Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Re: Стяуа (Букурещ) - ЦСКА (София) ЛЕ - Playoff 18.8.11

Мнениеот bekono » 18 авг 2011 23:07

Първо Милен сбърка стартовия състав. Още не мога да проумея как ще остави на скамейката Нелсън, а ще пусне Трифонов. Относно въпроса Халилович/Виданов е ясно - който и да играе все ще има едно утвърдено дърво на терена. Все пак Виданов е по-сработен с отбора и малко по-добре щеше да е той да играе.
Второ, много слаба игра както в защита, така и в атака. Тодор Янчев пак извади много топки, а М'Боли спаси 3 сигурни гола, ако не и повече. При първия гол няма да коментирам, защото никой не бе на мястото си. В атака същата работа - видяха, че вратаря на Стауа не струва, но никой не стреля от далеч, а през втората част само Платини и Нелсън играха в предни позиции. Зику и Делев бяха персонално пазени, но къде бе Галчев, който да помогне на атаката, къде бяха смените, които бяха нужни на ЦСКА (Костов вместо Зику и Живец вместу Галчев)?
Слаба игра, слаби треньорски решения и загуба с 2-0 и то напълно закономерно.
Няма място за оправдания. За това мощно атака в София и каквото стане, ако ще и 0-10 да е, ЦСКА Е ШАМПИОН!!!!!!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
plamen_ol
Контакти:

Мнениеот plamen_ol » 18 авг 2011 23:08

Слаб мач. Стяуа се опитаха да играят второто полувреме и до някъде им се получи. Цска доста посредствени. В.Илиев все едно беше забравил, че е на заплата в Стяуа с изключение на онова изчистване. До преди мача имахте самочувствието, че играете някакав суперфутбол, а ви разпиля отбор, който едва додрапа до 5 място в Румъния.

Потребителски аватар
lisynger
Контакти:

Мнениеот lisynger » 18 авг 2011 23:09

Изиграхме слаб мач трябва да го признаем особено първото полувреме(си бяхме мъртъвци).Второто полувреме живнахме ,но нападателите ги нямаше :( Делев го нямаше никакъв ,а положението с глава бе задължен да го вкара,да не говорим за това на Зико.Яд ме е че Стяуа не са кой знае какъв отбор ,а ни биха.
Все пак да напълним в четвъртък "Васил Левски" и да им спукаме ушите на тея смешни мамалгари
Една любов,Една борба, Един отбор-ЦСКА

MONK1TO
Контакти:

Мнениеот MONK1TO » 18 авг 2011 23:11

Твърде много се говореше за тоя мач :)
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards
Изображение

==============

Любовта към Дунав Русе
никога не ще умре,
заедно дори във ада
ние ще ви следваме!

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 18 авг 2011 23:11

danko_sot написа:Ето един много важен извод за Мауриньо от тук натакък в треньорската му кариера: Всеки един отбор започва от защитата ;)
без прецедент.титуляра е неизползваем.как се казваше-пост фактум или глупости.

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 18 авг 2011 23:12

Не съм си и правил труда,да чета коментарите до момента!Ама въобще ми е през левия крачол,какво коментират завистниците!
Знам че се предсавхме,ама много-зле!Незнам защо,през първото плувреме бяхме така уплашени?
През второто се видя,че не заслужавахме загубата!Райс е класа...равния ни прилягаше!
Не съм и очаквал лесен мач,ама тоя Бекали си е супер дразнител!
Дано в БГ му се стори АД!
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Cocaine
Контакти:

Мнениеот Cocaine » 18 авг 2011 23:12

шивача написа:
daniel875 написа:
нека мине четвъртък и тогава говори и естествено, че имам самочувствие, та аз съм от ЦСКА :) и знам, че можем да ги отстраним ;)

И какво като си от ЦСКА? Навремето, преди доста години, имахте право да сте смели, но днес - не. Най - вероятно отново да ви опънат или според мен ще постигнете равен резултат. Имам предвид голово равенство, но това няма да е достатъчно.
ВИЕ не искахте мачовете в Европа и сега Радуканов се кефи, че отпадате, защото единственото, което искахте, е ние да отпаднем от Търнава.
Вие си искате само титлата и нищо друго. Но сега ще ви е тежко.

ние сме ЦСКА, а вие сте.............. :lol: чакайте четвъртък да дойде и какъв яд ще ви обземе :lol:

Пич, ако играехте нещо, да чакаме. Ама при тази игра да очакваш 3:0 в София е смешно. Иначе би било хубаво да пробиете в Европа, за да оправите националния коефициент - онзи, от който се възползвахте след пробива на Левски преди години - ама надали. Титаните са дали луди пари за едно дърво от класа (класа е само ако го сравним с Тодор Колев), а вие сте сложили червените очила и се оправдавате с липсата на късмет. А българските ви играчи днес играха на предела си - още в контролата Беларус-България се видя, че на международната сцена са посредствени. А това са (вероятно) най-доброто, с което празполагаме, защото само тях нвикат в националния.
Батков: "Просто трябва да се успокоят и да играят. Купа – шок, Славия – шок, Иртиш – шок, Ботев в Пловдив– шок. Явно паднаха и психически, но айде стига, ние като пансион за благородни девици...виждате другите отбори какво правят"

slomera
Контакти:

Мнениеот slomera » 18 авг 2011 23:13

bekono написа:Първо Милен сбърка стартовия състав. Още не мога да проумея как ще остави на скамейката Нелсън, а ще пусне Трифонов. Относно въпроса Халилович/Виданов е ясно - който и да играе все ще има едно утвърдено дърво на терена. Все пак Виданов е по-сработен с отбора и малко по-добре щеше да е той да играе.
Второ, много слаба игра както в защита, така и в атака. Тодор Янчев пак извади много топки, а М'Боли спаси 3 сигурни гола, ако не и повече. При първия гол няма да коментирам, защото никой не бе на мястото си. В атака същата работа - видяха, че вратаря на Стауа не струва, но никой не стреля от далеч, а през втората част само Платини и Нелсън играха в предни позиции. Зику и Делев бяха персонално пазени, но къде бе Галчев, който да помогне на атаката, къде бяха смените, които бяха нужни на ЦСКА (Костов вместо Зику и Живец вместу Галчев)?
Слаба игра, слаби треньорски решения и загуба с 2-0 и то напълно закономерно.
Няма място за оправдания. За това мощно атака в София и каквото стане, ако ще и 0-10 да е, ЦСКА Е ШАМПИОН!!!!!!
но комент.

daniel875
Контакти:

Мнениеот daniel875 » 18 авг 2011 23:14

Трябва този шивач да е много голям глупак, за да си мисли, че със защитната игра от едно време ЦСКА винаги ще успява. Вече нещата са коренно различни.
Трябва да атакувате, но не можете, а и играчите ви не са особено мотивирани да успеят. Не е нормално нови футболисти да нямат мотивация да "изядат тревата".
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!

RedForever
Контакти:

Мнениеот RedForever » 18 авг 2011 23:16

Не мога да разбера защо играхме толкова слабо първото полувреме. Изключително несигурни в защита и в средата на терена. Отново се опитвахме да търсим с високи топки Делев като той е с една глава по-нисък от защитниците на Стяуа. Видя се колко важен е Апостол в защитата. Според мен от тази несработеност между Стоянов и Халилович дойдоха бедите за отбора. Отпред видяхме нещо чак след влизането на Нелсън. Надявам се Нелсън да може да играе целия мач в София, за да обърнем развоя и да затворим устата на смешния президент на румънците.

Върни се в “Архив”