Милен Радуканов - фен тема!

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Радуканов се изплю върху Цска

Мнениеот bekono » 18 авг 2011 23:19

bfsnaHEROIN написа:
BOCA. написа:
levski_777 написа:Аз бих се ИЗСРАЛ върху цска... Нищо лично!! ;)

И аз.

И аз!

Ми вие и без това имате жълто на г*за, и то не защото Левски са постигнали някакъв успех, а защото ЦСКА губи напълно закономерно от равностоен нему отбор.
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

venom

Мнениеот venom » 18 авг 2011 23:20

BOCA. написа:
levski_777 написа:Аз бих се ИЗСРАЛ върху цска... Нищо лично!! ;)

И аз.

обаче истината е че сте тъпаци и затова другите всеки ден серат върху вас

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 18 авг 2011 23:20

gld_84 написа:Как пък на нито един "син" фен, не му мина през мозъка, че трябваше да се надяват да продължим в групите, това беше единственият шанс на отбора им да дръпне в класирането пред нас, поради умора и натоварването сряда-събота...

Хахахахахах...Ти да не получи колики та говориш така?
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 авг 2011 23:21

gld_84 написа:Как пък на нито един "син" фен, не му мина през мозъка, че трябваше да се надяват да продължим в групите, това беше единственият шанс на отбора им да дръпне в класирането пред нас, поради умора и натоварването сряда-събота...

Аз точно поради това исках да продължите, но много се ежихте, че нямало да ви повлияе. Може би бяхте сигурни, че нямало да ви влияе цикълът четвъртък - неделя, защото сте уговорили първенството. Както и да е.
Живи и здрави!
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 18 авг 2011 23:21

НИЩО ЛИЧНО, НО МИЛЕН РАДУКАНОВ СИ Е ЛЕВСКАР ПО СЪРЦЕ И ДУША! ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
CSKARCHETO-BS
Контакти:

Мнениеот CSKARCHETO-BS » 18 авг 2011 23:24

Пишете си за Грозньо,не се занимавайте с нашия отбор

Потребителски аватар
blue magic
Контакти:

Мнениеот blue magic » 18 авг 2011 23:25

LSFC 1914 написа:НИЩО ЛИЧНО, НО МИЛЕН РАДУКАНОВ СИ Е ЛЕВСКАР ПО СЪРЦЕ И ДУША! ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Прав си - играеше силно и влагаше много усърдие докато защитаваше синята фланелка на Герена.
Ние сме ЛЕВСКИ, ЛЕВСКИ СОФИЯ!!!

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 18 авг 2011 23:26

Какви традиции бе Милене, Стяуа ви разпиля с посредствен футбол. Ако бяха играли и на 70% не ви мърдаше петица!

Потребителски аватар
gld_84
Контакти:

Мнениеот gld_84 » 18 авг 2011 23:27

фифи перото написа:

Хахахахахах...Ти да не получи колики та говориш така?

Аз лично мисля с главата си, а не с корема... не знам, дано на теб коликите да не ти влияят на мисленето и говора...

dodo7271
Контакти:

Мнениеот dodo7271 » 18 авг 2011 23:27

Цесекарите говорят така, все едно след мача в Търнава думичка не са казали. ТАкава помия, такава злоба, такава омраза насаждате, сега се чудите защо ви се връща. А не си виждате съдраните и омацани гащи. Изкарахте РАдуканов най-великия треньор в цялата история на световния футбол. Спас Делев беше извънземен футболист, в сравнение с когото Лео Меси е болен от аутизъм, Зику беше наричан Геният на Балканите и пред него Хаджи е некадърник. Дори стигнахте до там, един откровен психопат като Стойчо Младенов да каже, че "ЦСКА е свикнал да бие отбори като Стяуа". А ЦСКА няма нито една победа над Стяуа, ама никога не ги е побеждавал. Затова, сега с поглед към вътрешното първенство, както казваше един вестник от времето на вашия баща Милко Балев.
Христо Стоичков: Ако бях играл в Левски, сега аз щях да бъда върху коня пред Народното събрание

Върни се в “ЦСКА”