Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот liverpool96 » 18 авг 2011 22:19

smart написа:
liverpool96 написа: Тогава всичко е било далеч по-различно и в момента колкото и да не ни се иска чужденците притежават далеч повече техника и фантазия от жалките британчета.

изинавай ама да те питам защо си от британски отбор като мислиш че британците са жалки??? Ако не ти харесват такива "жалки британчета" пусни си тв+ и гледай симулациите и балета на дербито баршилайна-осминареал

Пич, не искам да се заяждам, но не си ти човека, който ще ми казва кой да харесвам :). Искаме да играем в ШЛ, а според мен британците там са просто трагични. Силни са само в своето първенство. Видяхме британчетата на Сър Алекс срещу Барса колко "ефективни бяха". Едно много прясно потвърждение на тезата ми е загубата от Спортинг с 3:0 при младежите от школата.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 авг 2011 22:30

Стига се дърлихте...най-накрая има изключително добри новини от клуба, а вие се карате вместо да празнувате...Договора на Набил ел Жар е бил прекратен и днес той е подписал с Леванте :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 18 авг 2011 22:45

Според вас ще вземем ли офанзивен футболист? Без начение крило или нападател. Според мен да. Вие как мисллите? :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 18 авг 2011 22:45

Gil-galad написа:Стига се дърлихте...най-накрая има изключително добри новини от клуба, а вие се карате вместо да празнувате...Договора на Набил ел Жар е бил прекратен и днес той е подписал с Леванте :)

Значи какво излиза, че не вземаме пари от Йованович и Ел Жар...както и да е, не това е важно, добре е, че ги разкарахме.
Дано сега и Деген да "шитнем" някъде, както и да намерим отбор на Поулсен и Коул. :)

liv_fc
Контакти:

Мнениеот liv_fc » 18 авг 2011 22:48

Само да вметна, че Йованович бележи днес за Андерлехт, белгийците водят с 1-2 на Бурса в края и той бележи втория гол :)

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Мнениеот liverpool96 » 18 авг 2011 23:01

Liverpool forever_95 написа:
Gil-galad написа:Стига се дърлихте...най-накрая има изключително добри новини от клуба, а вие се карате вместо да празнувате...Договора на Набил ел Жар е бил прекратен и днес той е подписал с Леванте :)

Значи какво излиза, че не вземаме пари от Йованович и Ел Жар...както и да е, не това е важно, добре е, че ги разкарахме.
Дано сега и Деген да "шитнем" някъде, както и да намерим отбор на Поулсен и Коул. :)

Към Деген има интерес от КПР и според мен за една оферта от 2-3 млн. от ръководството ще са готови да се разделят. А и брат, по-добре, че сме се избавили от тях. Бяха ни трън в петата, а и според мен не са нужните алтернативи, за да имаме дълга пейка. Освен това ще се разделим с техните огромни заплати.

П.С. Ами браво на Йова-та. Аз му пожелах да намери своето титулярно място някъде другаде и изглежда е успял. Пътищата ни по никакъв начин не се пресичаха, а и по-добре бе и за него да напусне. Все пак се радвам, че вкарва решителни попадения. Може и да се превърне в ключова фигура за Андерлехт, кой знае? :)

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 19 авг 2011 01:10

http://liverpool.gong.bg/view_article.p ... _id=220291 Как го коментирате т'ва ? Краля няма да може да ползва ЕДИНСТВЕНО Глен Джонсън. Тоест, Стиви Джи ще играе, може би ? ДАНО ! :P
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 19 авг 2011 01:11

Да, и аз това забелязах .. не споменаха нищо за Стиви :) дано излезе на Емирейтс

john barnes

Мнениеот john barnes » 19 авг 2011 02:10

само стиви и глен няма да играят...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 19 авг 2011 02:20

john barnes написа:само стиви и глен няма да играят...

За Стиви явно не е сигурно... Може и да играе, нищо не е ясно все още. Според официалния сайт има шанс да играе.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”