Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
Re: Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT
Хомо Гереникус избързва с радоста все пак , има още един мач. 

Питам , има ли власт
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...
която да не е обслужвала вас ?
Сектор " В " ни дели,
Аз съм човек , г...... си тииии...
powerkroky написа:Хомо Гереникус избързва с радоста все пак , има още един мач.
И този мач ще е още един повод за радост на "Хомо Гереникус", не за друго, а заради такива като теб!
„Ако се борим, можем да загубим, ако не се борим, сме загубени" - Ханс Улрих Рудел
- milen.hristov
- Контакти:
Понеже уважавам съперника ще кажа една от причините за провала им тази вечер(който ще им коства вероятно и продължаване напред в турнира).Написах го и след уволнението на Костадинов,клубните ни отбори не ги чака нищо добро докато имат длъжност МЕНИДЖЪР вместо две отделни такива ТРЕНЬОР И СПОРТЕН ДИРЕКТОР.Тази управленска структура е неприложима в България както и навсякъде в света освен Великобритания.
Проблемите в клубовете ни няма да свършат с наемането на директор,но със сигурност ще имат един голям проблем по-малко,единственото по-лошо от клуб с лош директор е клуб без такъв.
Проблемите в клубовете ни няма да свършат с наемането на директор,но със сигурност ще имат един голям проблем по-малко,единственото по-лошо от клуб с лош директор е клуб без такъв.
- dreben23
- Контакти:
Направо ни разказаха играта, а не са кой знае какъв отбор
Вальо ми направи много лошо впечатление- искаше да ни накаже сериозно, не знам за какъв професионализъм говорят всички- това си е чисто и просто лицемерие. Ако не беше гола на Анфийлд, бях на път да го намразя, ама каквото било, догодина на дъното и тва е. Футболната съдба е безпощадна към слабите. Дай Боже пък да се случи чудото в София, то май от бая време не е имало някакво чудо.
Добро впечатление ми направи Адемар, стара се колкото можа, ама другите кръгла нула за пореден път.
Левскарите нека си плюят, сега им се е паднало. То е така, колелото на съдбата, продължава да се върти и кво- накрая всички една участ ни гони.
Като гледам резултатите от всички мачове, не само ние сме унили тая вечер.

***САМО ЦСКА!***
***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)
- milen.hristov
- Контакти:
dreben23 написа:Направо ни разказаха играта, а не са кой знае какъв отборВальо ми направи много лошо впечатление- искаше да ни накаже сериозно, не знам за какъв професионализъм говорят всички- това си е чисто и просто лицемерие. Ако не беше гола на Анфийлд, бях на път да го намразя, ама каквото било, догодина на дъното и тва е. Футболната съдба е безпощадна към слабите. Дай Боже пък да се случи чудото в София, то май от бая време не е имало някакво чудо.
Добро впечатление ми направи Адемар, стара се колкото можа, ама другите кръгла нула за пореден път.
Левскарите нека си плюят, сега им се е паднало. То е така, колелото на съдбата, продължава да се върти и кво- накрая всички една участ ни гони.
Надявам се да нямаш предвид и моето мнение

- paceto
- Контакти:
dreben23 написа:Направо ни разказаха играта, а не са кой знае какъв отборВальо ми направи много лошо впечатление- искаше да ни накаже сериозно, не знам за какъв професионализъм говорят всички- това си е чисто и просто лицемерие.
Само ние гледаме от тази страна, но не се замисляте, че той играе там където му плащат.
В случаят ЦСКА не му плаща и той защитава цветовете на друг клуб, така иска или не иска трябва да дава всичко от себе си, защото може да му коства мястото след време и после какво го топли, че помогнал на ЦСКА да речем?

Разбирам да играе срещу националният отбор да го хулите, но не !
-
Вальо Илиев се кръсти след всяка атака на ЦСКА. Футболисти на Стяуа окапват като круши един по един. Това беше румънското страшилище с клоунът-собственик тази вечер. Не можем да си кривим душата и да говорим, че някой ни е ощетил или не сме имали късмет. Не ни достигна класа и най-вече - не можахме да надскочим себе си. Абсолютно преодолим съперник, жалък на моменти. А нашите момчета не повярваха, че могат да обърнат мача и даже да победят с разлика. Жалко.
Ще се наспим, ще помислим и утре ще анализираме.
Ще се наспим, ще помислим и утре ще анализираме.
- Viktor4o_Rs
- Контакти:
dreben23 написа:Направо ни разказаха играта, а не са кой знае какъв отборВальо ми направи много лошо впечатление- искаше да ни накаже сериозно, не знам за какъв професионализъм говорят всички- това си е чисто и просто лицемерие. Ако не беше гола на Анфийлд, бях на път да го намразя, ама каквото било, догодина на дъното и тва е. Футболната съдба е безпощадна към слабите. Дай Боже пък да се случи чудото в София, то май от бая време не е имало някакво чудо.
И какво трябваше да направи Валентин Илиев - да си вкара автогол ли

- dreben23
- Контакти:
Дори не съм чел мненията, по принцип говоря. Не се притесянвай, не знам от Левски ли си, от ЦСКА ли си, всички сме от една черга и на един хал. Коментарите са излишни, ама как да заспи човек след подобно фиаско.
Нямам желание да чета дори, ама с утрото болката отминава. 

***САМО ЦСКА!***
Жалко че ЦСКА отпадат. Това е лошо за Левски по 2 причини. Първо пада националният коефициент и второ ЦСКА ще хвърли всички сили в първенството и колкото и да се кефят нашите днес ЦСКА играха с една идея по- добре от Левски срещу Търнава и Черно Море.
Бог Прощава, Левски Не
http://www.bulgarian-football.com/gif8/ ... n_2000.jpg
http://www.bulgarian-football.com/gif8/ ... n_2000.jpg