Черно море да не играе в Албания,бе хора?

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

tomandjerry
Контакти:

Re: Черно море да не играе в Албания,бе хора?

Мнениеот tomandjerry » 10 юни 2009 09:43

Ticha написа:Ето малко по темата. Това е част от статия в утрешния 7дни спорт:

Код: Избери всички

Бронзовите медали, които Черно море спечели през този сезон, най-вероятно ще бъдат връчени на отбора в Бургас, а не във Варна. Ръководството на клуба иска церемонията да се състои непосредствено преди първия мач от турнира "Лига Европа", който ще се играе на стадиона в бургаския квартал "Лазур".
Аргументът е, че на срещата ще бъдат всички футболисти, а на трибуните ще са над 5000 техни фенове. Другите два варианта за връчване на бронзовите отличия са 13 юни - след мача в Перник, или 15 юни - преди срещата на дубъла с Миньор на "Тича". И в двата случая обаче ще липсва почти целият отбор, тъй като играчите са във ваканция от 8 дни и повечето от тях са по родните си места.

Дали в Перник, дали в Бургас, и двата града са по близко до Византия от Варна, явно ръководството държи на това трофеите да се получават по близко до корените на отбора.
Като влезете в ШЛ, финала ще го направят в столицата на Византия, за да ви е домакински мача

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 10 юни 2009 10:01

Разбираемо за плебеите,че злобеят и моят отбор да пада в градско дерби с 5-0 и аз бих се изнервил,а после да отпадне Б група. :) Жалко,че не останаха А група така се лишаваме шанса да гледаме футболното шоу "гол след гол" с главен участник боксовата круша Спетак. :) :mrgreen:
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 10 юни 2009 10:20

tomandjerry ,ти си 'баси злобната мангуста,засрами се Б-е-е-е-е-е! :oops:
:mrgreen:
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 10 юни 2009 12:56

Какво е плебей? :mrgreen: Дали С*петак не са тръгнали отново и за кой ли път към плебейските си корени?А не зная дали стрелеца е получил оргазъм,докато е писал че се радва на факта че е фен на морето а не на двата ,,колоса" с глинени крака,но съм сигурен че черноморците четящи това са го получили! :lol: Вие -феновете на Левски и ЦСКА НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРЕТЕ КАКВО Е ДА СПЕЧЕЛИШ НЕщО С ТРУД И БИТКА ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СЕЗОН!Подарените титли не греят никого.Четох постове на по-умерени левскари,които заявяват,че тази титла на Левски им е най-сладка.Защо ли?
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

Потребителски аватар
garfild8
Контакти:

Мнениеот garfild8 » 10 юни 2009 13:43

От известно време насам,си мисля едно нещо и мисля сега да го споделя с вас.Феновете на Тича ще ме подкрепят,защото този сезон с тези медали,покрай участието ни в Европа,играта която показваме и явния възход на отбора ни,бръкнахме дълбоко в душичките на псевдофеновете от всички цветове и отбори.Те не могат да си представят,че отбор като нашия е способен на такива неща.Сами със собствени сили,отбор и фенове,отбор където има ред и дисциплина,където играчите стават фенове и където феновете се завръщат все-повече на трибуните и се радват истински на своите играчи,този отбор на Черно море,ще се развива още повече и ще върви напред и нагоре.Нека и неверниците да бъдат сигурни в това.НАПРЕД МОРЯЦИ,ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС.
Само Черно море.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 10 юни 2009 14:45

Том и джери-голям смях с твоите постове-ще ме умориш :lol:
Иначе Владо не ме ядосвай-естествено,че Черно Море не е Левски-много щеше да е жалко,ако беше ;)
Не мога да разбера,защо когато Левкси или Цска искат нещо уникално тъпо целия форум се обръща и се защитават,а когато ние феновете на морето питаме за нещо,което ни вълнува всички ни се нахвърлят-е то бива бива злоба,ама вашата край няма-разберете го Черно море ще разбие тази хегемония-вече не сет единствените,които се борят за титла-искате или не ;)

Потребителски аватар
Morqk
Контакти:

Мнениеот Morqk » 10 юни 2009 15:56

Оффтопик:

MORSKI написа:Том и джери-голям смях с твоите постове-ще ме умориш :lol:
Иначе Владо не ме ядосвай-естествено,че Черно Море не е Левски-много щеше да е жалко,ако беше ;)
Не мога да разбера,защо когато Левкси или Цска искат нещо уникално тъпо целия форум се обръща и се защитават,а когато ние феновете на морето питаме за нещо,което ни вълнува всички ни се нахвърлят-е то бива бива злоба,ама вашата край няма-разберете го Черно море ще разбие тази хегемония-вече не сет единствените,които се борят за титла-искате или не ;)

Човек, ти не разбираш.... Как може ЧМ да сме по-велики от "великите" ПФК Левски-Спартак? :lol: :lol: :lol: Затова всеки път, когато в нашия форум излезе нова тема се намират по няколко форумеца от нашите грандове, които се убиват да се изкарват велики. Нека вадят статистики, нека се гордеят как не сме им били вкарали гол тая година. Нека се радват, защото това ще им е! Яд ги е, че Морето е най-прогресиращия отбор в БГ, защото за няколко години отборът расте все повече с всеки мач.. и това е очевадно.

Колкото до темата.... тъпо е да ни дават медалите в Бургас, но също така е тъпо да ги дадат на Тича, след като титулярите са все още в почивка... :( Жалко, че ще трябва да ходим чак до Лазур.
ЗАПЕЕЕЕЕЕЙ ЗА МОРЯЦИТЕ!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 10 юни 2009 15:59

waFry BSFC написа:
smash_the_reds написа:Черно море не е Левски и никога няма да бъде!!!

Не е и дано да не става , Бог да ни пази ! То се вижда кой играе футбол , когато съдиите са непознати и кой не ...

Като стана дума за съдии, колко от тях ви свириха мачовете тази година. :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Потребителски аватар
peho
Контакти:

Мнениеот peho » 10 юни 2009 16:05

Govedata sa Nomer 1 написа:
smash_the_reds написа:Черно море не е Левски и никога няма да бъде!!!

Тук си прав..Черно Море се бори с кръв и помощта на петима съдии за всеки мач,не е като отборите които чакат да им лягат, те пращат здравите момчета на ТИМ да ги свалят! :)
През първата година от брака мъжът се бори за надмощие, през втората за равноправие, през останалите за оцеляване!!!

Върни се в “Черно море”