фен-позиция
Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: фен-позиция
Оставете ги тея от гара лайнута това е техният мач на сезона..мачът на велбъжд срещу христоловия отбор.А декларацията само показва колко са жалки и колко ги е яд че никой няма да се поинтересува от мултимилионната им шатра..а тва де хореография.Забравиха бързо как спечелиха титлата и всичките платени ексурзии дето мутрата им организира..СРАМ ЗА ФИЛИБЕТО,АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧЕРНО-БЯЛ...Не съм съгласен с решението на фен-клуба но щом се е решило а и след тази пълна с комплекси декларация призовавам : НИКОЙ ДА НЕ СТЪПВА НА ЛАЙНУТА,ИМА ОПАСНОТ ДА УМРЕ ОТ ОСТРАТА ЗРЪНКОВА МИРИЗМА,А НЕДАЙ СИ БОЖЕ И ХЕПАТИТ Б СЕ ПРИХВАЩА ТАМ...
Yobs1912 написа:Оставете ги тея от гара лайнута това е техният мач на сезона..мачът на велбъжд срещу христоловия отбор.А декларацията само показва колко са жалки и колко ги е яд че никой няма да се поинтересува от мултимилионната им шатра..а тва де хореография.Забравиха бързо как спечелиха титлата и всичките платени ексурзии дето мутрата им организира..СРАМ ЗА ФИЛИБЕТО,АХ КОЛКО ЖАЛКО Е ДА СИ ЧЕРНО-БЯЛ...Не съм съгласен с решението на фен-клуба но щом се е решило а и след тази пълна с комплекси декларация призовавам : НИКОЙ ДА НЕ СТЪПВА НА ЛАЙНУТА,ИМА ОПАСНОТ ДА УМРЕ ОТ ОСТРАТА ЗРЪНКОВА МИРИЗМА,А НЕДАЙ СИ БОЖЕ И ХЕПАТИТ Б СЕ ПРИХВАЩА ТАМ...
ТОВА СЕ КАЗВА, КОМПЛЕКС

Цигани!
Meto_1912 написа:Цигани!
......... мангали турски папагали

- elito_1912
- Контакти:
Не съм права ли ?Много добре си наясно че съм права,ама типично във ваш стил се оправдаваш.Във 90% от копираните ви песни се пее за "жълтите"и ги пеете даже когато не играете с нас ,първо се интересувате дали БОТЕВ е паднал и след това се радвате на победите ви -тва кво ти говори ? На мен 2 неща веднага ми идват на ум ,ама ще те оставя да помислиш,за да може да скълъпиш някво що годе добро оправдание 

Досега не съм обиждал нито един локомотивец , или Локомотив , винаги съм се старал да водя нормален разговор , но тази декларация е пълен АБСУРД и комплексарщина .....
П.С. - Колко жалко..... станахме като говедата и чорбите... наистина колко жалко.....
П.С. - Колко жалко..... станахме като говедата и чорбите... наистина колко жалко.....
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
portokal написа:Досега не съм обиждал нито един локомотивец , или Локомотив , винаги съм се старал да водя нормален разговор , но тази декларация е пълен АБСУРД и комплексарщина .....
Всичко опира до елементарно възпитание! Не може да виждаш какво пишат вашите , а само какво пишат нашите. Винаги става така- един обижда и отсреща му отговарят. Аз лично, когато пиша нещо във вашия форум се съобразява с това, че той си е ваш и там съм гост. Не ми се цитират мненията ви в нашия форум, достатъчно е да видиш последните 3-4 в тази тема.
ФК ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
SUPPORT YOUR LOCAL TEAM
elito_1912 написа:Не съм права ли ?Много добре си наясно че съм права,ама типично във ваш стил се оправдаваш.Във 90% от копираните ви песни се пее за "жълтите"и ги пеете даже когато не играете с нас ,първо се интересувате дали БОТЕВ е паднал и след това се радвате на победите ви -тва кво ти говори ? На мен 2 неща веднага ми идват на ум ,ама ще те оставя да помислиш,за да може да скълъпиш някво що годе добро оправдание
Ели, казах ти, не си права, влез в някой от жълтите ви сайтчета и ще се убедиш, че там много повече е омразата към нас, отколкото да си пишете за вашето отборче, във всякви декларацийки на плтените ви тартори,пак ни намесвате, и ако ми кажеш, че нямате песни против нас и че всяка втора дума не ви е цигани и кюстендилци, ще ми паднеш в очите, не е ли така ??? Това не е ли комплексарщина ???
А ние, както казах нямаме причини да ви мразим след като всяка година си взимаме по 6 или 4 точки на сезон от вашия отбор, даже го възпяваме във песни.

Последна промяна от drughi на 10 юни 2009 13:39, променено общо 1 път.

elito_1912 написа:Не съм права ли ?Много добре си наясно че съм права,ама типично във ваш стил се оправдаваш.Във 90% от копираните ви песни се пее за "жълтите"и ги пеете даже когато не играете с нас ,първо се интересувате дали БОТЕВ е паднал и след това се радвате на победите ви -тва кво ти говори ? На мен 2 неща веднага ми идват на ум ,ама ще те оставя да помислиш,за да може да скълъпиш някво що годе добро оправдание
I love you

Еми дразня се човек , защото сами ще се затрием и двата отбора.Ако погледнеш на нещата малко от друг ъгъл ще видиш , че сами си вкарваме автоголове и двата отбора , дори страваме смешни....Ако продължаваме така наистина ще се затрием сами... И ботевисти и локомотивци се заяждат нон-стоп за глупости , а никой не вижда , че футбола във Пловдив като цяло , УМИРА! И не се вижда спасение , това е лошото ! Жалка история..
Katochimoto!