Героя който забравихме

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Re: Героя който забравихме

Мнениеот JohnnieWalker » 19 авг 2011 10:45

efocskan написа:Аз не мисля че Роналдиньо е по добър от Меси погледнете Меси само колко мача е решил с головете си колко асистенции е направил и колко пъти е спасявал отбора а Роналдиньо има един сезон и половина наистина на добро ниво и до там наистина имаше и феноменални изпълнения но те бяха епизодични сравнение между тях не може да се прави тъй като Меси е с пъти по добър

Пак казвам - просто предпочитам ефектните изпълнения на Рони :) И бих казал, че силните му сезони са 3 :)

iohan.law
Контакти:

Мнениеот iohan.law » 19 авг 2011 10:46

sps написа:Ха-ха разсмяхте ме от сутринта :lol: Пичове ако имате съмнения относно това кой е по-добър има статистика.Голове, асистенции спечелени трофеи.Гледам футбол от повече от 30 г но играч като Меси няма

Да, прав си... Никой от "големите" не се крие на терена, когато играе с националния си отбор, нито пък има вкаран гол с ръка.. /на Марадона му е простено, защото беше в мач на световно и мотивацията бе наистина голяма/, но джуджето го направи в мач от първенството.... нисък на ръст, нисък на морал.... никога няма да ги стигне... /онези "големите"/.... Как не го беше срам да вземе топката при условие, че Интер взе Шампионската лига, а Испания стана световен шампион.... Мишка...

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 19 авг 2011 10:55

Съвсем логично го изритаха. То се видя и в Милан, че забавленията не прощават на никого.
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
samocskasamo
Контакти:

Мнениеот samocskasamo » 19 авг 2011 11:52

sps написа:Ха-ха разсмяхте ме от сутринта :lol: Пичове ако имате съмнения относно това кой е по-добър има статистика.Голове, асистенции спечелени трофеи.Гледам футбол от повече от 30 г но играч като Меси няма

+100
ЦСКА и Байерн М-ТОВА Е ИСТИНАТА!!!

kalata80
Контакти:

Мнениеот kalata80 » 19 авг 2011 11:52

Да, прав си... Никой от "големите" не се крие на терена, когато играе с националния си отбор, нито пък има вкаран гол с ръка.. /на Марадона му е простено, защото беше в мач на световно и мотивацията бе наистина голяма/, но джуджето го направи в мач от първенството.... нисък на ръст, нисък на морал.... никога няма да ги стигне... /онези "големите"/.... Как не го беше срам да вземе топката при условие, че Интер взе Шампионската лига, а Испания стана световен шампион.... Мишка...[/quote]
Напълно съм съгласен с това мнение.Барса много ми харесваха как играеха в началото на 21 век.Сега от 2-3 години насам в този отбор играят само симуланти и позьори.По темата да споделя,че никога няма да забравя гола на Роналдиньо с/у Виляреал(този със задната ножица).Самото спиране на топката,завъртането на 180 градуса и изпълнението...А бе просто ВЕЛИКО!!!Малко хора могат да го направят това нещо.Тогава,един приятел,с който гледах мача въкликна "На тоя и к**а му е футболист.

Потребителски аватар
QniMadrid
Контакти:

Мнениеот QniMadrid » 19 авг 2011 11:53

Роналдиньо = Магия

За мен просто като фен на Реал ми правеше кеф да го гледам как играе дори срещу нас просто няма друг такъв футболист.А колкото до Мези неговото е контрол и бягане... просто всеки, който обича техниката би се спрял на Диньо :)

Потребителски аватар
Bourgas
Контакти:

Мнениеот Bourgas » 19 авг 2011 11:53

Аз също не харесвам Барса, но с този играч беше удоволствие да ги наблюдавам. Страшен!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]Изображение[/center]
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Мнениеот Артилериста » 19 авг 2011 12:00

За по-добър от Меси незнам,може доста да се постори,но за мен са равностойни играчи.Мога само едно нещо да кажа за Роналдиньо-ВЕЛИКАН.Играч,който правеше с опонентите си това,което иска,невероятен футболист,благодарение на който Барселона отново стана най-силния клуб е Света.Успех му желая и дано един ден се завърне в Барселона!!! :)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

Потребителски аватар
hienizator
Контакти:

Мнениеот hienizator » 19 авг 2011 12:00

Много голям футболист е спор няма! Ако толкова ви липсва просто някоя вечер си пуснете някой линк за мач на Фламенго и пак си го гледайте ... той продължава да играе страхотно и невероятните му изпълнения не спират ... именно заради тях той пак ще играе за национала! Фламенго са на втора позиция в момента и играят страхотно, правят много хиксове за хората,които залагат! ;)

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 19 авг 2011 12:05

Без Шави и Иниеста Меси не можеш да го видиш по терена, докато Роналдиньо си е Роналдиньо независимо къде и с кой играе.
А що се отнася до играчи който наистина са носили Барса на гръб бих добавил Ривалдо, който Ван Гал изгони.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Барселона”