толква големи защо един не отиде на стадиона дали ще е на тренировка или на ма4 и не каже какво мисли и какво чуства еми сигорно защото са просто едни п,,,и и такива ще си останат.Това не се случва за 1ви път с Гонзо,преди 3 години когато се върна отново всички бяха на върха на екстаза че Гозно отново ще облече синята фланелка с номер 9 и ще ни поведе в поредния шампионски сезон и отново историята се повтори не му тръгна играта изпусна дузпата срещо Бате и отпаднахме след това през сезона не беше отбелязал и 1 гол и сен америха пак капацитети като тези 60 процента из форума който по4наха да го хулят и да го карат да се маха от отбора как Левски щял да бъде по добре без него и какво направи направи тои -Не си свали панталонките пред сектора и не им се исмя като Сираков а момчето със сълзи на очите се усмихна и се извини за това.След това стана и резерва и му зеха капитанската лента но тои отново показа характер и не се предаде и стоя на пеиката и влизаше за по 20-30 мин беше и дефанс халф и се мъчеше но за Левски беше готов на вси4ко.Вкара гол на Цска след това на славия на перник и на останалите,станахме шампиони и отново си4ки го богорворяха.и сега е пак се повтаря и аз за мен ли4но никога няма да застана срещу него защото съм сигорен че тои ще направи абсолутно всичко за Левски коийто ние обичаме да излиза и да мачка по терена да побеждава с красива игра и да стане шамшион,просто всички трявбва да сме зад него. колкото и да не ние еприятно защото и мен ме боли адкси много че не ни върви играта и че загубихме някои срещи но това е пътя за Левски и Гозно и отново съм сигорен че ще се преродим като феникс от жарава още по силни и мощни.И ако съм обидил някой се извинявам за което :)

Подкрепям!
8-)
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 авг 2011 11:48

Blue_Girl написа:Подкрепям!
8-)

Кое по точно ? :?
Дарвин е в грешка !

Image Image

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 19 авг 2011 11:55

THE G.A.M.E написа:
Blue_Girl написа:Подкрепям!
8-)

Кое по точно ? :?

Всичко, което колегата написа за феновете, които критикуват Гонзо.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 19 авг 2011 11:56

Blue_Girl написа:Всичко, което колегата написа за феновете, които критикуват Гонзо.

Нали знаеш, феновете, както и клиентите по-принцип - винаги са прави ! ? ... 8-)
Дарвин е в грешка !

Image Image

Blue_Girl
Контакти:

Мнениеот Blue_Girl » 19 авг 2011 12:01

THE G.A.M.E написа:
Blue_Girl написа:Всичко, което колегата написа за феновете, които критикуват Гонзо.

Нали знаеш, феновете, както и клиентите по-принцип - винаги са прави ! ? ... 8-)

Не е точно така, но нищо.
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!

santi_santi
Контакти:

Мнениеот santi_santi » 19 авг 2011 13:33

Чудя се как все още има хора,които подкрепят лицето ГИ или не са свалили "розовите очила" или все още не могат да направят разликата,която е същественна между футболиста Гонзо и треньора,спортен директор и каквото и да се пада лицето ГИ,защото едно е да тренираш при различни специалисти и да си ги гледал съвсем друго е да тренираш 20 човека то и " кучето е гледало но касапин не е станало"!И колкото по бързо лицето ГИ ни освободи от присъствието си на Герена толкова по добре и за феновете и за Левски :!:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 19 авг 2011 17:00

santi_santi написа:Чудя се как все още има хора,които подкрепят лицето ГИ или не са свалили "розовите очила" или все още не могат да направят разликата,която е съществ...

Чакай сега: да речем имаш приятел. Честен, но ...глуповат малко. Ти ще свалиш ли подкрепата си от него? Ако не те е дънил като приятел, примерно? И, ако той се заеме с непосилна за него интелектуална за него задача, няма ли да го подкрепиш морално? А да, и още нещо: задача, която ти самият не можеш да решиш. Моля, някой с повече успехи в А група от Гонзо и го критикува в този форум, да му се извиня предварително. А и с успех като треньор в ЛЕ. Защото Гонзо има такъв.
Та как ще постъпиш? Ще му кажеш: виж, копче, прост си като гьон, я не се занимавай. Много добър приятел ще си, да знаеш!
И искам нещо да кажа на конспиративните теоретици, че не бил Ясен треньор, не бил и Ратко тренер, ами все Гонзо бил.
Със Спартак, Ясен щеше да се справи - 100 про! С Ратко реванша в словашкото Търново щеше да е безмислен, щото щяха да са ни счупили на контри още тук.

Кофти ми е да гледам какво правят с Гонзо. За какво му бе тая беля на главата?! Упорит е като магаре. Това със сигурност. Не може да губи. И това го знаем. Но не се учи от грешките си. А това е гаранция за загуба. Като се спънеш в едно дърво веднъж, не се спъваш пак в него. Пескачаш го.
Змиите под Герена изпълзяха отново, пръскайки отрова навсякъде. На Гонзо много народ са му набрали стана ясно, а "Левски" най-после е в нокдаун и всички върху клуба блъскат ли, блъскат с малки злобни юмручета.
Има време. Ще ви го върнем тъпкано! :twisted:
...Но за тази цел Гонзо трябва да остане. Виждали сме вече веднъж как му счупиха главата и въпреки това им го набута, нали?
За това говоря!
Последна промяна от metodito на 19 авг 2011 17:12, променено общо 3 пъти.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 19 авг 2011 20:11

metodito написа:
santi_santi написа:Чудя се как все още има хора,които подкрепят лицето ГИ или не са свалили "розовите очила" или все още не могат да направят разликата,която е съществ...

Чакай сега: да речем имаш приятел. Честен, но ...глуповат малко. Ти ще свалиш ли подкрепата си от него? Ако не те е дънил като приятел, примерно? И, ако той се заеме с непосилна за него интелектуална за него задача, няма ли да го подкрепиш морално? А да, и още нещо: задача, която ти самият не можеш да решиш. Моля, някой с повече успехи в А група от Гонзо и го критикува в този форум, да му се извиня предварително. А и с успех като треньор в ЛЕ. Защото Гонзо има такъв.
Та как ще постъпиш? Ще му кажеш: виж, копче, прост си като гьон, я не се занимавай. Много добър приятел ще си, да знаеш!
И искам нещо да кажа на конспиративните теоретици, че не бил Ясен треньор, не бил и Ратко тренер, ами все Гонзо бил.
Със Спартак, Ясен щеше да се справи - 100 про! С Ратко реванша в словашкото Търново щеше да е безмислен, щото щяха да са ни счупили на контри още тук.

Кофти ми е да гледам какво правят с Гонзо. За какво му бе тая беля на главата?! Упорит е като магаре. Това със сигурност. Не може да губи. И това го знаем. Но не се учи от грешките си. А това е гаранция за загуба. Като се спънеш в едно дърво веднъж, не се спъваш пак в него. Пескачаш го.
Змиите под Герена изпълзяха отново, пръскайки отрова навсякъде. На Гонзо много народ са му набрали стана ясно, а "Левски" най-после е в нокдаун и всички върху клуба блъскат ли, блъскат с малки злобни юмручета.
Има време. Ще ви го върнем тъпкано! :twisted:
...Но за тази цел Гонзо трябва да остане. Виждали сме вече веднъж как му счупиха главата и въпреки това им го набута, нали?
За това говоря!

Ще му кажа,кривиците,а при Гонзо не са една или две.

Върни се в “Левски”