Но както винаги Моу е виновен!
Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Барселона - Реал Мадрид 3:2 (FT)
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RgHjEFZjh7U&feature=player_embedded[/youtube]

Чакайте това да го пратя на каталунци да видя какво ще рекът...
sackcho написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=RgHjEFZjh7U&feature=player_embedded[/youtube]
Видеото което си постнал е едно и също с това, но от различна камера, поне аз така мисля :
http://www.youtube.com/watch?v=olelvRKSpG8
Ясно се вижда, че след като Жозе бърка в окото на Виланова, тренерът на Барса му забърсва един
И ти би постъпил така, ако някой дойде и ти бръкне в окото !
ehh написа:LaRgO написа:Не знам защо Кака е резерва на Йозил. В мачовете срещу Барселона, Йозил е с най-хубавият билет, защото гледа мача от най-близкото място. Ди Мария е същия. Игуаин същия.
За мен Ласана Диара е по-добър от Кедира.
И мен вчера ми липсваше Кака. С него отборът е много по-силен. Това, че направи слаб старт на кариерата си в Реал, не означава, че трябва да се загърбва завинаги. Кака и Роналдо трябва да играят заедно.
Разбира се. Той е голям футболист и с един слаб сезон няма да забрави как се играе тази игра.
Дано да получава шансове за изява. За мен Йозил дори не се доближава до Кака.
LaRgO написа:Разбира се. Той е голям футболист и с един слаб сезон няма да забрави как се играе тази игра.
Йозил също е прекрасен играч, но понякога играта не му спори! Иначе Месут израстна много като футболист и е страхотен плеймейкър...
П.П. Много ме е яд за снощи, че игра егоистично и не потърси комбинация и ударът му бе спасен от Валдес....
Tommi написа:sl321 написа: И едно е втори жълт, друго е директен червен.Това нарушение не е директен червен картон,както беше и на Пепе срещу Алвеш.
Човек, това е безспорен червен картон (не втори жълт, а червен)!
Това нарушение не е за директен червен картон!!! Безспорен е много силно да се каже,в момент в който някой ти спори че не е така.И Мауриьно каза: Марсело получи червен картон защото беше от неправилния отбор!!!Освен аз и Мауриньо го оспорва,така че не е безспорен! Ходи да си демонстрираш разбиранията за футбол във форума на Барселона!!!
- TheBest007
- Контакти:
sl321 написа:Освен аз и Мауриньо го оспорва,така че не е безспорен! Ходи да си демонстрираш разбиранията за футбол във форума на Барселона!!!
Моуриньо оспорва почти всеки картон, който вдигнат на негов футболист, без да го интересува дали е заслужено или не
Мнението ми е, че картонът на Марсело е заслужен. Също така, искам да отбележа,че щаба на Барселона също си носи своята вина. Марсело извършва груб фал, съдията го гони, Марсело отива под душовете. И край на скандала. Каква работа имаха хората от резервната скамейка да нахлуват и да търсят саморазправа при положение,че Марсело е изгонен. Какво друго може да очакваш, при толкова изнервен мач да нахлуеш на терена и да правиш меле и после да се сърдиш,че имало ощипани. Да, Марсело, Моуриньо и който там е правил циркове от Реал Мадрид трябва да бъде наказан. Но същото се отнася и за каталунците. 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center]
[/center]
TodorT написа:LaRgO написа:Разбира се. Той е голям футболист и с един слаб сезон няма да забрави как се играе тази игра.
Йозил също е прекрасен играч, но понякога играта не му спори! Иначе Месут израстна много като футболист и е страхотен плеймейкър...И все пак аз си предпочитам Кака... стига да е жив и здрав може МНОГО.... веднага се сещам за мачовете с Валенсия към края на миналия сезон
![]()
П.П. Много ме е яд за снощи, че игра егоистично и не потърси комбинация и ударът му бе спасен от Валдес....
Добър футболист е, но срещу Барселона нещо не го виждам.
sl321 написа:Tommi написа:sl321 написа: И едно е втори жълт, друго е директен червен.Това нарушение не е директен червен картон,както беше и на Пепе срещу Алвеш.
Човек, това е безспорен червен картон (не втори жълт, а червен)!
Това нарушение не е за директен червен картон!!! Безспорен е много силно да се каже,в момент в който някой ти спори че не е така.И Мауриьно каза: Марсело получи червен картон защото беше от неправилния отбор!!!Освен аз и Мауриньо го оспорва,така че не е безспорен! Ходи да си демонстрираш разбиранията за футбол във форума на Барселона!!!
Щом Моуриньо се е произнесъл по въпроса, няма какво друго да се напише.
Отивам във форума на Барселона, защото тук положението се влошава.
Георги Аспарухов - Гунди към ръководството на Милан: "Има една страна България, в тази страна България има един отбор Левски, може и да не сте чували за него, в този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!