Срам ме е от футбола ни..

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

shammi
Контакти:

Re: Срам ме е от футбола ни..

Мнениеот shammi » 18 авг 2011 22:44

Автора е прав, че футбола ни е на ниво аматьори и основната грешка в тезата му е споменаването на каквито и да е чуждестранни отбори. С това гледане в чуждата паница стигнахме до тук. Ние нашата си градина не можем да окопаем, та какво се отнася да се сравняваме с други отбори)))))))))))
Хаосът е в най - голямо изобилие там, където всеки се опитва да въведе ред....

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 18 авг 2011 22:52

Deluxx написа:дебрецен, спартак търнава, бате, жилина това са анонимници на европа
а Стяуа игра миналата година в група с ливърпул наполи и холандски отбор и мисля, че беше на 1/16 финал

Спартак Търнава достигат полу-финал на КЕШ където се изправят срещу Аякс. Това е и най-голямото постижение на отбора в международните турнири до този момент. Отборът също достига четвърт-финал на КЕШ през 1973 и 1974.

След мнението ти разбирам,че ти нищо не разбираш от футбол.Поне имаш интернет нали? :mrgreen: :mrgreen:
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

Потребителски аватар
pasaden
Контакти:

Мнениеот pasaden » 18 авг 2011 22:55

Ако ще и да играем в окръжните групи , пак ще ми трепка повече на мач на Ботев, отколкото на който и ще да е супер мега звезден финал за КЕШ.Може да ни е аматьорски футбола , но си е наш и ще си го гледам.Който не може , по кабеларките чужди мачове бол.Слагайте фанелките на Барселона, Манчестър и прочее и си го играйте фенове, без да стъпвате на стадион.
Последна промяна от pasaden на 18 авг 2011 22:55, променено общо 1 път.
100 години символ на Пловдив

Потребителски аватар
miromov
Контакти:

Мнениеот miromov » 18 авг 2011 22:55

Единствената радост напоследък на феновете са загубите на противника, а не победите на техния отбор. А ония си зимат по 10бона и чукат елитни кучки. Иначе ние се плюеме по форумите. Каква жалка картинка сме!
GINA CARANO MMA
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/928/3214928e.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/1C/50/357253c2500e1c50.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
фифи перото

Мнениеот фифи перото » 18 авг 2011 23:01

А не ви ли е срам че живеете в такава държава и мислите ли,че имате БЪДЕЩЕ в нея?!
Make love ,not war!`

Тошо, кажи си!

[offtopic]На много хора тук... не им трябва мозък за да живеят.... правят го несъзнателно...[/offtopic]

4oKuTo
Контакти:

Мнениеот 4oKuTo » 18 авг 2011 23:07

Футболът ни е точно на нивото, на което заслужава да бъде. Нито влагаме толкова пари в него, нито има достатъчно публика по стадионите, нито има добри ДЮШ. Имаме едно голямо самочувствие без никакво покритие и това е. На какво отгоре да искаме нещо повече? Истината е, че хората просто се развиват, а ние тъпчем на едно място, за което сме виновни всички- спортната публика, собствениците на отборите, държавата. Но футболът си е НАШ и въпреки всичко аз го обичам, защото истински обичам любимия си отбор. Естествено искам и приятна игра, но любовта на отбора е на първо място. За да има напредък, трябва да сме по стадионите и да подкрепяме клубовете си.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 18 авг 2011 23:21

и след тая европейска вечер се видя, че нашия футбол наистина клони към аматьорщината!
колкото и да ни набиват в главите колко велики са разни Спасовци и Бандитковци, то още на прага на Европа им лъсват истинските възможности!
Литекс пак бяха по-активния отбор, ама като нямат и съдия под ръка, пак падат по най-бунашки начин!
ЦСКА пък не останаха по назад и само могат да се радват че паднаха само с 2 гола разлика!
като добавим и картинките създадени от Левски и ЛокоСФ, то виждаме пълна импотентност да се реализират головите ситуации, като за сметка на това пък се правят супер фрапантни грешки и в защита, и в халфовата линия! пълна аматьорщина!
Дано поне Матеус да е гледал Стяуа-ЦСКА, че поне да спре да вика разни псевдо защитници от разни родни псевдо грандове!
Вальо Илиев си свърши перфектно работата в защитата и отделно имаше възможност да отбележи голове!

иначе стига говорихте глупости за тия пари! в тоя етап от турнирите все още бюджетите не играят, това става по-нататък, след като се премине груповата фаза! тука, сега, в тоя етап на турнира, просто и ясно се вижда къде работят професионално и къде аматьорски! и между другото, заплатките на нашите футболистчета, въобще не са малки и като съотношение на стандартите на живот в различните страни ще се види че не изоставаме толкова рязко в заплатите, колкото си мислим! у нас минималнта заплата е 270 лева, а тия мега звездички вземат хиляди левове месечно!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Артилериста
Контакти:

Момчета какво става с футбола ни?

Мнениеот Артилериста » 18 авг 2011 23:44

Добър вечер на всички,въпреки,че вечерта едва ли е добра за феновете на ЦСКА.На мен като един голям фен на червените ми е много тежко от резултата,защото очаквах много повече,но срещу такъв отбор едва ли някой ще ни се смее ако отпаднем.Надявам се,че резултата няма да бъде толкова лош и мисля,че имаме шанс,макар и минимален в София,НО темата не я пускам специално за днешния мач в Румъния,а изцяло за представянето на нашите тимове в ЕКТ.

Та въпроса ми към вас е:Момчета какво става с футбола ни

Аз лично не си спомням такъв срам от доста време.Не помня да са ни били отбори като Спартак Търнава,не помня да сме изпускали такива голови полужения и да паднем безславно с 2-0,макар и от Стяуа,не помня и да сме оставали без отбор в Лига Европа.
За съжаления футбола ни затъва с всеки изминал ЧАС и на никой не му прави впечатление.Българските отбори ще продължават да копаят и да копаят и да копаят надолу,защото просто няма как да стане в Европа без класни играчи,треньори и бази.

Боли ме момчета,боли ме защото българина е жален за футболни успехи,било то на клубен или национален форум,но това за съжаление няма как да стане,защото нищо не върви на добре в нашата държавица :x

Все пак се надявам,че имаме шанс за нещо по-значимо в София,защото вярвам в клуба си и се надявам,че поне 1 отбор ще отсрами България в Европа.Успех на ЦСКА,успех и на Литекс,но шансовете тази година доста,доста малки.Все пак УСПЕХ МОМЧЕТА ;)
"ЦСКА-всичко започва и свършва така.Тези 4 букви са моят живот"

THE G.A.M.E

Re: Момчета какво става с футбола ни?

Мнениеот THE G.A.M.E » 18 авг 2011 23:48

Ами нищо му няма на тоя спорт, който практикуват нашите ритнитопковци ...
Просто трябва да му сменим името, че като гледам хората как играят футбол, това нашето няма кой знае, колко общо с тази игра.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
Converse
Контакти:

Re: Момчета какво става с футбола ни?

Мнениеот Converse » 18 авг 2011 23:49

Има му това, че го няма.
[center]Изображение[/center]

Върни се в “Футбол - България”